Ga naar inhoud

houthe

Lid niveau 2
 • Items

  1955
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

houthe won de laatste dag op 10 december 2015

houthe had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Nederland
 • Interesses
  ICT, Survival, bushcrafting en prepping
 • Beroep
  ICT
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

houthe's prestaties

Prepper goeroe

Prepper goeroe (8/11)

2k

Reputatie

 1. Hey, kun je mij nog helpen aan je pdf collectie? En zou je mij wegwijs kunnen maken naar het nieuwe communicatie platform? Ik lees zo nu en dan iets over prepperslink, en prepperszone, maar heb niet goed mee gekregen waar de meesten nu naar verplaatsen.

   

  Nog iets, je onderschrift ben ik een paar keer tegengekomen op het bushcraft forum, klopt dit?

   

  Groeten Bennie

 2. Kreeg er een om 12:00 en een tweede om 12:29, werkt bij mij al jaren.
 3. Haha wat leuk om te lezen dat het jullie weer eens mee zit Af en toe genieten hoort er ook bij, you go girl
 4. Ik verwacht hier geen winters waarvoor je speciale sneeuwschoenen nodig gaat hebben, hooguit een extra laag kleding. Wel is het van belang voor de nacht een goede shelter te vinden, een leeg gebouw is dan een stuk beter dan een zelfgebouwd hutje in het bos.
 5. houthe

  Vitamineboost PrEpStO

  Pesto zoals deze in de winkels verkocht word, of gerechten waar 'winkel' pesto in/op zit De doordringende geur alleen al wil mij het liefst zo ver mogelijk van dit spul weghebben, maar ook de smaak is verschrikkelijk, allesoverheersend waardoor de rest van de ingrediënten volledig overschaduwd worden. Zelfgemaakt nog nooit gedaan, vanwege de afgunst zal dit ook niet snel gebeuren (old habits die slow)..
 6. Als mensen honger hebben, dan zien ze zelfs de meest vreselijke etenswaren als een feestmaal. Verstuurd (waarschijnlijk) vanuit een lekker warm bedje
 7. houthe

  Vitamineboost PrEpStO

  Geen idee hoe het met deze recepten zit, maar normale pesto vind ik absoluut verschrikkelijk. De geur alleen al is voor mij voldoende om het gerecht waar het in zit volledig over te slaan. Verstuurd (waarschijnlijk) vanuit een lekker warm bedje
 8. Als je dan toch bezig bent is het dan niet veel handiger om gelijk juist wel langere schroeven te nemen en deze, na gaten te boren in de stenen muur, hierin te verankeren?
 9. Gewoon zorgen voor een 'voorraad' die semi-verstopt zit welke je dan aan plunderaars kan 'geven' als ze je overvallen. Je echt voorraad heb je dan nog steeds
 10. Misschien dat hij bedoeld dat je niet in een huis kan wonen zonder aansluiting op de nutsvoorzieningen, dat kan in Nederland namelijk ook niet. Geheel offgrid gaan is hier ook geen optie, je zit altijd vast aan een vaste aansluiting, transportkosten etc ook al verbruik je in theorie niks.
 11. Ik ben een waardeloze prepper Mijn voedselvoorraad beslaat momenteel 2 weken en verder heb ik wat basis items waar ik me enigszins mee zou kunnen redden, meer ook niet. Een BOB zou bij mij in elk geval goed draagbaar zijn, veel zit er niet in de tas. Waarom ik hier ben is kennis. Sommigen heb ik al kunnen verblijden met mijn PDF archief en zelf prop ik gewoon mijn hele hoofd vol met kennis. Veel draagbaarder en zeker een stuk goedkoper. Ik heb nog wel wensen maar voor elk ding moet ik flink sparen en daarom denk ik er ook heel goed over na voor ik iets aanschaf.
 12. Gelukkig staan mijn financiën zo'n moderne auto pas over een jaar of 15 toe
 13. Lastige vraag @Twan . Persoonlijk kan ik mijzelf geen enkele situatie voorstellen waarin ik niet door zou willen gaan met leven (indien mogelijk) maar mijn vriendin geeft vaak wel aan dat als de SHTF echt compleet losbarst, ook zij liever er uit stapt dan te moeten leven in een verwoeste wereld. Zelf denk ik dat het heel erg lastig is om nu hier een voorstelling van te maken, omdat het menselijke brein ingebouwde bescherming heeft om te willen overleven. Ik vermoed dan ook dat veel mensen die nu zeggen er uit te willen stappen dit in een SHTF toch niet gaan doen, simpelweg omdat je hersenen willen dat je blijft leven en er alles aan zal doen om hier voor te (proberen) te zorgen. De film The Road laat deze situatie wel zien, hierbij komt ook de vrouwelijke hoofdrolspeler voor deze keuze te staan (meer zeg ik niet ivm spoilers), een interessante film om te kijken overigen, mocht je hem nog niet gezien hebben.
 14. Zeker zorgen dan dat je niet gezien word want vallen zetten is nogal verboden, anders eindigt je testweek in een betonnen bunker, waar je zelf niet de sleutel van krijgt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...