Ga naar inhoud

Keturah

Lid
 • Items

  201
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Keturah won de laatste dag op 14 maart 2015

Keturah had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Keturah's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

377

Reputatie

 1. @Geert, dat is mijn ervaring ook. Zelf heb ik vooral meestal last van kou van de grond en is dat met een simpel isolatiematje (zo'n aluminium ding) opgelost. Nu heb ik een simpel lichtgewicht mummie slaapzak van de Xenos (600gr +15C/+5C) gekocht voor als ik met de motor weg ga of naar een festival ga. @fkaprinsesje het probleem van je been optrekken herken ik, daar moest ik onwijs aan wennen in dat mummieding. Je draait niet om/trekt je benen niet omhoog in je slaapzak maar met slaapzak en al. Went vanzelf na een paar keer!
 2. Superleuk dat je dit deelt @YVONNE35. Ik heb zelf een Singer trapnaaimachine met tafel. Staat tot nu toe voor de sier in mijn woonkamer omdat ik nog niet de moed heb gehad er iets mee te doen en ik een prachtige elektrische naaimachine heb voor mijn werk. Al vermoed ik dat de Singer er niet ver voor onderdoet als je hem in de vingers hebt. Ik blijf je vorderingen graag volgen! Ps. wat een prachtige kopplaat trouwens! Mijne is gewoon "saai" gestreept.
 3. Keturah

  Vissen

  @FKAGB, volgens mij niet
 4. Dacht precies hetzelfde toen ik de titel zag!
 5. Keturah

  Kuikens

  Wat een leuke kuikens @Two Socks. Jammer genoeg kan ik op mijn balkon geen kippen houden.
 6. Gemaakt van sojabonen die bespoten worden met round-up? ;-)
 7. Grappig, sinds ik een paar jaar geleden s'nachts regelmatig wakker werd omdat ik dorst had ben ik begonnen om voor ik naar bed ga een glas water te drinken. Blijkt dus nog ergens goed voor te zijn ook
 8. Leven en laten leven. Er zijn zoveel dingen slecht voor je gezondheid. Laat iemand zelf weten of hij/zij rookt (en vergeet het stukje verslaving niet). Zolang je er anderen niet mee lastig valt.
 9. Het roken kostte mij slechts €22,- per maand, ik had geen directe gezondheidsklachten alleen wil ik geen slaaf van mijn verslaving zijn. En dan besluit ik geen nieuw pakje te halen, als echte verslaafde het laatste pakje tot de laatste kruimel opgerookt.
 10. Nu 4 maanden niet gerookt. Al vaker een tijd niet gerookt, een jaar, anderhalf jaar, een paar maanden. Vanaf mijn eerste shagje vond ik het lekker (geloof het of niet) en ik ben echt verslaafd. Mijn hersenen geven mij nog regelmatig het signaal dat even roken nu wel lekker zou zijn terwijl ik er verder geen zin in heb. Omdat ik inmiddels mijn halve leven gerookt heb was het voor mij een beetje een omslagpunt. Als ik nu niet stop wordt het nog moeilijker omdat ik dan meer wel dan niet gerookt heb. Positieve is wel dat ik elke keer als ik een tijdje niet gerookt heb en weer begin ik daarna minder rook. De laatste tijd rookte ik er iets van 5 per dag, op mijn balkon. Gelukkig nooit in mijn woonkamer gerookt want dan is de gewoonte nog moeilijker te doorbreken. Zelf stop ik niet met roken, ik stop met kopen. Gek genoeg zit er bij kopen voor mij een grens, zolang ik dat niet doe is er niet zoveel aan de hand. Omdat ik voor mezelf de optie open wil houden om op een feestje of terrasje te kunnen roken als ik daar zin in heb. Het is mezelf voor de gek houden, nou ja dat verslavingsmonster in mijn brein dan. Raar maar waar, bij mij werkt het. Als ik zou zeggen dat ik nooit meer mag roken ga ik nu nog een pakje halen om mijn gemoed te sussen. Voor mij is roken een grote stress release factor en een manier om mijn hoofd wat rustiger te krijgen (afleiding). Roken is onvervangbaar dus in die zin is het advies, niet aan beginnen, wel van toepassing.
 11. Ik wil wel (zou wel een hele dierentuin willen) maar het is niet handig zolang ik nog in mijn flatje woon. Ooit een superlieve hangoor gehad die kon ik gewoon los door de kamer laten lopen, toen had ik nog geen hond. Maar de verleiding is groot!
 12. Altijd het proberen waard! Alleen jij dan ook anders pakken ze je jou, daar kan geen Basupi tegen op
 13. Ik ben ook gek op knoflook maar dat deert de muggen niet, ook toen ik rookte maakte dat niets uit. Ze steken door mijn kleding en op elk plekje waar net geen anti-muggenspul zit. Terwijl mensen die naast mij zitten nergens last van hebben.
 14. Thanks voor de tip! Is het proberen waard. Meestal helpt alleen een paar dagen antihistamine gezien ik het geluk heb allergisch te zijn voor insectenbeten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...