Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

fkaprinsesje

Lid
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

2 Volgers

Over fkaprinsesje

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  zuid holland
 • Interesses
  paardrijden, fotograferen, reizen, mountainbiken, skaten en nog veel meer
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. @Damios, die ligt wat buiten mijn budget. Heb in de elite 4 geslapen met kleding aan dutje in de huiskamer van zo'n 19 graden. Voelde comfortabel en niet eens te warm denk dat ik hem te koud vind voor buiten....
 2. ik heb een thermarest matje eronder dus dat scheelt wel wat. In het verleden sliep ik nogal eens met een jas in zo'n legerslaapzak. Punt is dat ik bang ben dat dat in deze slaapzak gewoon niet past, hij is alleen bij de schouders breed, maar op de heupen vind ik hem vrij smal. Benen optrekken met 2 tegelijk gaat idd wel, punt is dat ik graag 1 been optrek en de andere languit laat liggen. zo'n donzen slaapzak lijkt me ideaal maar kwa budget momenteel niet haalbaar. Max ligt rond de 150 a 180 voor een echt goede.
 3. comfort -10 extreem -15 echter als ik bij de reviews kijk is dat wat optimistisch.
 4. Gezien mijn twijfel over mijn zojuist aangekochte snugpak softie elite 4 slaapzak graag jullie raad en advies. Ik ben een koukleum en wil in de winter lekker in nederland kunnen camperen met mijn slaapzakje. Ik overnacht dan in een bivakzak of onder een tarpje. Hebben jullie ervaring met deze slaapzak zal hij warm genoeg zijn? Waar ik verder erg over twijfel is de maat. Ik heb een normaal postuur en het voelt voor mij erg krap. Nu ben ik dekenmodellen gewend dus het is zoiezo anders. Ik trek graag 1 been op tijdens het slapen en dat lukt niet met deze slaapzak. Ook niet met het extra stuk aan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...