Ga naar inhoud

Navauden

Lid niveau 2
 • Items

  531
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

4 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Antwerpen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Navauden's prestaties

Specialist

Specialist (6/11)

229

Reputatie

 1. http://www.trueactivist.com/gab_gallery/how-to-turn-a-beer-can-into-the-only-camping-stove-youll-ever-need/ Ook een leuke
 2. Navauden

  Urine drinkbaar maken?

  Ik weet niet of je je de vorige zomers nog herinnert, maar toen goot het ook enorm
 3. Strak plan misschien, aangezien: http://www.standaard.be/cnt/dmf20131113_00836995
 4. Eww! Gelukkig probeer ik zoveel mogelijk clean te eten. E-nummers tot een absoluut minimum beperken
 5. Super! Volgens het uitzendschema dat @f150 doorstuurde wordt het Ned2, dan kunnen wij meevolgen! Ik kijk er naar uit!
 6. Ah bedankt voor de link ! Ziet er interessant uit! Hopelijk kan ik het inderdaad via internet volgen, want meestal krijg ik de melding dat ik het niet kan bekijken, omdat ik niet in Nederland woon. Frustrerend!
 7. NTS... Is dat Nederland 1, 2 of 3? Anders kan ik het hier in het verre verre Vlaanderen niet ontvangen
 8. Dat is waar, maar als er opeens zo'n grote groep mensen voor hun neus staat die ''rare'' dingen doen, dan gaan er redelijk veel - denk ik - de kans niet laten liggen om daar wat kiekjes van te schieten..
 9. Het probleem met zo'n 'verlaten dorpen' is dat er énorm veel (amateur) fotografen rondlopen. Op zich geen probleem, maar als we daar dan met een stuk of 40 man aankomen, gaat dat niet onopgemerkt voorbij gaan vrees ik En weg OPSEC, voor zover dat bestaat..
 10. Ik richt mezelf meer op een voedselvoorraad aanleggen. Ik heb namelijk geen BOL, maar ik ga proberen om voor een Bug-In te gaan. Mijn BOB is (min of meer...) in orde, maar die zou ik inderdaad ook eens moeten testen!
 11. Navauden

  Ruimte

  Veel plezier en tot morgenochtend, in normale kleur!
 12. Navauden

  Ruimte

  Morgenochtend pas! Ik had vandaag les tot vier uur, en om dan nog in Gilze te geraken, dat lukt niet Maarrr morgen ben ik rond 10u van de partij! Trouwens: right back at ya! Ben jij daar niet? Of ben je zo'n überprepper dat je in Gilze op preppers.nl zit?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...