Ga naar inhoud

Navauden

Lid
 • Aantal items

  531
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

4 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Antwerpen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Navauden's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

228

Community reputatie

 1. Wat een fijn nieuws dat het forum helemaal back in business is. Bedankt hiervoor @Luke ! :) Ook bedankt aan @Simurgh, @Mr. Gold en @Dr.Prepper om zowel de shop als het forum de afgelopen jaren zo goed te runnen. Leuk om zoveel oude namen terug te zien ☺️
 2. http://www.trueactivist.com/gab_gallery/how-to-turn-a-beer-can-into-the-only-camping-stove-youll-ever-need/ Ook een leuke
 3. Navauden

  Urine drinkbaar maken?

  Ik weet niet of je je de vorige zomers nog herinnert, maar toen goot het ook enorm
 4. Strak plan misschien, aangezien: http://www.standaard.be/cnt/dmf20131113_00836995
 5. Eww! Gelukkig probeer ik zoveel mogelijk clean te eten. E-nummers tot een absoluut minimum beperken
 6. Pff, what's all the fuzz about. We leven vandaag in een superdiverse maatschappij. Als we die iet of wat leefbaar willen maken, dan moeten we bepaalde tradities afschaffen of aanpassen. Sommige tradities passen gewoon niet meer in deze moderne, multiculturele maatschappij, so be it. We kunnen andere culturen moeilijk verwijten dat ze er 'barbaarse' tradities op nahouden, als we ons zelf niet aanpassen aan de moderne samenleving. Dat zou hypocriet zijn. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat andere culturen zich ook moeten aanpassen (bv. Weg met het onverdoofd slachten van schapen tijdens het offerfeest). Als we deze multiculturele samenleving toch succesvol willen laten zijn (desondanks wat Merkel erover zegt) gaan we ons allemaal moeten aanpassen. Succesvol samenleven moet van twee kanten komen: van die van de mensen van allochtoonse afkomst én van ons. Over and out.
 7. Ik ben voor multiculturele Pieten! Een paar witte, zwarte, bruinen, aziatische! En ook vrouwen! Hoppa!
 8. Super! Volgens het uitzendschema dat @f150 doorstuurde wordt het Ned2, dan kunnen wij meevolgen! Ik kijk er naar uit!
 9. Ah bedankt voor de link ! Ziet er interessant uit! Hopelijk kan ik het inderdaad via internet volgen, want meestal krijg ik de melding dat ik het niet kan bekijken, omdat ik niet in Nederland woon. Frustrerend!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...