Ga naar inhoud

Bugger

Lid
 • Items

  75
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Bugger won de laatste dag op 1 augustus 2015

Bugger had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Op een eiland ergens in de Atlantische Oceaan.
 • Beroep
  Programmeur en Game Artist.
 • Nieuwsbrief
  Nee

Bugger's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

49

Reputatie

 1. Ziet er heel mooi uit, @APNL. Mooi gemaakt. Nu nog rood maken en een radioactief logo erop zetten en je hebt een D.R.O.P. voor een nucleare oorlog.
 2. Ik denk niet dat het een goed idee ik om zo'n zelf te bouwen. Bovendien kost dat ook nog veel geld en heb je misschien nog niet eens een die betrouwbaar is. Dus ik zou er gewoon een kopen.
 3. Die zien er echt veel belovend uit, zeer handig voor in een INCH of in een BOL. Ik ga er misschien ook wel een kopen want heb nog geen grote zonnepanelen met accu alleen op huis.
 4. Waarvan is dat plastic gemaakt? Dit is wel echt extreem moet ik zeggen. Gelukkig is het hier in Oostenrijk nog niet zo erg. Wel raar voor e verkering, ja. Hoe zal dat gesprek gaan? "Wat is uw probleem meneer?" "Nou... Mijn auto is gesmolten..." "Ehh... Ik bel u zo terug".
 5. Dat is inderdaad ook een fantastisch mes, heb hem zelf ook. Het enige nadeel vindt ik toch wel dat de functies wel erg limiet zijn. Verder is het mes zeer handig. Inderdaad om de rede dat @AWOL zij. Ook vanwege de vorm en de winkel waar ik hem had gekocht ze de Huntsman niet hadden.
 6. Hallo Preppers, Vandaag ga ik een review maken over de Victorninox Hunter, het is een 7-delig, 13 funties zakmes gemaakt van roestvrij staal. Hij is 11.1 CM lang, 3.15 CM breed en 1.85 CM hoog. Degene die ik heb gekocht was mat-rood met een hert aan de voorkant. Ook is hij verkrijgbaar in olijfgroen. Het mes is niet met een hand open te maken maar het heeft wel een locking mechanisme. Het mes was redelijk scherp toen ik hem kocht maar niet scherp genoeg om papier mee door te snijden. Niet dat dat nodig is, maar toch. De tools die erop zitten zijn een mes, zaag, platte schroevendraaier, twijgjeszaag, gaatjes maker, blikopener, kurkentrekker, tandenstoker en een o-rin om hem aan je broek, hand of rugzak vast te maken. Er zit geen touwtje bij. Het design is handig om vast te houden en heeft inkepingen om je vingers in te houden. Het logo zit erop gedrukt, en niet in gegraveerd. Er zit geen schaar of tang op en heeft niet extreem veel functies. Het mes is redelijk licht met 109 gram. Voor/Nadelen: Voordelen: - Genoeg functies - Scherp mes en zaag - Past gemakkelijk in de hand - Mooi design Nadelen: - Geen schaar of tang - Logo niet ingegraveerd De prijs van het mes €44,95 op Sportler.com wat ik een goede prijs vindt voor dit mes. Mvg, Bugger.
 7. Dit is zeer fasineerend en ook wel een beetje eng om eerlijk te zijn. Mooie post @Tom . En ookal gaat het ons lukken om weer stroom te krijgen om die dingen te vervoeren. Het zal ook dan na een EMP nog wel even zijn voordat men weer stroom heeft. Misschien wel nooit meer.
 8. Zelf gebruik ik al jaren Ubuntu op mijn laptop, en ben er zeer tevreden mee. De lay-out is makkelijk te leren. Er zijn bijna geen virussen of malware. Ubuntu komt geleverd met LibreOffice, wat een kloon van Microsoft Office is maar dan gratis. Ook is Firefox inplaats van Internet Explorer de standaard browser. Er zijn wel enkele nadelen zoals weinig compatibiliteit met programma's en de moeilijke installatie van programma's. Je hebt nu voortaan het Ubuntu appcenter. Waar je bijna alles wat je nodig hebt kunt downloaden. Maar zoniet moet je op internet opzoek gaan. Als je dan iets gevonden hebt is het hoogstwaarschijnlijk een .tar.gz bestand en om dat te 'installeren' gebruik je je terminal en typ je verschillende commando's in die daar bij hoort. Dit was voor mij nog wel wennen. Het installatie proces van het besturingssysteem zelf is redelijk makkelijk en lukte mij wel. Je moet wel goed uitkijken dat je 32 bit neemt als je een 32 bit computer hebt, en 64 bit als je een 64 bit computer hebt. 32 bit werkt wel op 64 bit maar andersom niet.
 9. Natuurlijk is 40 meter wel leefbaar voor een korte tijd, en als je efficiënt gebruik maakt van de ruimte zal het ook zeker wel lukken, maar bedenk dat je daar wel een tijdje kan zitten als een ernstige SHTF uitbreekt of misschien een TEOTWAWKI. Ook heb je nog andere survival spullen nodig zoals een BOB, INCH, Gereedshap etc... wat ook nog allemaal ruimte kost. Ik zou er goed over nadenken, want 40 vierkante meter is niet al te veel.
 10. 40m2 is zowat onmogelijk om in te leven. Wil je daar 4 kamers in maken zouden ze allemaal 3x3 meter moeten zijn. Dus het hele complex is maar 6x6 meter. Wat bijna onmogelijk is om fatsoenlijk in te leven. Laat staan een voedselvooraad in te hebben.
 11. Het is niet alleen een rocketstove, ik heb heb vooral gemaakt om ijzer mee te smeden, maar heb het zo gedaan dat hij ook gebruikt kan worden als een rocketstove
 12. Heb er zelf nu ook een gemaakt, had er al een maarja, 2 is altijd beter dan 1 Ik heb vuurvast mortel gebruikt en hij ziet er nu al zeker goed uit. De PVC buis wordt er later uit gehaald.
 13. Heb net op mijn eigen pak zout gekeken, staat wel een houdbaarheidsdatum op. Heb ook even bij de ingrediënten gekeken en er zat, zat troep in. Anti Verdikkingsmiddel, Anti Klontermiddel etc...
 14. Ergens staat het er wel op gedrukt, kijk maar naar je eigen zoutpak...
 15. Staat er gewoon op omdat het verplicht is. Zout is kan niet over de datum gaan. Of tenminste dat duurt heel, heel lang.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...