Ga naar inhoud

Skirra

Lid niveau 2
 • Items

  180
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Skirra's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

131

Reputatie

 1. Even dit oude draadje doorgelezen en wat krijg ik een honger door jullie.. Tijd voor een vroege lunch mijn crisismaaltijd? Stamppotje van spruiten, gekookte aardappels, spekjes ( ook prima te doen met gedroogde worst), ketjap en geraspte kaas eroverheen Wat verder in de crisis gaan we voor pasta salades (soortgelijk aan eerder beschreven hier) en macaroni
 2. zijn dat deze dingen? Link Die heb ik namelijk ook! Zijn nog best lekker
 3. @popeye en alle anderen: goed nieuws! Ik leef nog ! De sushi was zo'n 3 dagen over datum en een halve dag uit de koelkast. Vind ik zelf erg veel voor "verse" en rauwe vis. Nergens last van gehad verder, zelfs geen rommelende buik. Ik raad het niet aan om dit thuis te doen, ik heb gewoon een erg sterke maag denk ik. Komt vast van alle antibiotica en gifstoffen die in mijn eten zaten hahahaa.
 4. Ik heb zojuist de ultieme actie gedaan. Sushi van het tankstation dat over de datum was. Gevaarlijker kan niet. Smaakte nog prima, textuur was minder. Tot nu toe nog geen buikpijn gehad hahhaha.
 5. Ik denk niet dat ons netwerk in kaart kan worden gebracht. Wij zijn dan wel een netwerk ( forum ) maar verder alledaagse mensen die het liever geheim houden dan ze preppen. Verder vallen we niet te onderscheiden van andere mensen, wat nou ook juist ons doel is. Verder wil ik best helpen, maar ook bij mij blijft alles geheim. Pm sturen mag altijd.
 6. Super! Heb hier zeker wat aan kudos!
 7. Vloeiend nederlands en engels ( inmiddels beter engels dan NL), spaans, frans, duits een beetje, en kan (oud) grieks en latijns lezen en vertalen. Niet dat je er nu wat aan hebt maar toch.
 8. Gewoon je badkuip vullen werkt ook. Desnoods wat bleek erbij of het koken voor gebruik. Vind dit eerlijk gezegd een beetje geldklopperij. Weet ook niet of het water 12 weken lang echt vers blijft, zou na 12 weken het risico niet nemen eerlijk gezegd.
 9. Dankjewel! Helaas betekent dat wel minder geld uitgeven aan preppen hahaha.
 10. Heb inmiddels m'n prepvrouwtje gevonden, en nieteens via preppers.nl!
 11. Puur voor 72 uur ga je richting een "dollar store" of "walmart" bug out bag zoals vele youtubers daar filmpjes over maken. Zoiets: https://www.youtube.com/watch?v=rTG6pBctjXI
 12. *kijkt om zich heen* Oh, right. No friends. *speelt het liedje "all by myself" af*
 13. Leuk hebbedingetje maar meer nut dan naar je BOL op een eiland of tijdens een overstroming vind ik het vanuit prepper perspectief veel te duur en onhandig. Koop liever een leuke quad en een opvouwbaar bootje haha!
 14. Muggen zijn spawn from hell. Dat vind ik een uitzondering.
 15. Zo eentje die vindt dat vis geen vlees is en zo? Of dat ie vegetariër is op dat ene biefstukje in de zoveel tijd na.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...