Ga naar inhoud

Twan

Lid
 • Items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Brabant
 • Interesses
  Muziek, films, bar zaken
 • Beroep
  In- verkoop
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Twan's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

28

Reputatie

 1. Twan

  Wat als.....

  @Vempain , bedankt, heb het verwijderd.
 2. Twan

  Wat als.....

  @Loreen, sorry, heb het net pas gezien....
 3. Twan

  Wat als.....

  Hallo @Raycoupe , sorry, ik ben alle berichten aan het lezen en nu kom ik pas bij deze, ik vrees dat ik al te veel voor mijn beurt heb gesproken, sorry.
 4. Twan

  Wat als.....

  Hallo @Damios , Hmm jij hebt inderdaad je portie meegemaakt, goed dat je er uit bent gekomen, ik geloof ook wel dat een mens door tegenslag sterker KAN worden, dit zal niet voor iedereen gelden maar ik denk wel de meeste. Maar mijn ergste SHTF voorstelling is geen oorlog, ziektes, monetair maar dat de hele Moslim wereld tegen westerse mensen keert, als dat gebeurd (en ik heb genoeg gelezen en gezien waardoor ik denk dat het kan) wil ik niet mijn vrouw verkracht zien o.i.d. Daarvoor dit onderwerp.
 5. Twan

  Wat als.....

  Hallo @martin , hele wijze woorden, je weet inderdaad nooit met wie je te doen hebt.
 6. Twan

  Wat als.....

  Hallo @Charlie , een goede! Iedereen die wil mag met mij erover praten via pm
 7. Twan

  Wat als.....

  "Zolang we het niet gaan hebben over mogelijke methodes." @Marc67NL , oeps, ik heb het er reeds over gehad.....
 8. Twan

  Wat als.....

  @ frans81 , klopt frans, moeilijk is het zeker, zeker als mensen voor het eerst over mijn vraag gaan nadenken.
 9. Twan

  Wat als.....

  Hallo @frans81 , Ik snap je reactie, misschien ter overvloede, voor alle duidelijkheid: ik ben nu NIET bezig met denken aan zelfdoding, ik wil me erop preppen voor als de nood c.q. situatie niets anders toelaat, stel dat ISIS straks inderdaad overal door de straten gaat en iedereen vermoord, verkracht, martelt, etc. Juist DAN wil ik iets achter de hand hebben, dan heeft met iemand praten geen zin meer en is er ook niemand om mee te praten.
 10. Twan

  Wat als.....

  Goedemorgen allemaal! @Basement Steve Juist, wat jij zegt dat bedoel ik, dingen kunnen gruwelijk escaleren en wel zo erg dat je er een einde aan wil maken, ik weet dat veel mensen er niet aan kunnen/willen denken, maar ik en mijn vrouw wel. Wij hebben de knoop doorgehakt en gaan ons ook daarvoor preppen, alleen de vraag die dan volgt is hoe. Zoals Basement Steve vermeld met een pil? Met helium? Argon gas?
 11. Twan

  Wat als.....

  Ik ben zo afgewerkt beste preppers, ik ben morgen terug, fijne avond allemaal!
 12. Twan

  Wat als.....

  Duidelijk AWOL, maar gewaardeerd zal het niet worden begrijp ik. Begrijpelijk, maar het hoort er toch bij is mijn bescheiden mening.
 13. Twan

  Wat als.....

  Sorry Geert, ik kan me indenken dat het te moeilijk is om over te praten.
 14. Twan

  Wat als.....

  Hallo mede preppers, ik ben zelf al een lange tijd aan het preppen maar ik zit met iets en weet niet of ik die hier kan/mag stellen en het gaat over: wat als de SHTF zo erg wordt dat je uit het leven wil stappen, ik weet het is misschien een rare vraag, maar het hoort zeker ook hier thuis, op het prepper forum.... Ik ben van mening dat je jezelf op alle mogelijke manieren moet voorbereiden, ook voor dingen waar men liever niet aan denkt. Dus mijn vraag: kan/mag daar hier vrijelijk over gediscussieerd worden, ik kon het niet vinden in het reglement. Met vriendelijke groet, Twan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...