Ga naar inhoud

Navauden

Lid
 • Aantal items

  531
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Navauden

 1. Wat een fijn nieuws dat het forum helemaal back in business is. Bedankt hiervoor @Luke ! :) Ook bedankt aan @Simurgh, @Mr. Gold en @Dr.Prepper om zowel de shop als het forum de afgelopen jaren zo goed te runnen. Leuk om zoveel oude namen terug te zien ☺️
 2. http://www.trueactivist.com/gab_gallery/how-to-turn-a-beer-can-into-the-only-camping-stove-youll-ever-need/ Ook een leuke
 3. Navauden

  Urine drinkbaar maken?

  Ik weet niet of je je de vorige zomers nog herinnert, maar toen goot het ook enorm
 4. Strak plan misschien, aangezien: http://www.standaard.be/cnt/dmf20131113_00836995
 5. Eww! Gelukkig probeer ik zoveel mogelijk clean te eten. E-nummers tot een absoluut minimum beperken
 6. Pff, what's all the fuzz about. We leven vandaag in een superdiverse maatschappij. Als we die iet of wat leefbaar willen maken, dan moeten we bepaalde tradities afschaffen of aanpassen. Sommige tradities passen gewoon niet meer in deze moderne, multiculturele maatschappij, so be it. We kunnen andere culturen moeilijk verwijten dat ze er 'barbaarse' tradities op nahouden, als we ons zelf niet aanpassen aan de moderne samenleving. Dat zou hypocriet zijn. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat andere culturen zich ook moeten aanpassen (bv. Weg met het onverdoofd slachten van schapen tijdens het offerfeest). Als we deze multiculturele samenleving toch succesvol willen laten zijn (desondanks wat Merkel erover zegt) gaan we ons allemaal moeten aanpassen. Succesvol samenleven moet van twee kanten komen: van die van de mensen van allochtoonse afkomst én van ons. Over and out.
 7. Ik ben voor multiculturele Pieten! Een paar witte, zwarte, bruinen, aziatische! En ook vrouwen! Hoppa!
 8. Super! Volgens het uitzendschema dat @f150 doorstuurde wordt het Ned2, dan kunnen wij meevolgen! Ik kijk er naar uit!
 9. Ah bedankt voor de link ! Ziet er interessant uit! Hopelijk kan ik het inderdaad via internet volgen, want meestal krijg ik de melding dat ik het niet kan bekijken, omdat ik niet in Nederland woon. Frustrerend!
 10. NTS... Is dat Nederland 1, 2 of 3? Anders kan ik het hier in het verre verre Vlaanderen niet ontvangen
 11. Haha zo een tof initiatief! Met 17 oktober in 't vooruitzicht mag er wel eens iets leuks gebeuren
 12. Haha voor de Belgen en mensen die dicht bij België wonen iets gelijkaardigs: http://sport.be.msn.com/halloweenrun/2013/nl/ Een halloweenrun van 5km (in het donker ofc.) rond Fort 8 en een zombie after party!
 13. Dat is waar, maar als er opeens zo'n grote groep mensen voor hun neus staat die ''rare'' dingen doen, dan gaan er redelijk veel - denk ik - de kans niet laten liggen om daar wat kiekjes van te schieten..
 14. Het probleem met zo'n 'verlaten dorpen' is dat er énorm veel (amateur) fotografen rondlopen. Op zich geen probleem, maar als we daar dan met een stuk of 40 man aankomen, gaat dat niet onopgemerkt voorbij gaan vrees ik En weg OPSEC, voor zover dat bestaat..
 15. Ik richt mezelf meer op een voedselvoorraad aanleggen. Ik heb namelijk geen BOL, maar ik ga proberen om voor een Bug-In te gaan. Mijn BOB is (min of meer...) in orde, maar die zou ik inderdaad ook eens moeten testen!
 16. Navauden

  Ruimte

  Veel plezier en tot morgenochtend, in normale kleur!
 17. Navauden

  Ruimte

  Morgenochtend pas! Ik had vandaag les tot vier uur, en om dan nog in Gilze te geraken, dat lukt niet Maarrr morgen ben ik rond 10u van de partij! Trouwens: right back at ya! Ben jij daar niet? Of ben je zo'n überprepper dat je in Gilze op preppers.nl zit?
 18. Navauden

  Ruimte

  Aaaah ja! Koop jij hem voor mij?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...