Ga naar inhoud

Tanfana

Lid niveau 2
 • Items

  1293
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Oost NL
 • Interesses
  Tuinbouw, natuur, survival, kruiden-ehbo, zelfvoorzienend.
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Tanfana's prestaties

Diehard Prepper

Diehard Prepper (7/11)

1.7k

Reputatie

 1. 2tanfana at gmail. com werkt wel zonder spaties en met apenstaart ipv at

 2. 2tanfana@gmail.com werkt wel.

 3. Ik heb besloten me niet meer ergens anders aan te melden. Heb je nog een idee hoe ik je anders kan contacten?

 4. Hoi Greener, Ik zit ondertussen op Preppers-shelter.nl zelfde naam.

 5. Test test?!?

 6. Mooi dat werkt dus nog :D

 7. Yep, ik zag een melding verschijnen. :)

 8. Hoi Ray,

   

  Dit is een test verschijnt er ook een melding in het scherm?

 9. Hoi Greener,

   

  Ik heb geen idee of je bij een ander forum bent aangemeld. Daarom even proberen of ik je zo een bericht kan sturen.

   

  Geld jou aanbod voor broed nog? Ik zou graag als het warmer is wat broed van de stropharia overnemen. Natuurlijk betaal ik de onkosten.

   

  Hartelijke groet,

  Annelies

 10. Ik heb ook een whoopee. Vooral omdat ik hem vorig jaar toen ik op fietsvakantie was miste. We fietste veel in gebieden met lintbebouwing. En het was regelmatig lastig om een rustig plasplekje te vinden. Nu heb ik hem nog weinig gebruikt. Eigenlijk alleen als er alleen een dixie is. Eerder ging ik echt niet in een dixie plassen. Met de whoopee vind ik het geen probleem meer. Dus voor mij een ideaal ding voor festivals :-)
 11. Anders is niet altijd goed of slecht. Jou insteek is vanuit een bos voedsel halen. De insteek van de voedselbos cursus is meer van een stuk grond een soort tuin in lagen maken. Anders dus :-) als je de cursus gedaan hebt kun je mij het verschil vertellen :-) ( wel veel geld voor die cursus )
 12. nog een linkje http://wwwhegenlandschap.nl . Hier is ook een cursus voedselbos. Ik denk dat hier anders naar een voedselbos gekeken wordt dan dat jij doet.
 13. Een heg vlechten is ook leuk. In Nederland is daar zelfs een kampioenschap voor. Het is een mooie manier om een moeilijk doordringbare haag te maken. Op mijn vorige werk ben ik begonnen een vlechtheg aan te laggen vanuit gemengde bosplansoen aanplant. Helaas was mijn contract afgelopen voor de struikjes groot genoeg waren om te vlechten. Ik heb geen idee hoe het met die heg/haag is afgelopen. Wat ik wel merkte was dat de aanplant van onder te weinig vertakking had om konijnen tegen te houden. Nu is dat bij jou in het bos ook niet nodig. Wij hadden dat opgelost door gaas van 50 cm hoogte te plaatsen. Oh nog een linkje http://www.vlechtheggen.nl/
 14. Kijk ook even hier bij de tips van landschap Overijssel Houtwal http://www.landschapoverijssel.nl/plantwijzer-houtwal-en-elzen-singel Takkenril http://www.landschapoverijssel.nl/aanlegwijzer-takkenril
 15. Super girl! Na drie maanden op die berg eindelijk weer in de stad. Als je weer nuchter bent en klaar met spelen , laat je dan weten of we nog wat voor je kunnen doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...