Ga naar inhoud

fkaprinsesje

Lid
 • Items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  zuid holland
 • Interesses
  paardrijden, fotograferen, reizen, mountainbiken, skaten en nog veel meer
 • Nieuwsbrief
  Ja

fkaprinsesje's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

19

Reputatie

 1. @Damios, die ligt wat buiten mijn budget. Heb in de elite 4 geslapen met kleding aan dutje in de huiskamer van zo'n 19 graden. Voelde comfortabel en niet eens te warm denk dat ik hem te koud vind voor buiten....
 2. ik heb een thermarest matje eronder dus dat scheelt wel wat. In het verleden sliep ik nogal eens met een jas in zo'n legerslaapzak. Punt is dat ik bang ben dat dat in deze slaapzak gewoon niet past, hij is alleen bij de schouders breed, maar op de heupen vind ik hem vrij smal. Benen optrekken met 2 tegelijk gaat idd wel, punt is dat ik graag 1 been optrek en de andere languit laat liggen. zo'n donzen slaapzak lijkt me ideaal maar kwa budget momenteel niet haalbaar. Max ligt rond de 150 a 180 voor een echt goede.
 3. comfort -10 extreem -15 echter als ik bij de reviews kijk is dat wat optimistisch.
 4. Gezien mijn twijfel over mijn zojuist aangekochte snugpak softie elite 4 slaapzak graag jullie raad en advies. Ik ben een koukleum en wil in de winter lekker in nederland kunnen camperen met mijn slaapzakje. Ik overnacht dan in een bivakzak of onder een tarpje. Hebben jullie ervaring met deze slaapzak zal hij warm genoeg zijn? Waar ik verder erg over twijfel is de maat. Ik heb een normaal postuur en het voelt voor mij erg krap. Nu ben ik dekenmodellen gewend dus het is zoiezo anders. Ik trek graag 1 been op tijdens het slapen en dat lukt niet met deze slaapzak. Ook niet met het extra stuk aan de zijkant wat erin vast zit. Zal dit een kwestie van wennen zijn of zou een andere slaapzak beter voldoen. Alle tips en slaapzakwijsheid is welkom.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...