Ga naar inhoud

Kungfufox

Lid
 • Aantal items

  2238
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Kungfufox won de laatste dag op 6 december 2015

Kungfufox had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  .
 • Interesses
  .
 • Beroep
  .
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kungfufox's Achievements

Last (wo)man standing

Last (wo)man standing (9/11)

3.1k

Community reputatie

 1. Maar daar wordt niks mee verdient op de beurs @Raycoupe, nu kan er lekker gespeculeert worden op stijgende voedselprijzen, hulpinstanties/goede doelen profiteren er daarnaast weer van omdat ze t.z.t. (overheids)sponsoring krijgen (wanneer het eigenlijk al te laat is) en waarbij 90% aan de strijkstok kan blijven plakken. Tot slot zijn westerse overheden al niet zo pro-actief en adequaat als het gaat om rampenbestrijding (zoals ze in China wel blijken zijn bij het Coronovirus), laat staan de (overheids)instanties in ontwikkelingsregio's... Dat we Elon Musk nog niet hebben gehoord...dit lijkt me nu een uitgelezen publiciteitskans/business opportunity voor hem...#I-am-hereby-volunteering-for-boots-on-the-ground? @Vladimir Toevallig nog pyromanic-tendencies? Een liefde voor grillen? Rambo mentaliteit? Volgens mij hebben we samen een business opportunity te pakken (rampengeld+praktische ongelimiteerde grondstof+voedseltekorten = $$$)?
 2. Het is sneller dichterbij huis inderdaad, wat dat betreft logisch dat de media zich daar op focussen gelet ook op de verspreidingsfactor. Als je het virus echter in perspectief plaatst dan lijkt het virus dusver niet echt dodelijk met 'slechts' 132 doden wereldwijd, in Belgie alleen al sterven zo'n 1.000 mensen aan de normale griep ieder jaar (Bron). Als ik kijk na de potentiele gevolgen van deze sprinkhanenplaag kan deze bij toename weleens een massa-migratie teweeg brengen met vluchtelingen, als de plaatselijke overheden deze plaag niet kunnen bedwingen (ze vragen nu al om internationale steun).
 3. De media geeft bijna uur op uur updates omtrent het Corona-virus maar ik heb nog helemaal niks gehoord in de westerse Media over onderstaande sprinkhanen plaag in Oost-Afrika (Somalie/Kenia/Ethiopie/Uganda). In een gemiddelde zwerm van een 1km^2 kunnen wel 150 miljoen sprinkhanen zitten die gezamenlijk meer dan 100km per dag trekken en genoeg gewassen slopen om 2.500 monden te voeden. De grootste zwerm momenteel gemeten is echter 60km lang en 40km breed!! Het is de ergste plaag in 70 jaar en al meer dan 70.000 hectare schijnt verloren te zijn gegaan. Deze plaag schijnt echter nog 500x erger te kunnen worden... In de comments wordt al gesproken over de 4 horsemen die 2020 inluiden: - War - Famine - Plague (virus) - Death Wat denken jullie? Naast de vele doden in de regio tevens een flinke stijging in voedselprijzen/goud/zilver/crypto? SHTF? https://www.pbs.org/newshour/world/this-is-huge-locust-swarms-in-africa-are-worst-in-decades
 4. En toen...was de vos terug in het kippenhok ?... Hoe gaat dat oude gezegde ook alweer....een oude vos verliest misschien wel zijn inloggegevens maar niet zijn contacten ofzo...?? Er is veel gebeurd de afgelopen jaren, kijk er naar uit om oude bekenden de hand opnieuw te schudden.
 5. Het zat er aan te komen en helaas is het nu dan toch zo ver. Moet helaas zeggen dat na 4 jaar het toch ontzettend jammer is om de community die hier is opgebouwd zomaar te zien verdwijnen. Ik roep dan ook iedereen op om NU in actie komen en in het desbetreffende deel van het forum een constructieve bijdrage te plaatsen dan wel mee te helpen aan enkele hangouts waar we een doorstart zouden kunnen maken. Niet alleen heb ik ongelofelijke contacten opgedaan hier, het forum heeft me ook zeker geholpen die zogenaamde red pill door te slikken en een weg te vinden in alle smoke and mirrors van vandaag de dag. Ik hoop vele van de oude garde hier in een volgend avontuur weer te zullen treffen.. Bedankt @Dr.Prepper & @Mr. Gold voor het samenbrengen van dit zooitje ongeregeld! Ook deze pain in the ass zal deze hide-out missen en het clubhuis moeten verlaten Foxxie out!
