Ga naar inhoud

styx

Lid
 • Items

  122
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door styx

 1. styx

  ondergrondse bunker

  Vandaag kwam ik al surfend op het net een leuk filmpje tegen van een ondergrondse bunker. De link is deze : http://www.dumpert.nl/mediabase/6697115/44326466/ondergrondse_apocalyptische_bunker_is_af_.html wel indrukwekkend, al denk ik dat het gras erboven niet echt goed zal groeien. grtz Styx!
 2. Dank. Ik had er geen idee van. verstuurd per postduif
 3. Ja DIT is pas leuk! Genoeg ruimte voor een bol en /of een sc ! Laten we het maar doen . EIGENAARS (70) STOPPEN MET COWBOYDORP El Paso te koop voor 250.000 euro Altijd al gedroomd om eigenaar te zijn van een cowboydorp om naar hartelust cowboy en indiaantje te spelen ? Het kan zo maar eventjes in Wuustwezel, want de eigenaars van El Paso aan de Kalmthoutsesteenweg verkopen hun eigendom voor 250.000 euro. Vorig jaar kreeg uitbaatster Wolfje nog goed nieuws. Na een jarenlange juridische strijd had het hof van beroep in september 2014 beslist dat El Paso mocht blijven. Geen afbraak dus en een grote opluchting voor de westernfans. Cowboydorp El Paso is een begrip in de Noorderkempen en, voor de kenners, zelfs ver daarbuiten. Het dorp is zo'n vijftig jaar geleden neergepoot in agrarisch waardevol gebied aan de Kalmthoutse Steenweg. Al decennia lang komen liefhebbers van het westerngebeuren er, vooral in de weekends, hun vrije tijd spenderen. Lees verder en bron: http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-wuustwezel/el-paso-te-koop-voor-250-000-euro-a2521179/ Ik word al blij van de gedachte. Houd je in Styx! Waarom kopen die westernfans het zelf niet??
 4. Mooie rugzak. Ik denk dat je beter kan googlen op inhoud van een ehbokoffer. verstuurd per postduif
 5. Ben ik het helemaal mee eens @Keyser Suze . Laat de natuur zijn werk maar doen. Tevens zijn poezen gezellig in huiis. Terug komend op het topic : we wonen aan de rand van een bos en ja deze tijd is het helemaal raak. Zeker als de kou aantrekt weten de muizen ieder klein gaatje te vinden om je huis binnen te komen. Tijdje geleden laten isoleren . Een laag van ca 20 cm behandelde polystyreenbolletjes op de aarde onder de vloer. Komt ook geen muis doorheen. Ook lekker warm , netals poes die op mijn schoot ligt.
 6. Stoer! Goede degelijkevriem. verstuurd per postduif
 7. bij brandnetels staatmeestal brede wegebree. Als je door de brandnetel geraakt bent is dit ongemak makkelijk te verhelpen door het blad van de brede wegebree te kneuzen en over de pijnlijke plek te wrijven. Het werkt echt.
 8. Ja zeker. Dat klinkt super. Ben wel jaloer...ja ik ook al. Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
 9. Het is een uiterste verkoop datum . Het gaat langer mee dan jij leeft. Aangezien aardolie duizenden jaren oud is. Niet vervuilen. Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
 10. Oudere mannen krijgen in verzorgingshuizen ook viagra, om te vorkomen dat ze uit hun bed vallen. ??? Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
 11. Zoiets Ik moet hierdoor gelijk denken aan het symbool op het damestoilet.....zij mogen als superheld naar het toilet Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
 12. Ha ha geweldig, dan ga ik weer als paashaas. Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
 13. Kwaliteit en kwantiteit in producten maar ook in samenleving met vrijheid en kennis en samenwerking. Dit blijft niet ongemerkt bij hen die in hun eigen land niet veilig zijn of in die mate te kort komen of gedaan worden. En zo komen we weer bij het vluchtelingenprobleem. Wie wil er nou naar bijvoorbeeld Rusland willen vluchten? Onze rijkdom (niet enkel financieel) wekt de indruk dat iedereen hierheen wil en kan. Voller is niet beter. Wat is de oplossing? Zoveel mensen en vooral kinderen die omkomen op weg naar geluk is niet nodig. Mondiale samenwerking en -ontwikkeling lijkt me wenselijk. Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
 14. styx

  Esee Izula Nekmes.

  Even terug naar de foto. Mooi mes eenvoudig en goed. Het model moet eenvoudig nate maken te zijn. Misschien de kwaliteit niet maar ik zie een activiteit voor de oudere scouts !
 15. Wauw...idd een mooi verslag. Toch maar eens nagaan waarom ik het aldoor zo zonnig inzie. De stoof is ondanks het weer heel goed gelukt. ? Eigenlijk was het wel "stoer"om ondanks het nare weer te presteren. Ik last me toch niet verdrijven door een buitje ! Even kijken of er nog wat over is. ☺ Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
 16. ja leuk die met kaarsenvet op het vuur gooien. We hebben het ooit ook eens bij scouting gedaan om te laten zien wat absoluut niet te doen. De reactie waren net zo . De tweede keer trouwens ook. Vuur is geen lolletje. En net zo als bijvoorbeeld ehbo en klimtechnieken essentiele onderdelen van scouting . Kan je het nog ergens leren.btw ook spannend ! Veiligheid is goed in acht genomen en blusmiddelenen ehbokoffer bij de hand !
 17. Vlees in blik geeft me toch rillingen. Het klopt op een of andere manier niet. Thuis eten we niet altijd vlees(al eten we meer dan voorheen met twee jonge zonen/pubers) Maar in geval van (shtf), dan is het volgens mij niet erg moeilijk om het vlees te minderen en/of de diepvries leeg te eten. Bij scouting , weet ik , worden nog al eens pastas gemaakt met smak.(goed getypt ?) En ja het is wel een voordeel om het bij je te hebben maar eerste keuze ... nee. Wat zijn de voordelen van ingeblikt vlees , dat ik niet weet ? grtz Styx !
 18. Leuk die aanbiedingen. Ik maak er ook graag gebruik van. Maar er zijn ook alternatieven. Wij hebben ook wel eens groot ingekocht bij een biologische groothandel. Er is ergens op dit forum een verslagje dat ik met een ruime bolderkar bomvol boodschappen trots naar huis loop. Een tweede is als je op vakantie gaat en daar informeert wat het een en ander kost. Zo weet ik als masseur dat het erg handig is om een basisolie in Spanje te halen. Gewoon bij de apotheek voor een fractie van de Nederlandse prijs. Ruim inslaan dus/preppen. Goed en gezond bezig dus !
 19. Wauw en inspirerend. Verstuurd vanaf mijn GT-N7100 met Tapatalk
 20. Ja ik kende muziek al... lekker stevige muziek . Maar de tekst....sja
 21. Hoe komt men trouwens op het woord en de gedachte om poep te transplanteren.....heel bijzonder.
 22. styx

  Worteltaart recept

  Leuke post als je weet dat ik al jaaaaaaren de paashaas speel in onze stad.
 23. Prep varkentje of spaarpot lijkt me minder dan een echte prep omdat veel dingen in een situatie van shtf echt duur zullen zijn !
 24. Volgende cs in Veluwe misschien ?
 25. Ik ken iemand met een mooi heel scherp mes .....Die post las ik net .. Hint hint
×
×
 • Nieuwe aanmaken...