Ga naar inhoud

jan001

Lid
 • Items

  523
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door jan001

 1. Ik zou ze niet met alle verjaardagen meenemen:D, dan is het huis te klein.
 2. Ja he, kom je ook neef? workshop Krav Maga?
 3. Nee, dit plan is anders. Ben je ook aanwezig op SC? Wintersurvival is meer op jezelf en buddy aangewezen zijn. Het draaiboek komt ook asap in dit draadje.
 4. DDT word zo snel mogelijk bekend gemaakt. Nu eerst draaiboek vernieuwen en kijken of er animo voor is. DDT = dag datum tijdstip
 5. Je hebt helemaal gelijk! bij deze
 6. Hallo allen, Ik ben weer terug van weggeweest en wil een wintersurvival organiseren op een eigen locatie. (kleinschalig en nodig meerdere keren). Graag wil ik kijken of hier animo voor is. De bedoeling is, dat er gewerkt en geleefd word uit je "tas". Iets over het gebied, 5000m2 met diverse boom en fruitstruiken. Kippen (scharrel en 200m2 uitloop) Er komen nog wat dieren bij. Het is de bedoeling, dat er workshops op kleine schaal worden gegeven. bv ehbo door profs (artsen ,ambupersoneel,enz.) Hechten, verbinden enz. Het slachten en bereiden van kleine dieren. ( geloof me, het zijn scharreldieren en hoeven niet vervoerd te worden of dergelijke. geen stress) dierenwelzijn is prio 1, maar zoals meerdere hier op het forum is er animo om dit te willen leren en ik kan het aanbieden ( Het is niet mijn eerste keer en het is niet "zomaar"). Vuur maken met diverse middelen en op verschillende manieren. Jachttechniek en onderkomen bouwen Water zuiveren. Knopen en steken. Oriëntatie / Navigatie Enz, Het zal in de winter gaan plaatsvinden. Is er interesse, of zijn er vragen, laat het weten. Groeten
 7. Ohohohohoh Er word weer veel teveel over wapens gesproken, foei! O nee, ik ga niet op de stoel van de mods zitten. Maar volgens mij is het een vrouw.
 8. Nova Zembla..............Het behouden huis.

 9. Shotgun!............................................10
 10. Als Pr3parator meegaat hebben we ineens een wagenpark in het bos:D Nee ik heb geen metaaldetector, maar ik koop hem wel bij domeinen als die van @Tijgertje afgepakt word:) En jazeker dat daar wat lood ligt, maar dat lag er toch al? Jij had toch scharrellood?
 11. Pijlen zijn toch meegenomen door die eekhoorn? of was het Paulus naast het kleine rode huisje? Zullen wij de volgende keer daar gaan zoeken @Wonderland?
 12. Enne ja een goede vraag. Ik zou wel een metaaldetector willen hebben hoor Is de zoekfunctie van metaal? Ik hoop dat je kinderen veel lol hebben met de detector @Pr3parator.
 13. Dat zou mooi zijn! Wie gaan we sturen en wat gaan we sponsoren?
 14. De Mol had het over een kluis op het terrein met 25.000 euro, als startkapitaal. Over de beloning is nog niks bekend volgens mij.
 15. @Geert Zal ik dan in jouw plaats gaan Moet ik me alleen even verdiepen in je Vlaams accent.
 16. Jaha Wodan even te druk gehad met alles en nog wat. Hoop leeswerk in te halen hier op het forum.
 17. uuuuuuh doet het niet meer Ben een tijdje eruit geweest.
 18. Het was erg gezellig met de mannen rond het kampvuur. Ik vond het jammer, dat ik niet langer kon blijven ivm privéredenen, maar nogmaals we hebben goed gegeten en gelachen. @jada die heeft ook culinair getafeld ( alsof hij bij een sterrenrestaurant een het knagen was) @Cyberbeer was op alles voorbereid! Geen mug zou langs hem vliegen of deze zou neergesabeld worden met de nodige gear die hij bij zich had Wat dit was? Kom volgende keer mee en je zal het meemaken. knippen en scheren nietwaar @Cyberbeer...... @Prepping76 was lekker bezig met zijn fakkel en al met al was het gezellig. Vader en zoon waren ook bezig met zaken zoals vuur maken en water zuiveren ( was erg leuk om te zien). Na de koffie ben ik huiswaarts gegaan. Voor herhaling vatbaar en daarvoor bedankt mannen!
 19. @gasmasker. De Vlaamse reus is bij mijn weten niet heel geschikt voor consumptie, deze 3 rassen in ieder geval wel:de Californiër, de Witte Nieuw-Zeelander en de Witte van Dendermonde. Heeft dan te maken met de vlees/been verhouding. Maar de Vlaamse reuzen en de Lotharingers schijnen toch ook veel door particulieren gehouden te worden voor consumptie. Ach, alles met meer dan twee poten zal best smaken als je honger hebt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...