Ga naar inhoud

Highway

Lid niveau 2
 • Items

  1997
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  12

Highway won de laatste dag op 24 december 2015

Highway had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Highway's prestaties

Prepper goeroe

Prepper goeroe (8/11)

3.9k

Reputatie

 1. hoe kom je weg bij een 'nuke' ? Wanneer dit is gebeurd, dan is het denk ik over! Er zal volledige paniek zijn denk ik, waar je ook komt of gaat. Dit is volgens mij een situatie waar je je bij neer moet gaan leggen dat de beperkingen vele vele malen groter zijn dan de mogelijkheden.
 2. Mijn VW bus, ligt altijd wel genoeg zooi in voor acute problemen, een er ligt ruimte in die ik kan vullen als ik op de vlucht/vakantie ga, en is m'n dagelijkse vervoer.
 3. Absoluut! @Maritimesurvival Bij toeval heb ik er vorig weekend wel 3 naast elkaar zien branden Voor koffie, voor tosti's en voor warmte.
 4. Olielampen, gaslampen, elekrtische lampen.. heb ze allemaal. Er zal er altijd wel eentje beter zijn voor een bepaalde situatie, vandaar de verschillende soorten.
 5. je zegt iets heel belangrijks: 'als je er namelijk niet meer bent' ... dat is dus niet het geval. Ik heb de video er bij gezet, de duur is slechts 6 minuten en wat seconde's. De pijn van het verwijderen is gemeten, dus je kunt onmogelijk 'er niet meer zijn'.
 6. heb je die Valor al thuis staan? ben benieuwd hoe die bevalt.
 7. Gebruikte olie is wel heel giftig, zware metalen en zo.. is dat nou wel zo slim en veilig?
 8. Voedsel meer keren invriezen kan inderdaad onder de juiste omstandigheden.. Het is daarna nog wel eetbaar, maar de voedingswaarde holt dan wel rap achteruit. Dus daar zou ik ook over nadenken als je dit toch meent te moeten doen. Bij voedsel crisis is het natuurlijk slimmer dan weggooien.
 9. Dank je! @Toef, heeft Bart deze ook? heb je dat toevallig gezien?
 10. Wat een leuke set! Erg handzaam dus, en op alcohol! Deze kende ik nog niet @chrisprep waar koop je een complete set? wat heb je dan, en wat kost dat? wat weegt het?
 11. Misschien een tip: bij een bakker kan je soms dikke plastik emmers met hersluitbare deksel krijgen. Die dingen zijn strak gesloten om vocht tegen te gaan, en keer op keer goed te openen. Zelf heb ik ze van Zeelandia met een inhoud van iets van 30 liter meen ik. [ATTACH=CONFIG]21094[/ATTACH]
 12. ha! en ik op Ibiza! Dit zout bevat van nature vele mineralen. credits to: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Eivissa-ses_salinas-2003_05.jpg
 13. kachels! Yeaah! En zo leuk dat Geert dat gewoon effe doet! Geweldig hoor! Hoeveel kachels heb je nou al niet gemaakt?
 14. Misschien heeft @Communicator een slimme truc voor je?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...