Ga naar inhoud

Kungfufox

Lid niveau 2
 • Aantal items

  2238
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Kungfufox won de laatste dag op 6 december 2015

Kungfufox had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  .
 • Interesses
  .
 • Beroep
  .
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kungfufox's Achievements

Last (wo)man standing

Last (wo)man standing (9/11)

3.1k

Community reputatie

 1. Renting is Throwing Money Away … Right? Een mooi artikel wat naar mijn mening zeker gelezen zou moeten worden door mensen die op het punt staan om een huis te kopen. Elke verhaal heeft 2 kanten en voor alles zijn voors en tegens daarom is een objectief beeld belangrijk bij een van de belangrijkste beslissingen uit je leven zoals het kopen van een huis..
 2. Wat zit er trouwens in die bakjes met elastiekjes? Zo'n 250gr coke om je ticket mee over de grens te kopen? Wasmiddel om je was te doen in de smerige sloot achter het huis? Of is het een leftover met Chinees waar je maar geen afstand van kan doen?
 3. Zou je wellicht is kunnen aangeven wat je dusver hebt aangepast @Cyberbeer, eventueel met redenen/nieuwe inzichten? Wellicht kunnen we je helpen hem verder te fine tunen?
 4. Haha goed artikel, top gedaan. Laten we vooral geen namen droppen hier mensen. Zoals al aangegeven: de mensen die op de SC's zijn geweest zullen d'r ongetwijfeld wel herkennen.
 5. Het voelt voor sommigen wellicht 'extremistisch' omdat deze generatie in hun ogen meer moet doen om weer zelfredzaam te zijn. Mede omdat we zo afhankelijk zijn geworden van technologie deze dagen (wie kan tegenwoordig nog koken, wassen of überhaupt werk verrichtten zonder magnetron, wasmachine of pc/laptop?) Het is omdat we zo zijn opgegaan in deze droomwereld dat we in een steeds grotere (interconnected) bubbel zijn terechtgekomen, die steeds kwetsbaarder wordt. Alles hangt aan elkaar aan een zijden draadje. Valt de elektriciteit nu weg dan is de schade vandaag de dag hiervan niet te overzien..
 6. Ik kwam het artikel deze week toevallig tegen in een oude krant die nog in de trein rondzwierf. Ik wist gelijk: Dat is er eentje van ons team haha. Als we gewoon eerst een beetje naamsbekendheid krijgen dan komt de overstap voor velen vanzelf. Immers was het 50 jaar geleden nog doodgewoon dat men wat extra in huis had...
 7. Ikzelf kwam deze toevallig tegen op het internet en vertoont wel overeenkomsten met de openingspost en het is hier in Nederland! http://prisonescape.nl/
 8. 'Shit ik heb m'n hand open liggen...Snel een foto!' Anyways een goede reminder: safety first. Misschien kunnen we hier wel een mooi rampentopic van maken van persoonlijke klungelacties en/of faalpartijen?
 9. Als ik over 2 jaar door m'n mesjes heen ben zal ik tegen die tijd wel is een keer kijken naar die van Feather dan haha . Ik zal ongetwijfeld in die tijd wel een keer ene probeersetje kunnen scoren .
 10. *Topic bump Ik heb mij afgelopen kerst ook getrakteerd op een ouderwets krabbertje. Aangezien een open mes gegarandeerd een slachtpartij zou betekenen voor mij heb ik toch maar gekozen voor deze 2e optie welke in mijn ogen ook SHTF-proof is. En inderdaad zoals @Ivan ook al aangaf goedkoper scheren kan niet @Communicator: 100 mesjes voor 16 euro! Van 75 cent per mesje naar slechts 16 cent, dit betekend als budgetprepper toch weer een rendement van 368% . link
 11. Ik zag deze lifehack tip voor het geval je wat extra veiligheid wil bij je (voor)deur: [video=youtube;-lNFJt10w1E]
 12. Ik geloof dat er in de prepshop naast paracord nog geen producten zijn zoals deze @Simurgh maar dat daar ongetwijfeld wel een markt voor zou zijn die tevens bij jullie doelgroep past:
 13. Mijn advies zou zijn om HIIT of High Intensity Interval Training te doen. Daarmee kan je goed snel conditie opbouwen @lewieke. Het idee is om (na de warming up) 1 minuut zo hard te lopen dat je op 80% van je maximale hartslag zit (je gaat dus niet tot het uiterste), vervolgens jog je 5 minuten op zeg maar 60% van je maximale hartslag om weer op adem te komen en dit wissel je steeds af. Dit bouw je dan langzaam op naar 5 minuten hard lopen en 5 minuten joggen net zo lang tot je uiteindelijk 5 minuten kunt hardlopen en na 1 minuut rusten weer verder kunt . Vergeet niet de cooling down te doen dus naderhand ff 10 minuten rustig uit te lopen. HIIT training hoef je ook zeker niet langer dan 45 minuten te doen. Google is your friend for more info... @prepass heeft wellicht ook nog wel tips?
 14. Als fire-starter wellicht niet de beste optie voor preppers maar als middel om van een kleine vlam een veel groter (kamp)vuur te maken? Uit een onverwachte hoek: Pringles https://www.youtube.com/watch?v=EnNK_2vF5fk
 15. ff een oude topic *bump (en vanwege het feit dat het volgende filmpje zo triest is dat het eigenlijk niet bij humor geplaatst mag worden..) [video=youtube;1Y1ya-yF35g] Samenvatting: Het nucleair arsenaal in de VS wordt beheert door o.a. 'zo'n deur die lijkt op die Cheyenne Mountain (die kennen de meesten vast wel) die kapot is en wordt gehanteerd met een koevoet, software dat staat op floppy disc's zoals deze, door personeel dat o.a. dronken is/net voldoendes scoort op tests waarvan ze antwoorden naar elkaar kunnen smsen en dat af en toe wel is per ongeluk 4 ICBM's onbeheerd anderhalve dag op een vliegveld laat staan... Had ik al gezegd dat de VS zichzelf al bijna 2x heeft opgeblazen met een nucleaire bomb? *Ow en ik geloof me te herinneren dat het password om te lanceren 8x0 was..dus..00000000 om te lanceren.. How the hell did we even got this far without blowing this shit up?!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...