Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

jan001

Lid
 • Aantal items

  523
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

jan001 won de laatste dag op 22 juni 2013

jan001 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

284 Uitstekend

Over jan001

 • Titel
  Specialist

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik zou ze niet met alle verjaardagen meenemen:D, dan is het huis te klein.
 2. Ja he, kom je ook neef? workshop Krav Maga?
 3. Nee, dit plan is anders. Ben je ook aanwezig op SC? Wintersurvival is meer op jezelf en buddy aangewezen zijn. Het draaiboek komt ook asap in dit draadje.
 4. DDT word zo snel mogelijk bekend gemaakt. Nu eerst draaiboek vernieuwen en kijken of er animo voor is. DDT = dag datum tijdstip
 5. Je hebt helemaal gelijk! bij deze
 6. Hallo allen, Ik ben weer terug van weggeweest en wil een wintersurvival organiseren op een eigen locatie. (kleinschalig en nodig meerdere keren). Graag wil ik kijken of hier animo voor is. De bedoeling is, dat er gewerkt en geleefd word uit je "tas". Iets over het gebied, 5000m2 met diverse boom en fruitstruiken. Kippen (scharrel en 200m2 uitloop) Er komen nog wat dieren bij. Het is de bedoeling, dat er workshops op kleine schaal worden gegeven. bv ehbo door profs (artsen ,ambupersoneel,enz.) Hechten, verbinden enz. Het slachten en bereiden van kleine dieren. (
 7. Ohohohohoh Er word weer veel teveel over wapens gesproken, foei! O nee, ik ga niet op de stoel van de mods zitten. Maar volgens mij is het een vrouw.
 8. Nova Zembla..............Het behouden huis.

 9. Shotgun!............................................10
 10. Als Pr3parator meegaat hebben we ineens een wagenpark in het bos:D Nee ik heb geen metaaldetector, maar ik koop hem wel bij domeinen als die van @Tijgertje afgepakt word:) En jazeker dat daar wat lood ligt, maar dat lag er toch al? Jij had toch scharrellood?
 11. Pijlen zijn toch meegenomen door die eekhoorn? of was het Paulus naast het kleine rode huisje? Zullen wij de volgende keer daar gaan zoeken @Wonderland?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...