Ga naar inhoud

Nikki

Lid niveau 2
  • Items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Nikki won de laatste dag op 25 juli 2014

Nikki had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Locatie
    Niet ver van huis
  • Beroep
    kok
  • Nieuwsbrief
    Ja
  • Homepage
    https://www.facebook.com/nikki.vaneekelen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Nikki's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

50

Reputatie

  1. Ik kan wel paar dingen opnoemen wat het misschien kan zijn. Maar jammer dat ik geen foto zie. Zelf gebruik ik ook op natuurlijke basis cremes voor de huid. Zoals weleda calendula zalf. Erg fijn. Ik gebruik sowieso nooit zeep producten. Of andere met "troep" erin.. Tast je huid alleen maar meer aan. Je zegt sinds de zwangerschap. Misschien een zonne allergie ervan gekregen?
  2. In 1 pan koken of dingen bereiden. Bij de volgende keer gaan de bacterien van de vorige keer toch kapot. Verder als je gaat eten. Eet van een goed dik katoenen lap op een plank. Katoen is goed wasbaar gewoon even in kokend water. Drogen in de zon (vuil verbleekt in de zon) Klaar.
  3. @Chinook Weet niet of hij er al bij stond. Ik kan niet zo makkelijk die mooie tekst knippen en plakken van een website via mijn mobiel. Maar de plant Kamille is ook erg fijn! En lekker! Gebruik het zelf vaak voor veel doeleinden zoals ontstekingen. Kiespijn. Etc.
  4. Dankje! Maar ik geef gewoon toe. Naast dat een uitzending zwaar is. Lichamelijk en geestelijk. Is de dienstijd op de basis gewoon makkelijk. Ja je voert ook gevechtshandelingen uit. Maar (ja ik ken er een hele hoop van verschillende kazernes met verschillende functies) veel jongens zeggen dat het makkelijk is.. Ze vaak zelfs te lopen lanterfanten. Ze hun oefeningen in het bos als een spelletje zien. En gewoon een geweldige tijd eraan overhouden. De infanteristen. Soldaten. Officieren. Mijn vader is een oud commando.. Tja dan hoor je mij niet meer. Dat zijn pas oefeningen waar je u tegen zegt.
  5. Ik had mijzelf al verbeterd. Lees bovenstaande.. Maar verder ken ik ook serieus jongelui in dienst die er flink met de pet er na gooien. Niks uitvreten. Hun dienst serieus als spelletje zien en onder hun uitzendingen uitkomen. Ja dat is deserteren. En toch krijgen ze het voor elkaar. Schandalig.
  6. Ohja. Wil ik even toevoegen dat niet elke functie trouwens makkelijk is in dienst. Bedenk ik me net pas. Heb te haastig gereageerd en ook meer op een wat verse ervaring van een ander. Ik bedoel meer.. Als infanterist of soldaat. Dat wat ik weet heb je gewoon niet zoveel te doen verder op de basis.
  7. Ja daar heb je gelijk in. En ik heb ook respect voor het leger. Heb ik niet vermeld in het bovenstaande. Uiteindelijk komt het erop aan. Ja dan krijg je de vraag of je wilt dienen voor je land en andere landen. Maar of je daar gedood wordt die kans is minder dan een auto ongeluk. Geestelijk is het wel behoorlijk zwaar inderdaad. Nogmaals het is makkelijk werk. Op de uitzending na en die verdiend ook mijn respect.
  8. Weet niet of het al gezegt is.. 61? Paginas doorlezen duurde mij te lang. Ik ben het met jou eens. Absoluut. Maar... Ik denk. Als ze nu juist in dienst treden en aangenomen worden hebben ze meer zekerheid. De lonen in dienst zijn prima. (niet wauw.. Maar ook zeker niet slecht) Daarnaast zijn alle voorzieningen goed geregeld. Zorgverzekering check. Tandarts check. Voedsel check (rampzalig slecht maar het is er wel). Werkkleding check (ik ken veel bedrijven waar je dat uit eigen zak moet betalen). Slaapplek check. Reiskostenvergoeding check. Extra toelagen met oefeningen check Vroeg met pensioen CHECK. Waarom zouden die jongens van tegenwoordig niet allemaal in het leger willen? Alles is geregeld!!!
  9. Nikki

    Taal

    Ik lees net al jullie berichten pas haha. Maar ik zat ook te dubben. Las iets over google translate. Maarja ik ga niet in een situatie waarbij je mensen afsluiterd met mijn telefoontje even kijken wat ze zeggen. Vooral niet in het donker want dan verraad ik mijn plek door die schijnwerper van een telefoon haha. En moet je maar net genoeg batterij in je tel hebben als alle elektra uit is gevallen. Kennis is macht toch? Misschien russisch inderdaad een idee. Alhoewel ik ook geen echte talenknobbel heb. Lichaamstaal hoorde ik ook vallen. Ook een goed punt ja! En intuitie ook absoluut.
  10. Nikki

    Taal

    Ik heb ontzettend veel vragen in mijn hoofd. Maar ik vond deze nog nergens op het forum. Staat hij er wel ergens tussen dat jullie weten, dan alvast excuses, heb ik niet goed gekeken Maar wat betreft Taal. stel er is shtf.. Wij nederlanders spreken al de meest meerdere talen. Engels, frans, duits. Lang niet iedereen even goed. Maar is dit niet iets om erbij te leren? En dan met name nog vreemde talen. zoals russisch. (ja ja) Engels lijkt een wereldtaal, maar ik sta er soms nog van te kijken hoe weinig mensen normaal engels kunnen. en dan heb ik het over onze buurlanden. En ik bedenk mij een scenario. Stel je hoort ergens mensen praten. in het donker... Maar het is geen nederlands of engels. Terwijl het wel eens van schatbare informatie kan bevatten! Hoe denken jullie daar over. zijn er een van jullie die talen up to date houden?
  11. Ja dat heb ik ook al. Haalde sowieso altijd al rijst bij een toko. Ik ben kok van beroep. Maar een pasta gebruik ik ook wel. Minder maar de saus gebruik ik ook om tomatensoep van te maken.
  12. Oke. Thnx! Ik ga morgen ruimte vrijmaken voor de eerste spullen! begin met blikken pasta en tonijn. Jumm haha
  13. Ik vraag mij af als beginnende prepper... Je hebt van alles. Maar er zit wel een tht datum op. Hebben jullie ooit weleens wat weg moeten gooien? Omdat je datum niet in de gaten had gehouden? Bijvoorbeeld blik tonijn. Tht 2017.. Dan kan ik er zeker wel 50stuks van halen. Maarja. Ik bedoel... Je eet iets. En dban vul je het weer aan? Ik sta ook altijd te kijken bij die tv serie extreme couponing.
  14. Hahaha.. Tja... Ik weet niet hoe je anders een vork en een lepel aan een stuk wilt noemen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...