Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

KarsvanSteppingStone

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over KarsvanSteppingStone

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Beste mensen, Ik ben redacteur bij Stepping Stone en op dit moment zijn wij in samenwerking met RTL 5 bezig met een nieuw dagelijks wetenschapsprogramma. Het kan het best worden vergeleken met de Quest maar dan op tv. Wij willen graag een informatief item maken over preppers. Daarvoor ben ik op zoek naar preppers die mij telefonisch meer kunnen vertellen over preppen en mij dus kunnen helpen met de research binnen dit onderwerp. Geïnteresseerden kunnen mailen naar kars@steppingstone.nl Met vriendelijke groet, Kars Redacteur Stepping Stone [MOD] Bericht was 2 keer g
×
×
 • Nieuwe aanmaken...