Ga naar inhoud

Greener

Lid niveau 2
 • Items

  2870
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  18

Greener won de laatste dag op 6 december 2021

Greener had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  هولندا
 • Interesses
  Gasmaskers
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

5583 profielweergaven

Greener's prestaties

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

3.8k

Reputatie

 1. Leuke rugzak @Peerke En zeker geen geld. Hou er wel rekening mee dat je er geen jaren mee doet. Ooit eens iets soortgelijks over laten komen voor de gein en de ritsen waren na twee maanden overleden en de naden begonnen al los te laten ?
 2. Ali is toch het voordeligste maar dan heb je geen “origineel”. Werkt wel identiek dus als je er meerdere wilt aanschaffen zou ik toch die kant op gaan.
 3. Of ga dampen ( @Raycoupe kom der maar in) Ik ken mensen waarbij niets hielp (hypnose, zware medicatie enz enz) maar na 6 maanden dampen wel zonder ook maar enige nadelige effecten zijn gestopt. Het heeft mij van een pakje sigaretten a 10 euro per dag van de ene op de andere dag van het roken afgeholpen. Www.dampforum.nl
 4. Ook hier een blije Signal gebruiker. @f150 Bedankt voor de nuttige info.
 5. Greener

  Buiten wc.

  @Roel Netjes gemaakt!
 6. @kwakster Dat heb je netjes gedaan! Heb zelf meerdere Fallknivens liggen en in de BOB zit de welbekende F1.
 7. Dit hangt geheel van de soort af. Er zijn genoeg eetbare soorten waarbij het mycelium dusdanig agressief is dat het zonder steriele werkplekken perfecte resultaten geeft.
 8. Greener

  Ganzo FH serie

  Ganzo maakt inderdaad zeer goede budgetmessen. Ik heb er ook nog ergens eentje liggen en moet zeggen dat ie niet onder doet voor de duurdere exemplaren.
 9. Ik snap je, ik ga alleen niet 24/7 met een serieuze broodtrommel rondlopen ?
 10. Als ik in Farmsum zou wonen zou ik het persoonlijk overwegen. Maar daarbuiten vind ik een halfgelaatsmasker wat te groot als EDC. Daarnaast is mijn EDC dusdanig klein dat ik nog nooit de vraag heb gekregen wat ik allemaal bij me heb, stukje OPSEC.
 11. Welkom @Ratman, Ik durf de uitspraak aan dat iedereen hier de foto’s wil zien. Welkom!
 12. Ik heb ooit eens een halve regenton leeg gedronken omdat mijn peper kruisingen iets anders waren verlopen dan normaal. (Tip: neem geen ouderplanten van Bhut Jolokia of Trinidad Scorpion, en geloof me, ik kan echt tegen pittige pepers...) Dat akkefietje heb ik overleefd. Zowel de pijn als de nasleep van het regenwater. Als ik achteraf de keuze gehad had koos ik wel degelijk voor een zwembad maar helaas ontbreekt die op de moestuin. +1 voor het zwembad dus.
 13. Persoonlijk zou ik, mits je deze weg al zou willen bewandelen, voor actieve kool gaan uit de aquariumwinkel. Mijn beste advies zou zijn om een goed waterfilter wat in den treuren getest is te kopen. Maar zoals je aangeeft dat “het meer ene hobbyprojectje” is zou ik zeggen doe helemaal je ding. (Hou alvast wat Norit bij de hand in geval van een total failure ?)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...