Ga naar inhoud

styx

Lid
 • Aantal items

  122
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

5 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

styx's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

90

Community reputatie

 1. styx

  ondergrondse bunker

  Vandaag kwam ik al surfend op het net een leuk filmpje tegen van een ondergrondse bunker. De link is deze : http://www.dumpert.nl/mediabase/6697115/44326466/ondergrondse_apocalyptische_bunker_is_af_.html wel indrukwekkend, al denk ik dat het gras erboven niet echt goed zal groeien. grtz Styx!
 2. Duidelijk artikel. Ik snap nu beter waarom mensen IS en Boko Haram vertrouwen. Tanfana ( zag te laat dat dit niet mijn account is)
 3. Dank. Ik had er geen idee van. verstuurd per postduif
 4. Ja DIT is pas leuk! Genoeg ruimte voor een bol en /of een sc ! Laten we het maar doen . EIGENAARS (70) STOPPEN MET COWBOYDORP El Paso te koop voor 250.000 euro Altijd al gedroomd om eigenaar te zijn van een cowboydorp om naar hartelust cowboy en indiaantje te spelen ? Het kan zo maar eventjes in Wuustwezel, want de eigenaars van El Paso aan de Kalmthoutsesteenweg verkopen hun eigendom voor 250.000 euro. Vorig jaar kreeg uitbaatster Wolfje nog goed nieuws. Na een jarenlange juridische strijd had het hof van beroep in september 2014 beslist dat El Paso mocht blijven. Geen afbraak dus en een grote opluchting voor de westernfans. Cowboydorp El Paso is een begrip in de Noorderkempen en, voor de kenners, zelfs ver daarbuiten. Het dorp is zo'n vijftig jaar geleden neergepoot in agrarisch waardevol gebied aan de Kalmthoutse Steenweg. Al decennia lang komen liefhebbers van het westerngebeuren er, vooral in de weekends, hun vrije tijd spenderen. Lees verder en bron: http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-wuustwezel/el-paso-te-koop-voor-250-000-euro-a2521179/ Ik word al blij van de gedachte. Houd je in Styx! Waarom kopen die westernfans het zelf niet??
 5. Mooie rugzak. Ik denk dat je beter kan googlen op inhoud van een ehbokoffer. verstuurd per postduif
 6. Hoe vermeld ik nu op mijn fb dat ik op mijn privacy gesteld ben ? (topic humor) thx voor de tips !
 7. Ben ik het helemaal mee eens @Keyser Suze . Laat de natuur zijn werk maar doen. Tevens zijn poezen gezellig in huiis. Terug komend op het topic : we wonen aan de rand van een bos en ja deze tijd is het helemaal raak. Zeker als de kou aantrekt weten de muizen ieder klein gaatje te vinden om je huis binnen te komen. Tijdje geleden laten isoleren . Een laag van ca 20 cm behandelde polystyreenbolletjes op de aarde onder de vloer. Komt ook geen muis doorheen. Ook lekker warm , netals poes die op mijn schoot ligt.
 8. Stoer! Goede degelijkevriem. verstuurd per postduif
 9. bij brandnetels staatmeestal brede wegebree. Als je door de brandnetel geraakt bent is dit ongemak makkelijk te verhelpen door het blad van de brede wegebree te kneuzen en over de pijnlijke plek te wrijven. Het werkt echt.
 10. Ja zeker. Dat klinkt super. Ben wel jaloer...ja ik ook al. Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
 11. Het is een uiterste verkoop datum . Het gaat langer mee dan jij leeft. Aangezien aardolie duizenden jaren oud is. Niet vervuilen. Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
 12. Oudere mannen krijgen in verzorgingshuizen ook viagra, om te vorkomen dat ze uit hun bed vallen. ??? Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
 13. Zoiets Ik moet hierdoor gelijk denken aan het symbool op het damestoilet.....zij mogen als superheld naar het toilet Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
 14. Ha ha geweldig, dan ga ik weer als paashaas. Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...