Ga naar inhoud

Kungfufox

Lid niveau 2
 • Aantal items

  2238
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Alles dat geplaatst werd door Kungfufox

 1. Maar daar wordt niks mee verdient op de beurs @Raycoupe, nu kan er lekker gespeculeert worden op stijgende voedselprijzen, hulpinstanties/goede doelen profiteren er daarnaast weer van omdat ze t.z.t. (overheids)sponsoring krijgen (wanneer het eigenlijk al te laat is) en waarbij 90% aan de strijkstok kan blijven plakken. Tot slot zijn westerse overheden al niet zo pro-actief en adequaat als het gaat om rampenbestrijding (zoals ze in China wel blijken zijn bij het Coronovirus), laat staan de (overheids)instanties in ontwikkelingsregio's... Dat we Elon Musk nog niet hebben gehoord...dit lijkt me nu een uitgelezen publiciteitskans/business opportunity voor hem...#I-am-hereby-volunteering-for-boots-on-the-ground? @Vladimir Toevallig nog pyromanic-tendencies? Een liefde voor grillen? Rambo mentaliteit? Volgens mij hebben we samen een business opportunity te pakken (rampengeld+praktische ongelimiteerde grondstof+voedseltekorten = $$$)?
 2. Het is sneller dichterbij huis inderdaad, wat dat betreft logisch dat de media zich daar op focussen gelet ook op de verspreidingsfactor. Als je het virus echter in perspectief plaatst dan lijkt het virus dusver niet echt dodelijk met 'slechts' 132 doden wereldwijd, in Belgie alleen al sterven zo'n 1.000 mensen aan de normale griep ieder jaar (Bron). Als ik kijk na de potentiele gevolgen van deze sprinkhanenplaag kan deze bij toename weleens een massa-migratie teweeg brengen met vluchtelingen, als de plaatselijke overheden deze plaag niet kunnen bedwingen (ze vragen nu al om internationale steun).
 3. De media geeft bijna uur op uur updates omtrent het Corona-virus maar ik heb nog helemaal niks gehoord in de westerse Media over onderstaande sprinkhanen plaag in Oost-Afrika (Somalie/Kenia/Ethiopie/Uganda). In een gemiddelde zwerm van een 1km^2 kunnen wel 150 miljoen sprinkhanen zitten die gezamenlijk meer dan 100km per dag trekken en genoeg gewassen slopen om 2.500 monden te voeden. De grootste zwerm momenteel gemeten is echter 60km lang en 40km breed!! Het is de ergste plaag in 70 jaar en al meer dan 70.000 hectare schijnt verloren te zijn gegaan. Deze plaag schijnt echter nog 500x erger te kunnen worden... In de comments wordt al gesproken over de 4 horsemen die 2020 inluiden: - War - Famine - Plague (virus) - Death Wat denken jullie? Naast de vele doden in de regio tevens een flinke stijging in voedselprijzen/goud/zilver/crypto? SHTF? https://www.pbs.org/newshour/world/this-is-huge-locust-swarms-in-africa-are-worst-in-decades
 4. En toen...was de vos terug in het kippenhok ?... Hoe gaat dat oude gezegde ook alweer....een oude vos verliest misschien wel zijn inloggegevens maar niet zijn contacten ofzo...?? Er is veel gebeurd de afgelopen jaren, kijk er naar uit om oude bekenden de hand opnieuw te schudden.
 5. Het zat er aan te komen en helaas is het nu dan toch zo ver. Moet helaas zeggen dat na 4 jaar het toch ontzettend jammer is om de community die hier is opgebouwd zomaar te zien verdwijnen. Ik roep dan ook iedereen op om NU in actie komen en in het desbetreffende deel van het forum een constructieve bijdrage te plaatsen dan wel mee te helpen aan enkele hangouts waar we een doorstart zouden kunnen maken. Niet alleen heb ik ongelofelijke contacten opgedaan hier, het forum heeft me ook zeker geholpen die zogenaamde red pill door te slikken en een weg te vinden in alle smoke and mirrors van vandaag de dag. Ik hoop vele van de oude garde hier in een volgend avontuur weer te zullen treffen.. Bedankt @Dr.Prepper & @Mr. Gold voor het samenbrengen van dit zooitje ongeregeld! Ook deze pain in the ass zal deze hide-out missen en het clubhuis moeten verlaten Foxxie out!
 6. Vandaag was het dan toch zo ver! De Yuan is toegevoegd aan de SDR! IMF verhoogt status Chinese yuan door opname in valutamandje
 7. Renting is Throwing Money Away … Right? Een mooi artikel wat naar mijn mening zeker gelezen zou moeten worden door mensen die op het punt staan om een huis te kopen. Elke verhaal heeft 2 kanten en voor alles zijn voors en tegens daarom is een objectief beeld belangrijk bij een van de belangrijkste beslissingen uit je leven zoals het kopen van een huis..
 8. Wat zit er trouwens in die bakjes met elastiekjes? Zo'n 250gr coke om je ticket mee over de grens te kopen? Wasmiddel om je was te doen in de smerige sloot achter het huis? Of is het een leftover met Chinees waar je maar geen afstand van kan doen?
 9. Zou je wellicht is kunnen aangeven wat je dusver hebt aangepast @Cyberbeer, eventueel met redenen/nieuwe inzichten? Wellicht kunnen we je helpen hem verder te fine tunen?
 10. Je hebt meerdere maps die je kunt volgen tis net ff welke jij makkelijk vind. Maar de totale outbreak kan je statistieken van zien in deze link: http://www.bbc.com/news/world-africa-28755033. Daar staan 3 mooi tabellen met de cijfers van Guinea, Sierra Leone en Liberia.
