Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Grizzly

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

33 Uitstekend

Over Grizzly

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ongetwijfeld zal dit al eens eerder ter sprake zijn gekomen, alleen weet ik niet waar. Bovendien kan het nuttig zijn om het over dit 'worst case scenario' te hebben. Stel je woont op 25km van een grote stad, waar een 'nuke' op gegooid wordt. Centrum stad wordt totaal verwoest. Nog voor de sirenes in jouw woonplaats aan (kunnen?) gaan, vindt er een blast plaats die alle ramen van jouw huis er uit blaast. Wat doe je dan? Mij lijkt het beste om direct maar dan ook direct je klaarstaande rugzak te pakken, in de auto te springen en proberen weg te komen naar oost-Nederland of Duitsland. Als
 2. Voor een uiterst interessante samenvatting van de oorlog in Syrie klik eens op: https://willyvandamme.wordpress.com/2015/11/02/syrinaar-escalatie-of-de-escalatie/ Dit maakt de legpuzzel van hoe het daar werkelijk in elkaar zit wat duidelijker, want van de msm moet je het niet hebben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...