Ga naar inhoud

Nikki

Lid
 • Aantal items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Nikki won de laatste dag op 25 juli 2014

Nikki had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Niet ver van huis
 • Beroep
  kok
 • Nieuwsbrief
  Ja
 • Homepage
  https://www.facebook.com/nikki.vaneekelen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Nikki's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

50

Community reputatie

 1. Hier ook weer.. http://www.dailyrecord.co.uk/news/uk-world-news/ebola-doctors-told-prepare-global-3933757
 2. Ik kan wel paar dingen opnoemen wat het misschien kan zijn. Maar jammer dat ik geen foto zie. Zelf gebruik ik ook op natuurlijke basis cremes voor de huid. Zoals weleda calendula zalf. Erg fijn. Ik gebruik sowieso nooit zeep producten. Of andere met "troep" erin.. Tast je huid alleen maar meer aan. Je zegt sinds de zwangerschap. Misschien een zonne allergie ervan gekregen?
 3. In 1 pan koken of dingen bereiden. Bij de volgende keer gaan de bacterien van de vorige keer toch kapot. Verder als je gaat eten. Eet van een goed dik katoenen lap op een plank. Katoen is goed wasbaar gewoon even in kokend water. Drogen in de zon (vuil verbleekt in de zon) Klaar.
 4. @Chinook Weet niet of hij er al bij stond. Ik kan niet zo makkelijk die mooie tekst knippen en plakken van een website via mijn mobiel. Maar de plant Kamille is ook erg fijn! En lekker! Gebruik het zelf vaak voor veel doeleinden zoals ontstekingen. Kiespijn. Etc.
 5. Ja ik zie het. Er ligt inderdaad precies zon route boven mij.. Wat grappig om te zien zo
 6. Dat denk ik ook ;-) ik zie ze wel vaker vliegen :-p
 7. Juist. oke. Ik heb een UFO gezien
 8. ohja die globalhawk lijkt wel een beetje op een zetpil
 9. Hahaha. dat laatste had ik ook even, mijn oogballen vielen er nog net niet uit. Ik ben een tijdje fotografe geweest, puur uit hobby. dus het eerste waar ik altijd aan denk is "foto!" Soms niet zo heel handig eigenlijk.
 10. ja, dat denk ik ook. al heb ik zelf niet super veel gezien. Maar mijn vader gelooft er ook heilig in... Ik weet nog dat ik als kind zijnde.. en toen was ik echt piepjong, die film keek van Close encounters of the third kind. Haha...
 11. Ooke thnx voor de opheldering. ik kijk anders nooit echt omhoog. haha
 12. om 19:45 nam ik de foto. als hij op die hoogte overvloog. dan had ik dat moeten horen enig zins? hoorde niks. kan vliegtuig zijn geweest. Nouja misschien zie ik ze wel gewoon vliegen
 13. Ik stap even buiten, en kijk naar de mooie blauwe lucht met veegwolkjes. Zie ik dit opeens in de lucht voorbij komen. Het is geen drone. daar vloog hij te hoog voor, en te recht. de vorm was meer een zetpil, en metaal. want hij blonk in de felle zon. Mijn tuin is op het zuiden. Hij ging van zuidwest naar noordoost. maakte verder ook geen geluid. de andere vliegtuigen die ik zag, geven zo'n mooie wolkveeg erachteraan. de foto is niet best, ik heb op maximaal ingezoomd met mijn telefoon.
 14. Ben ik het helemaal mee eens. Moeten juist wij preppers het niet zoveel mogelijk met elkaar eens zijn?! En als we dat niet zijn moeten we dat kunnen respecteren. Na bladzijde 5 werd ik een beetje chagarijnig. Heel eerlijk.. Ze zoeken het maar uit daar.
 15. Dankje! Maar ik geef gewoon toe. Naast dat een uitzending zwaar is. Lichamelijk en geestelijk. Is de dienstijd op de basis gewoon makkelijk. Ja je voert ook gevechtshandelingen uit. Maar (ja ik ken er een hele hoop van verschillende kazernes met verschillende functies) veel jongens zeggen dat het makkelijk is.. Ze vaak zelfs te lopen lanterfanten. Ze hun oefeningen in het bos als een spelletje zien. En gewoon een geweldige tijd eraan overhouden. De infanteristen. Soldaten. Officieren. Mijn vader is een oud commando.. Tja dan hoor je mij niet meer. Dat zijn pas oefeningen waar je u tegen zegt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...