 11. WHO officially declares Sierra Leone Ebola-free Komt er dan nu eindelijk een eind aan het lijden? Is Ebola een halt toegeroepen?
 12. Ik gok $14,12. Nog een paar uurtjes dan sluit het topic mensen. Bieden kan nog!
 13. Haha goed artikel, top gedaan. Laten we vooral geen namen droppen hier mensen. Zoals al aangegeven: de mensen die op de SC's zijn geweest zullen d'r ongetwijfeld wel herkennen.
 14. Het voelt voor sommigen wellicht 'extremistisch' omdat deze generatie in hun ogen meer moet doen om weer zelfredzaam te zijn. Mede omdat we zo afhankelijk zijn geworden van technologie deze dagen (wie kan tegenwoordig nog koken, wassen of überhaupt werk verrichtten zonder magnetron, wasmachine of pc/laptop?) Het is omdat we zo zijn opgegaan in deze droomwereld dat we in een steeds grotere (interconnected) bubbel zijn terechtgekomen, die steeds kwetsbaarder wordt. Alles hangt aan elkaar aan een zijden draadje. Valt de elektriciteit nu weg dan is de schade vandaag de dag hiervan niet te overzien..
 15. Ik kwam het artikel deze week toevallig tegen in een oude krant die nog in de trein rondzwierf. Ik wist gelijk: Dat is er eentje van ons team haha. Als we gewoon eerst een beetje naamsbekendheid krijgen dan komt de overstap voor velen vanzelf. Immers was het 50 jaar geleden nog doodgewoon dat men wat extra in huis had...
 16. Het gaat erom dat er niet langer gebruik gemaakt gaat worden van een 'World reserve currency' zoals we die nu kennen (de rol die de dollar momenteel vervult). De huidige world reserve currency zorgt ervoor dat 1 land (de VS in dit geval) zijn inflatie kan exporteren naar het buitenland en hiermee een onbalans creëert in de 'vrije' wereldhandel. Bovendien bouwt dit een risico op aan financiële reserves die landen cq centrale banken aanhouden in de desbetreffende valuta. Deze monopolie positie als het ware moet verdwijnen en daarom is de SDR in het leven geroepen. Zo'n SDR werkt het beste als deze bestaat uit de meest gangbare valuta in verband met de 'convertibility' oftewel de omwisselbaarheid en dus bruikbaarheid. China's yuan of renminbi staat nog steeds op plaats nummer 5 en zou daarmee boven enkele andere landen staan die er al wel in zitten. DAAROM zou de Renminbi alsnog moeten worden toegevoegd. En wat je zegt we zitten allemaal in een neergaande spiraal economisch. Wat velen vergeten is dat China wel veel harde assets heeft: Goud, vastgoed, grondstoffen en nog steeds gigantisch veel exporteert...
 17. Wellicht moeten we dan toch nog ff wachten voor de Renminbi wordt toegevoegd? Tot 2016? IMF review recommends delaying currency basket adoption of yuan
 18. Ikzelf kwam deze toevallig tegen op het internet en vertoont wel overeenkomsten met de openingspost en het is hier in Nederland! http://prisonescape.nl/
 19. Hierbij een lintje voor de eerste prepper ooit die ook daadwerkelijk de zoekfunctie (en wellicht ctrl-F) heeft gebruikt hier op het forum! Label that shit! Slam a sticker on it or 'put it in een hokje'. ( OW PLZZ! Amuse me! Maak is een tutorial voor de luitjes hier hoe je die zoekfunctie maximaal utiliseert..
 20. Verwijderd: Luchtbuks & Waterfilter, gebruik die verrekte zoekfunctie toch is lui..
 21. Begin dan eens een actie op te zetten wat HEN geld kost en niet diegenen die meedoen aan de actie. Op deze manier ga je echt geen steun vinden zelfs niet hier op het forum. Dit draadje gaat by the way einde van het weekend de prullenbak in maar ik geef je de mogelijkheid om dit draadje nog tot iets constructiefs te brengen of om dit draadje te gebruiken als brainstormsessie voor een alternatieve actie. De mensen hier (inclusief mijzelf) willen je best helpen maar deze actie heeft allereerst al geen duidelijke positieve uitkomst, weinig garanties en heeft net als zoveel andere overheidsmaatregelen een tegendraads effect.
 22. Begin maar vast met geld opzij leggen dan aangezien het niet betalen begint met een naheffingsboete van 3% over het verschuldigde bedrag en zal oplopen tot € 5.278. Succes! ps. Laat ook vooral ff weten hoe 'hard' die politici het gevoeld hebben en wat het eindresultaat van je actie is..
 23. Tja ik heb geen antwoord op al je vragen maar als je zou zeggen 'goh laten we een fiets bouwen op vierkante wielen' zou ik je ook kunnen zeggen dat dat niet ging werken.. Vraag ons Orakel?
 24. Tja voor het niet betalen van je wegenbelasting zalje zeker aansprakelijk worden gehouden. Wie ben ik om je tegen te houden maar neem van mij aan dat je spijt krijgt als je deze actie doorzet op deze manier. Mijn welgemeende advies zou zijn om een andere actie op te tuigen..
 25. Dat zijn een boel onzekerheden. Ik weet wel dat IK dit risico niet vrijwillig ga lopen helemaal als de uitkomsten niet eens vaststaan. Be my quest maar als jij en 25 anderen dit uiteindelijk gaan volbrengen is dit het ideale scenario om in de schuldsanering terecht te komen . Nogmaals de intentie is wellicht goed bedoeld maar dit specifieke plan mist het een en ander aan uitvoering. Het levert in het huidige format meer problemen op dan dat het oplossingen biedt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...