 6. Kijk daar kunnen we meer mee. Thanks voor de toevoeging @carismo. Het doet echter geen afbreuk aan mijn eerdere post. Het had net zo goed een persoon met een psychisch stoornis kunnen zijn. Iemand die niet gebaat is bij een gevangenisstraf maar intensieve psychische zorg en therapie. Het simpelweg 'shoot on first sight' leidt alleen maar tot Amerikaanse toestanden met meer haat en geweld tot gevolg.
 7. Je bedoeld die aanpak dat we gewoon drones, zonder enig vorm van rechtspraak, op huizen en mensen sturen? Niet alleen in landen zoals Syrie maar ook Jemen? Die aanpak? [Toevoeging] Of bedoel je die aanpak dat we mensen zonder enige vorm van rechtspraak in gevangenissen als Guantanomo Bay zetten en martelen? Bedoel je die soms?
 8. Wat ik uit je filmpje opmaak is dat het slechts een steekpartij is en geen politiek georiënteerde daad. Hiermee hebben we het niet over een terrorist maar een verdachte van een steekpartij. Ik hoor de dader op de grond geen 'Aluhah Akbar' meer roepen dus ga er gemakshalve vanuit dat dit een doorsnee steekpartij is. Verder weet ik inderdaad niks uit de feiten en omstandigheden helemaal omdat deze niet gefilmd/gegeven zijn. Stel nu dat deze steekpartij het gevolg is van ruzie in een relationele sfeer welke niet ongebruikelijk is bij steekincidenten. Wellicht had het zelfs een goedwillende moslim kunnen zijn die toevallig een gesignaleerde of serieverkrachter tegen het lijf liep in de metro. Wellicht was het zelfs wel een prepper die een andere terrorist tegen heeft gehouden met zijn Spyderco C36 Military plain edge? Maakt voor de strafmaat nogal uit lijkt me...lijkt mij het verschil tussen een medaille of de doodstraf volgens @FincaInSpanje? Mja het zijn slechts de feiten en omstandigheden dus wie boeit dat nu..
 9. Fijn om te weten dat we met jouw als minister president niet alleen flink hadden kunnen besparen op immigranten maar ook op ons rechtssysteem. Gewoon afknallen scheelt natuurlijk wel een hoop bureaucratisch papierwerk. Gewoon zonder de feiten en omstandigheden te kennen mensen het graf in helpen..nee zo creëren we zeker een betere wereld...
 10. Vandaag was het dan toch zo ver! De Yuan is toegevoegd aan de SDR! IMF verhoogt status Chinese yuan door opname in valutamandje
 11. Renting is Throwing Money Away … Right? Een mooi artikel wat naar mijn mening zeker gelezen zou moeten worden door mensen die op het punt staan om een huis te kopen. Elke verhaal heeft 2 kanten en voor alles zijn voors en tegens daarom is een objectief beeld belangrijk bij een van de belangrijkste beslissingen uit je leven zoals het kopen van een huis..
 12. Wat zit er trouwens in die bakjes met elastiekjes? Zo'n 250gr coke om je ticket mee over de grens te kopen? Wasmiddel om je was te doen in de smerige sloot achter het huis? Of is het een leftover met Chinees waar je maar geen afstand van kan doen?
 13. Zou je wellicht is kunnen aangeven wat je dusver hebt aangepast @Cyberbeer, eventueel met redenen/nieuwe inzichten? Wellicht kunnen we je helpen hem verder te fine tunen?
 14. Je hebt meerdere maps die je kunt volgen tis net ff welke jij makkelijk vind. Maar de totale outbreak kan je statistieken van zien in deze link: http://www.bbc.com/news/world-africa-28755033. Daar staan 3 mooi tabellen met de cijfers van Guinea, Sierra Leone en Liberia.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...