Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Skirra

Lid
 • Aantal items

  180
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

129 Uitstekend

Over Skirra

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Even dit oude draadje doorgelezen en wat krijg ik een honger door jullie.. Tijd voor een vroege lunch mijn crisismaaltijd? Stamppotje van spruiten, gekookte aardappels, spekjes ( ook prima te doen met gedroogde worst), ketjap en geraspte kaas eroverheen Wat verder in de crisis gaan we voor pasta salades (soortgelijk aan eerder beschreven hier) en macaroni
 2. zijn dat deze dingen? Link Die heb ik namelijk ook! Zijn nog best lekker
 3. @popeye en alle anderen: goed nieuws! Ik leef nog ! De sushi was zo'n 3 dagen over datum en een halve dag uit de koelkast. Vind ik zelf erg veel voor "verse" en rauwe vis. Nergens last van gehad verder, zelfs geen rommelende buik. Ik raad het niet aan om dit thuis te doen, ik heb gewoon een erg sterke maag denk ik. Komt vast van alle antibiotica en gifstoffen die in mijn eten zaten hahahaa.
 4. Ik heb zojuist de ultieme actie gedaan. Sushi van het tankstation dat over de datum was. Gevaarlijker kan niet. Smaakte nog prima, textuur was minder. Tot nu toe nog geen buikpijn gehad hahhaha.
 5. Ik denk niet dat ons netwerk in kaart kan worden gebracht. Wij zijn dan wel een netwerk ( forum ) maar verder alledaagse mensen die het liever geheim houden dan ze preppen. Verder vallen we niet te onderscheiden van andere mensen, wat nou ook juist ons doel is. Verder wil ik best helpen, maar ook bij mij blijft alles geheim. Pm sturen mag altijd.
 6. We weten allemaal dat de overheid liegt tegen ons! [ATTACH=CONFIG]14682[/ATTACH]
 7. Ik zie anders nergens de woorden genocide en bewuste besmetting staan. Alleen dat de elite ( dus geen overheden!) die mening zouden hebben. Anyways, ik vind ook dat ze geen boodschappen zouden mogen doen. Misschien wel besmettelijk, misschien niet. Dan maar het zekere voor het onzekere bij zoiets. Of we dat zomaar mogen doen bij die artsen? Achteraf vertellen dat ze worden opgesloten vind ik een beetje hard. Vooraf vertellen dat het erbij hoort en dat het bij het risico van het vak hoort is wat anders. Dan weet je in ieder geval dat ze er mee instemmen voordat ze naar die gebieden gaan
 8. Super! Heb hier zeker wat aan kudos!
 9. 6 dagen lang geen zon? Klinkt als de gemiddelde zomerweek in Nederland.
 10. Vloeiend nederlands en engels ( inmiddels beter engels dan NL), spaans, frans, duits een beetje, en kan (oud) grieks en latijns lezen en vertalen. Niet dat je er nu wat aan hebt maar toch.
 11. Gewoon je badkuip vullen werkt ook. Desnoods wat bleek erbij of het koken voor gebruik. Vind dit eerlijk gezegd een beetje geldklopperij. Weet ook niet of het water 12 weken lang echt vers blijft, zou na 12 weken het risico niet nemen eerlijk gezegd.
 12. Dankjewel! Helaas betekent dat wel minder geld uitgeven aan preppen hahaha.
 13. Heb inmiddels m'n prepvrouwtje gevonden, en nieteens via preppers.nl!
 14. Puur voor 72 uur ga je richting een "dollar store" of "walmart" bug out bag zoals vele youtubers daar filmpjes over maken. Zoiets: https://www.youtube.com/watch?v=rTG6pBctjXI
 15. Ik vecht mee, maar niet aan het front. Liever in het verzet. Liever in mijn eigen dorp/stad. Daar heb ik de kans om mijn familie te beschermen tot het laatste moment en niet te sterven als kanonnenvoer tegen wat voor vijand dan ook. Ze zullen thuis ook de mankrachten nodig hebben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...