Ga naar inhoud

Kaat

Lid niveau 2
 • Items

  156
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kaat's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

26

Reputatie

 1. Je maakt een gat waar de schroefdraad van het kraantje precies doorheen past. Je doet een rubber ring om de schroefdraad, steekt hem door het gat, nog een rubber ring er om heen en draait de moer er op. En de kraan zit vast. Ik beschrijf het en zie nu het probleem. Je kunt niet met je hand in de fles . Dan moet je de hals er af snijden....
 2. Het is de kraan van dit filter: http://www.basicwaterfilter.com/nl/outdoor-waterfilters/74-british-berkefeld-rvs-supersterasyl.html Het waterfilter is ook rond en dun. De kraan heeft een schroefdraad met plastic moer, met daartussen twee rubber ringetjes voor de afdichting, dus een binnen en een buiten. Ik heb hem toevallig net zelf gekocht omdat mijn kraantje er in de opslag afgebroken was. Het is wel handig om de fles rechtop te zetten en niet op de kop. Kraantje in de onderkant.
 3. http://www.basicwaterfilter.com/nl/accessoires/78-kraantje-voor-british-berkefeld-rvs.html Dit kraantje kun je er heel gemakkelijk op zetten. Gaatje er in, kraantje er op.
 4. Ik vind het erg leuk voor nu, maar waar haal je shtf oude kranten vandaan? Denk dat die dan niet meer gemaakt of bezorgd worden?
 5. Of gewoon in een slaapzak wikkelen.
 6. Ik heb een zonnepaneeltje voor mobiel en iPad, die gebruik ik ook op vakantie. Zonneboiler voor warm water. Voor de rest doe ik het zonder stroom. Heb voorzieningen voor koken en warmte.
 7. Leer naaien kan met zo'n handapparaatje. Staat nog op mijn verlanglijstje.
 8. @caroline daar moet je toch niet aan denken! Wat goed dat hij naar buiten ging in plaats van naar bed of zo.
 9. Kaat

  Blikopener

  Hier heb je zoveel kracht voor nodig, dat krijg ik bijna niet voor elkaar.
 10. Kaat

  Blikopener

  Dat is die waar Zilver op doelt.
 11. Kaat

  Blikopener

  Deze vind ik echt geweldig. Draait heel licht en geen scherpe randen.
 12. Heb ik ook gedaan. Voor werk loop ik vaak in een jurkje en schoenen met hoge hakken. In mijn auto ligt nu een tas met stevige broek, sokken en schoenen.
 13. Rotflol! Ik lees dit nu pas, het wordt hier echt teveel om bij te houden. Deze reactie krijg ik ook vaak van mijn kinderen....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...