Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Greener

Lid
 • Aantal items

  2845
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  15

Greener won de laatste dag op 13 januari

Greener had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3763 Uitstekend

Over Greener

 • Titel
  Moderator

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  هولندا
 • Interesses
  Gasmaskers
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

1177 profielweergaven
 1. Greener

  Convex mes slijpen

  @kwakster Dat heb je netjes gedaan! Heb zelf meerdere Fallknivens liggen en in de BOB zit de welbekende F1.
 2. Dit hangt geheel van de soort af. Er zijn genoeg eetbare soorten waarbij het mycelium dusdanig agressief is dat het zonder steriele werkplekken perfecte resultaten geeft.
 3. Er staat ook bij dat het alleen op recept kan, waar heb je die gescoord?
 4. Waar ik zelf ook zéér nieuwsgierig naar ben is in hoeverre er daadwerkelijk besmettingen zijn in Afrika (Even Egypte buiten beschouwing gelaten) Ik acht de kans bijzonder klein dat daar nog geen besmettingen zijn en vermoed dus dat het een kwestie van tijd is voordat daar de eerste (ernstige) signalen van naar voren komen. Proof me wrong 🤔
 5. En bij deze direct de bron dat Ninefornews pakkend heeft weten om te turnen tot een angstig artikel: https://www.sciencedaily.com/releases/2020/02/200205084211.htm
 6. Met alle respect @Peerke maar die mooie site die je quote geeft aan dat het virus zichtbaar is op een CT scan... Longontsteking ja, virus nee. Aub het liefst zuivere informatie plaatsen ipv sensatiezoekende ongefundeerde brol. Dank 😘
 7. Greener

  Ganzo FH serie

  Ganzo maakt inderdaad zeer goede budgetmessen. Ik heb er ook nog ergens eentje liggen en moet zeggen dat ie niet onder doet voor de duurdere exemplaren.
 8. Ik las MP aankopen en geen Silver Mountain vandaar.
 9. Als je je aankopen maar goed checkt. Ik heb de afgelopen jaren al zoveel fake American Eagles, baartjes enz gezien..
 10. Ik snap je, ik ga alleen niet 24/7 met een serieuze broodtrommel rondlopen 😏
 11. Als ik in Farmsum zou wonen zou ik het persoonlijk overwegen. Maar daarbuiten vind ik een halfgelaatsmasker wat te groot als EDC. Daarnaast is mijn EDC dusdanig klein dat ik nog nooit de vraag heb gekregen wat ik allemaal bij me heb, stukje OPSEC.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...