Ga naar inhoud

jan001

Lid
 • Items

  523
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

jan001 won de laatste dag op 22 juni 2013

jan001 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

jan001's prestaties

Specialist

Specialist (6/11)

284

Reputatie

 1. Ik zou ze niet met alle verjaardagen meenemen:D, dan is het huis te klein.
 2. Ja he, kom je ook neef? workshop Krav Maga?
 3. Nee, dit plan is anders. Ben je ook aanwezig op SC? Wintersurvival is meer op jezelf en buddy aangewezen zijn. Het draaiboek komt ook asap in dit draadje.
 4. DDT word zo snel mogelijk bekend gemaakt. Nu eerst draaiboek vernieuwen en kijken of er animo voor is. DDT = dag datum tijdstip
 5. Je hebt helemaal gelijk! bij deze
 6. Hallo allen, Ik ben weer terug van weggeweest en wil een wintersurvival organiseren op een eigen locatie. (kleinschalig en nodig meerdere keren). Graag wil ik kijken of hier animo voor is. De bedoeling is, dat er gewerkt en geleefd word uit je "tas". Iets over het gebied, 5000m2 met diverse boom en fruitstruiken. Kippen (scharrel en 200m2 uitloop) Er komen nog wat dieren bij. Het is de bedoeling, dat er workshops op kleine schaal worden gegeven. bv ehbo door profs (artsen ,ambupersoneel,enz.) Hechten, verbinden enz. Het slachten en bereiden van kleine dieren. ( geloof me, het zijn scharreldieren en hoeven niet vervoerd te worden of dergelijke. geen stress) dierenwelzijn is prio 1, maar zoals meerdere hier op het forum is er animo om dit te willen leren en ik kan het aanbieden ( Het is niet mijn eerste keer en het is niet "zomaar"). Vuur maken met diverse middelen en op verschillende manieren. Jachttechniek en onderkomen bouwen Water zuiveren. Knopen en steken. Oriƫntatie / Navigatie Enz, Het zal in de winter gaan plaatsvinden. Is er interesse, of zijn er vragen, laat het weten. Groeten
 7. Ohohohohoh Er word weer veel teveel over wapens gesproken, foei! O nee, ik ga niet op de stoel van de mods zitten. Maar volgens mij is het een vrouw.
 8. Nova Zembla..............Het behouden huis.

 9. Shotgun!............................................10
 10. Als Pr3parator meegaat hebben we ineens een wagenpark in het bos:D Nee ik heb geen metaaldetector, maar ik koop hem wel bij domeinen als die van @Tijgertje afgepakt word:) En jazeker dat daar wat lood ligt, maar dat lag er toch al? Jij had toch scharrellood?
 11. Pijlen zijn toch meegenomen door die eekhoorn? of was het Paulus naast het kleine rode huisje? Zullen wij de volgende keer daar gaan zoeken @Wonderland?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...