Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Greener

Lid
 • Aantal items

  2785
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  15

Greener won de laatste dag op 13 januari

Greener had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3678 Uitstekend

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  هولندا
 • Interesses
  Gasmaskers
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Frankrijk claimt eerste betrouwbare bloedtest tegen Wuhan-virus. Volgens minister Agnès Buzyn heeft Frankrijk als eerste land een betrouwbare test, en is het virus daarom in Frankrijk als eerste Europees land vastgesteld. https://nos.nl/l/2320327 Dus als ik tussen de regels door lezen hebben bijna alle andere landen géén makkelijke test om op Corona te testen?!?
 2. “Mooi” om te zien dat de views de laatste 24 uur van dit topic verdubbeld zijn in verhouding met de vele dagen er voor. Dit betekent dat de actualiteit voor velen hier of daarbuiten flink is gestegen. Blijkbaar is het virus ook al tijdens de incubatietijd besmettelijk: https://nos.nl/l/2320327 Dit zal dus resulteren in gigantische aantallen zieken...
 3. Welkom @Mono! Fijn om weer extra input in dit topic te verkrijgen. Stel je even voor als je wilt in het daarvoor bestemde topic , weten we meteen met wie we praten 😉 Ik geef @Mono zeer zeker gelijk of de mortality rate van 60% ook maar enigszins in de buurt van de werkelijkheid komt. Ik kan tot nu toe weinig betrouwbare data vinden.
 4. Ik heb meerdere soorten op zakken met houtzaagsel gekweekt. Qua timing heeft deze methode inderdaad de voorkeur mits je de ruimte hebt om zakken in verschillende stadia te kunnen huisvesten. Vergeet ook de bakken niet om de luchtvochtigheid op peil te houden als je het helemaal volgens het boekje wilt doen. Qua gemak is een patch in de tuin een stuk gemakkelijker. Geen rommel in huis en een flink grotere opbrengst.
 5. Voor de centen hoef je het niet te laten, althans, ik heb in het verleden ook met de goedkope Aziatische clones gewerkt en naast wat slechter stikwerk en goedkoper materiaalgebruik zit er weinig verschil in. http://€ 3,39 16% Off | Camping Wandelen Outdoor Survival Draagbare Ehbo Quick Gesp Medische Militaire Tactische Een Hand Emergency Tourniquet Pro https://a.aliexpress.com/_UdCvH Ik hoor vaker op bepaalde trainingen dat mensen wel een veter of een stuk stof gaan gebruiken. Puik denkwerk, totdat je je eigen arm moet gaan behandelen. Kortweg einde verhaal. Een tourniquet is zijn gewicht in goud waard. Bekijk een filmpje op YouTube voor de uitleg, oefen een paar keer en je bent spekkoper. @Raycoupe als je alleen het nut er van inziet op drukke plaatsen en zelf denkt dat de kans uitermate klein is dat je hem nodig hebt maak je een grove denkfout. De meeste slagaderlijke bloedingen komen (gelukkig) nog steeds in en om het huis voor en inderdaad, precies wanneer je het niet verwacht.
 6. Goed topic! Ten alle tijden heb ik een Tourniquet bij de hand en ik ben nu zeer nieuwsgierig of er hier leden zijn die deze niet op de lijst hebben staan?
 7. @Amazing Dree Online is inderdaad een hoop te lezen en te zien. Ik volg een Engelsman die daar met zijn gezin zit maar die hebben vooralsnog geen problemen om aan water en voedsel te komen. Tevens is de overheid bezig om in rap tempo een opvanglocatie te realiseren om de zieken op te kunnen vangen. Kijkende naar het verleden (Sars) hadden ze dit binnen een week van prefabdelen uit de grond gestampt. Ik blijf het in ieder geval nauwlettend volgen.
 8. Mag alleen wel een update hebben 😙
 9. Het was een kwestie van tijd: Coronavirus bereikt Europa: twee ziektegevallen in Frankrijk In Frankrijk zijn twee gevallen van het coronavirus bekend: één in Parijs en één in Bordeaux. Dat meldt de Franse minister van Volksgezondheid. https://www.ad.nl/buitenland/coronavirus-bereikt-europa-twee-ziektegevallen-in-frankrijk~a7ba18e0/
 10. Reisbeperkingen voor 25 miljoen Chinezen om virus Wuhan: China heeft het aantal steden uitgebreid waar reisbeperkingen gelden om de verspreiding van een nieuw virus tegen te gaan. Naast Wuhan gelden de maatregelen voor zeven andere grote steden. Zo'n 25 miljoen mensen worden erdoor getroffen. https://nos.nl/l/2319949
 11. Beste @joris, Welkom en veel leesplezier gewenst!
 12. Iedereen hamstert en draagt mondkapjes', zegt Belgische inwoner van Wuhan De noedels waren op, er waren geen flessen water meer en ook de groente-afdeling van de supermarkt was volgens David Wilmots leeg. De Belg woont al jaren in de Chinese miljoenenstad Wuhan en ziet dat daar "de paniek erin is geslagen" vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus. https://nos.nl/artikel/2319865-iedereen-hamstert-en-draagt-mondkapjes-zegt-belgische-inwoner-van-wuhan.html Zoals te lezen is de paniek nu dus toegeslagen. Ik durf niet te zeggen hoeveel mensen er in die stad zitten te denken van “had ik maar...”.
 13. Ik ben heel nieuwsgierig naar de betreffende inwoners van die stad. Als er niemand meer naar buiten mag, gaat er ook niet zo veel meer naar binnen. Ik gok dat er al wat lichte paniek heerst...
 14. Wuhan geleidelijk afgesloten van buitenwereld, vliegverkeer en ov plat In de Chinese stad Wuhan, die is getroffen door een uitbraak van een nieuwe variant van het coronavirus, zijn het vliegverkeer en het openbaar vervoer stilgelegd. Sinds 10.00 uur 's ochtends lokale tijd rijden bussen en metro niet meer en veerponten liggen stil. Ook vertrekken er geen treinen en interlokale bussen meer naar de stad. Het autoverkeer is niet stopgezet, maar inwoners is wel gevraagd de stad niet meer te verlaten. https://nos.nl/artikel/2319804-wuhan-geleidelijk-afgesloten-van-buitenwereld-vliegverkeer-en-ov-plat.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...