Ga naar inhoud

Keturah

Lid
 • Aantal items

  201
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Keturah won de laatste dag op 14 maart 2015

Keturah had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Keturah's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

377

Community reputatie

 1. Ook ik vind het erg jammer zelfs gezien ik nog maar een jaartje lid ben. Geweldige mensen (ondanks dat ik de meeste slechts alleen digitaal ken), mooie bron van informatie. Bedankt voor al jullie tijd en energie! Ik struinde met veel plezier hier rond.
 2. Denk dat het lastig is, voorbereiden ok maar voorkomen is zo goed als onmogelijk denk ik. Ik heb al mensen gehoord die drukke events mijden zoals bijv. intocht van Sinterklaas. Mij weerhoudt het er in ieder geval niet van om oud&nieuw in Berlijn te vieren.
 3. @Geert, dat is mijn ervaring ook. Zelf heb ik vooral meestal last van kou van de grond en is dat met een simpel isolatiematje (zo'n aluminium ding) opgelost. Nu heb ik een simpel lichtgewicht mummie slaapzak van de Xenos (600gr +15C/+5C) gekocht voor als ik met de motor weg ga of naar een festival ga. @fkaprinsesje het probleem van je been optrekken herken ik, daar moest ik onwijs aan wennen in dat mummieding. Je draait niet om/trekt je benen niet omhoog in je slaapzak maar met slaapzak en al. Went vanzelf na een paar keer!
 4. Superleuk dat je dit deelt @YVONNE35. Ik heb zelf een Singer trapnaaimachine met tafel. Staat tot nu toe voor de sier in mijn woonkamer omdat ik nog niet de moed heb gehad er iets mee te doen en ik een prachtige elektrische naaimachine heb voor mijn werk. Al vermoed ik dat de Singer er niet ver voor onderdoet als je hem in de vingers hebt. Ik blijf je vorderingen graag volgen! Ps. wat een prachtige kopplaat trouwens! Mijne is gewoon "saai" gestreept.
 5. Ik woon en werk in dezelfde stad maar heb toch maar even bij mijn broer gebivakkeerd tot het ergste voorbij was. Gezien de hoeveelheid half en een aantal compleet omgewaaide bomen geen overbodige luxe. En natuurlijk gezellig zo'n spontaan bezoekje, hoefde ik ook niet te koken :-)
 6. Ben het lang niet altijd met de PVV eens maar dit soort "fratsen" kan ik wel waarderen van ze.
 7. Keturah

  Vissen

  @FKAGB, volgens mij niet
 8. Dat begrijp ik en is ook mijn punt Het kan dus zo zijn dat je onbewust chronisch te hard gaat omdat je snelheidsmeter afwijkt.
 9. Als ik van mijn motor gereden wordt omdat iemand niet op zit te letten, een slechte rijstijl heeft of iets dergelijks heb ik er helemaal niets aan als zijn premie stijgt. Geloof toch niet dat een chip in je auto daar een oplossing voor is. Dat is eerder symptoombestrijding dan het probleem aanpakken. Mijn ervaring op de weg is dat veel mensen achter het stuur vooral met andere dingen bezig zijn dan met autorijden.
 10. Via gps snap ik, maar de snelheidsmeter in mijn auto werkt niet met gps. Daar zit dan dus al een verschil. Wat jij zegt over het stelen of gevaarlijke wegen vind ik ook een goed punt! De belastingdienst gaat zich er uiteraard ook in mengen als je te vaak in het buitenland zit. En als je naar 'gevaarlijke' landen wil rijden gaat je premie zeker 300% omhoog. Allemaal "what ifs" natuurlijk maar helaas niet heel onrealistisch vrees ik. @Enki, G-sensor klinkt inderdaad logisch, daar denk ik dan weer niet aan. Thanks.
 11. Rest de vraag, kunnen ze alleen zien of je remt en of hoe hard je remt. Hetzelfde geld voor snelheid, altijd overal veel te hard, ok. Wie gaat die marge bepalen? De meeste tellers wijken af. En hoe lang duurt het voor de politie deze handige methode ontdekt en je de bekeuringen gewoon automatisch thuis gestuurd krijgt?
 12. Allemaal leuk en aardig maar als ze die korting berekenen aan de hand van je snelheid en remgedrag (zo werd verteld in het nieuwsbericht) zegt dat helemaal niks over of je wel of geen goed bestuurder bent. Er zitten teveel haken en ogen aan in mij beleving. Hoe kunnen ze privacy waarborgen? Ik denk niet.
 13. Ik had net een klein wtf momentje. Hoorde op RTL nieuws een item over het vrijwillig plaatsen van een chip in je auto waarmee je verzekering je rijgedrag kan volgen zodat je korting krijgt op je premie. Dit is voor nu het enige artikel wat ik zo snel kon vinden. Autopolis met chip Maar serieus, welk voordeel is er voor de bestuurder? Ik dacht dat daar de no-claim korting voor bedacht was. En ik zit er niet op te wachten dat mijn verzekeraar weet waar, hoe lang, waarheen, wanneer ik rij, dat gaat ze helemaal niets aan. Ps. topic mag verplaatst als deze niet goed staat.
 14. Keturah

  Impact van TTIP

  Als groep ook heel weinig heb ik het idee. Hoeveel petities zijn er al, hoeveel demonstraties zijn er al geweest. Wat mij er overigens niet van weerhoudt een tegengeluid te blijven laten horen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...