Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Kaat

Lid
 • Aantal items

  156
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

25 Uitstekend

Over Kaat

 • Titel
  Survivor

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Kaat

  Water fles

  Je maakt een gat waar de schroefdraad van het kraantje precies doorheen past. Je doet een rubber ring om de schroefdraad, steekt hem door het gat, nog een rubber ring er om heen en draait de moer er op. En de kraan zit vast. Ik beschrijf het en zie nu het probleem. Je kunt niet met je hand in de fles . Dan moet je de hals er af snijden....
 2. Kaat

  Water fles

  Het is de kraan van dit filter: http://www.basicwaterfilter.com/nl/outdoor-waterfilters/74-british-berkefeld-rvs-supersterasyl.html Het waterfilter is ook rond en dun. De kraan heeft een schroefdraad met plastic moer, met daartussen twee rubber ringetjes voor de afdichting, dus een binnen en een buiten. Ik heb hem toevallig net zelf gekocht omdat mijn kraantje er in de opslag afgebroken was. Het is wel handig om de fles rechtop te zetten en niet op de kop. Kraantje in de onderkant. [ATTACH=CONFIG]13675[/ATTACH]
 3. Kaat

  Water fles

  http://www.basicwaterfilter.com/nl/accessoires/78-kraantje-voor-british-berkefeld-rvs.html Dit kraantje kun je er heel gemakkelijk op zetten. Gaatje er in, kraantje er op.
 4. Ik vind het erg leuk voor nu, maar waar haal je shtf oude kranten vandaan? Denk dat die dan niet meer gemaakt of bezorgd worden?
 5. Ook die beugels kun je er af halen na het wecken.
 6. Kaat

  Leuke aanbiedingen.

  Of gewoon in een slaapzak wikkelen.
 7. Ik heb een zonnepaneeltje voor mobiel en iPad, die gebruik ik ook op vakantie. Zonneboiler voor warm water. Voor de rest doe ik het zonder stroom. Heb voorzieningen voor koken en warmte.
 8. Leer naaien kan met zo'n handapparaatje. Staat nog op mijn verlanglijstje.
 9. Ik hoorde vanochtend op de radio dat het getroffen gebied net zo groot is als het Europese continent. Dat is toch onvoorstelbaar!
 10. @caroline daar moet je toch niet aan denken! Wat goed dat hij naar buiten ging in plaats van naar bed of zo.
 11. Kaat

  Blikopener

  Hier heb je zoveel kracht voor nodig, dat krijg ik bijna niet voor elkaar.
 12. Kaat

  Blikopener

  Dat is die waar Zilver op doelt.
 13. Kaat

  Blikopener

  Deze vind ik echt geweldig. Draait heel licht en geen scherpe randen.
 14. Heb ik ook gedaan. Voor werk loop ik vaak in een jurkje en schoenen met hoge hakken. In mijn auto ligt nu een tas met stevige broek, sokken en schoenen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...