Ga naar inhoud

Pr3pper

Lid niveau 2
 • Aantal items

  832
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Pr3pper won de laatste dag op 29 augustus 2021

Pr3pper had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Bug in
 • Interesses
  prepping
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Pr3pper's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

602

Community reputatie

 1. Ik woon zelf om de hoek, gelukkig staat mijn huis droog, maar vrienden en kennissen zitten echt behoorlijk in de shit. Een aantal kunnen nu verhuizen, eergisteren per direct, om panden onbewoon verklaard zijn. Dit is allemaal niet niks hier in het Zuiden. Dan komt inderdaad nog het water van de ardennen en duitsland. We gaan het zien hier, ik ben in ieder geval alert.
 2. Binnenkort misschien even een testje doen ?
 3. Ja het is best wel heftig vindt ik. Hopelijk nog wat meer mensen op prepperlink.
 4. Gefeliciteerd helaas zullen het er niet veel meer worden.
 5. Dan zullen je batterijen moeten gaan gebruiken, dat kost behoorlijk wat en je zult moeten gaan berekenen hoeveel je daadwerkelijk wilt gebruiken en wat je als piekvermogen nodig hebt. Warmte zul je dan bv met een houtkachel kunnen doen. Warm water kan ook via kachel gedaan worden, maar je kan er ook voor kiezen om een zonneboiler te pakken, aangezien je in de zomer waarschijnlijk geen kachel gaat branden. En water zul je dan een bron voor moeten boren of slaan. Je kan testen wat je mist door zelf eens offgrid te gaan, door de stroom uit te zetten, gaskraan dichtdraaien en misschien zelfs de waterkraan. Offtopic: misschien kan je je nog even voorstellen in het voorsteltopic, is wel gebruikelijk maar het hoeft natuurlijk niet.
 6. Ik heb zelf altijd in mijn zak: aanstekers en een bolletje watten met vaseline in waterdicht zakje.
 7. Pr3pper

  Hongarije

  Als het goed is zijn er 4 mannen opgepakt en 2 mannen van de hongaarse antiterreur eenheid. Met wapens, munitie en geluidsdempers.
 8. Gijzeling op franse school. http://m.ad.nl/ad/m/nl/1013/Buitenland/article/detail/4194111/2015/11/24/Gijzeling-op-Franse-school-meerdere-gewonden.dhtml
 9. https://www.rt.com/news/323329-russia-suspend-military-turkey/ Rusland zal aanvallen bij elke bedreiging. Sh*t about to gett real?
 10. Hier wordt cash alleen maar meer gebruikt. Oh en kwam deze gisteren tegen:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...