Ga naar inhoud

Kaat

Lid
 • Aantal items

  156
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Kaat

 1. Je maakt een gat waar de schroefdraad van het kraantje precies doorheen past. Je doet een rubber ring om de schroefdraad, steekt hem door het gat, nog een rubber ring er om heen en draait de moer er op. En de kraan zit vast. Ik beschrijf het en zie nu het probleem. Je kunt niet met je hand in de fles . Dan moet je de hals er af snijden....
 2. Het is de kraan van dit filter: http://www.basicwaterfilter.com/nl/outdoor-waterfilters/74-british-berkefeld-rvs-supersterasyl.html Het waterfilter is ook rond en dun. De kraan heeft een schroefdraad met plastic moer, met daartussen twee rubber ringetjes voor de afdichting, dus een binnen en een buiten. Ik heb hem toevallig net zelf gekocht omdat mijn kraantje er in de opslag afgebroken was. Het is wel handig om de fles rechtop te zetten en niet op de kop. Kraantje in de onderkant.
 3. http://www.basicwaterfilter.com/nl/accessoires/78-kraantje-voor-british-berkefeld-rvs.html Dit kraantje kun je er heel gemakkelijk op zetten. Gaatje er in, kraantje er op.
 4. Ik vind het erg leuk voor nu, maar waar haal je shtf oude kranten vandaan? Denk dat die dan niet meer gemaakt of bezorgd worden?
 5. Of gewoon in een slaapzak wikkelen.
 6. Ik heb een zonnepaneeltje voor mobiel en iPad, die gebruik ik ook op vakantie. Zonneboiler voor warm water. Voor de rest doe ik het zonder stroom. Heb voorzieningen voor koken en warmte.
 7. Leer naaien kan met zo'n handapparaatje. Staat nog op mijn verlanglijstje.
 8. Ik hoorde vanochtend op de radio dat het getroffen gebied net zo groot is als het Europese continent. Dat is toch onvoorstelbaar!
 9. @caroline daar moet je toch niet aan denken! Wat goed dat hij naar buiten ging in plaats van naar bed of zo.
 10. Kaat

  Blikopener

  Hier heb je zoveel kracht voor nodig, dat krijg ik bijna niet voor elkaar.
 11. Kaat

  Blikopener

  Dat is die waar Zilver op doelt.
 12. Kaat

  Blikopener

  Deze vind ik echt geweldig. Draait heel licht en geen scherpe randen.
 13. Heb ik ook gedaan. Voor werk loop ik vaak in een jurkje en schoenen met hoge hakken. In mijn auto ligt nu een tas met stevige broek, sokken en schoenen.
 14. Rotflol! Ik lees dit nu pas, het wordt hier echt teveel om bij te houden. Deze reactie krijg ik ook vaak van mijn kinderen....
 15. @Kans Ik begrijp niet goed wat je hier mee bedoelt. Trek ik een verkeerde conclusie? Ja, dit wat ik gelezen heb geldt voor een kerncentrale ver weg. Op internet lees ik dat Tsjernobyl een evaucatie zone heeft van 30 kilometer? Mensen buiten de evacuatiezone kunnen worden opgeroepen om enkele dagen/weken binnen te blijven. Het enige wat ik zeg is dat ik in die situatie ook mijn water in huis wil hebben, zodat ik niet naar buiten hoef om het uit de plas te halen.
 16. Alle filter met koolstof moet je volgens mij na een half jaar vervangen, ongeacht hoeveel liter je er mee kunt filteren.
 17. Ik heb er gisteravond wat documenten over gelezen. Bij een lichte ramp moet je een paar dagen binnen blijven, iets zwaarder komen daar jodiumtabletten bij. Nou houden wij het binnen wel een paar weken uit, maar ik ben er met preppen vanuit gegaan dat ik water kon halen uit de plas waar mijn achtertuin aan grenst. Maar in zo`n geval kun je dat water natuurlijk niet gebruiken. Toch maar flessen of pakken in huis halen dus.
 18. Ik had gisteren een hele dag vergadering met een groep mensen. Mijn edc, gewoon in mijn werktas, kwam goed van pas. Ik heb veel collega's kunnen helpen: mijn opinelletje om het fruit bij de lunch te schillen, pijnstillers, zakdoekjes, etc. Mijn collega's zeiden heel verbaasd: jij bent ook overal op voorbereid!
 19. Bloem, suiker, boter en melk kun je bijna alles van maken. Geen mix voor nodig.
 20. Ja, ik vind het ideaal. Gebruik het al een jaar of vijftien. Eerst had ik een cup van rubber, daar kreeg ik last van. Toen een siliconencup, dat is een stuk beter. Ik gebruik er wel maandverband bij, omdat het een klein beetje lekt op de ergste dagen. Maar ik ben er erg tevreden over.
 21. Wat bedoel je daar mee? Bij makro betaal je gewoon btw hoor! Heb zelf ook een pas, maar de prijzen liggen vaak even hoog als in de supermarkt. Je moet echt voor de aanbiedingen gaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...