Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Greener

Lid
 • Aantal items

  2870
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  16

Greener won de laatste dag op 29 juli

Greener had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3811 Uitstekend

Over Greener

 • Titel
  Moderator

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  هولندا
 • Interesses
  Gasmaskers
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

1852 profielweergaven
 1. Ik denk hier aan mijn naasten, nergens is de ik vorm te lezen. En ja, als een paar maanden of jaren een politiestaat nodig is om puur en alleen de zwakkeren in de samenleving te beschermen tegen lieden die hun bewegingsvrijheid belangrijker vinden dan het leven van een ander dan steun ik dat. En als je dit niet begrijpt adviseer ik je mijn laatste zin hierboven nog een paar keer te lezen.
 2. Ik heb de beelden bekeken. Valt mij op dat niemand gezichtsbedekkende kleding draagt en dat ze allemaal naar de bestuurder gaan ipv naar de lading. In mijn optiek dus een “simpele” verkeersruzie.
 3. In mijn optiek mag er, indien de Corona druk toeneemt, wel degelijk sprake zijn van een tijdelijke politiestaat. Waarom? In mijn directe omgeving heb ik mensen die dusdanig gezondheidsproblemen hebben dat een virus verstrekkende gevolgen zouden kunnen hebben. Er zijn altijd en overal altijd lieden die alleen aan zichzelf denken en niet aan de zwakkeren in de maatschappij. Ik ben absoluut géén voorstander van een politiestaat in “normale” tijden, laat ik dat ook vermeld hebben.
 4. Leuke rugzak @Peerke En zeker geen geld. Hou er wel rekening mee dat je er geen jaren mee doet. Ooit eens iets soortgelijks over laten komen voor de gein en de ritsen waren na twee maanden overleden en de naden begonnen al los te laten ?
 5. Ali is toch het voordeligste maar dan heb je geen “origineel”. Werkt wel identiek dus als je er meerdere wilt aanschaffen zou ik toch die kant op gaan.
 6. Gecondoleerd @G.I. nurse
 7. Als ik tussen de regels door lees van de berichten van @Bunkerprepper zie ik wederom staan “kritieke toestand” en iemand van in de 40. Ik lees geen verzwakte 80 plusser en kritieke toestand.
 8. Ik ben heel nieuwsgierig (of ik moet het gemist hebben) of je het medicijn nu ook zonder recept hebt ontvangen?
 9. Of ga dampen ( @Raycoupe kom der maar in) Ik ken mensen waarbij niets hielp (hypnose, zware medicatie enz enz) maar na 6 maanden dampen wel zonder ook maar enige nadelige effecten zijn gestopt. Het heeft mij van een pakje sigaretten a 10 euro per dag van de ene op de andere dag van het roken afgeholpen. Www.dampforum.nl
 10. Ook hier een blije Signal gebruiker. @f150 Bedankt voor de nuttige info.
 11. Ik zie een hoop “lachers” in dat topic... Hoop van harte dat ze dat kunnen blijven doen.
 12. @Kciroj & @Aalawok Welkom terug!
 13. Greener

  Buiten wc.

  @Roel Netjes gemaakt!
 14. En beangstigend: Alle zes rond de 40 jaar oud en in kritieke conditie. Dat klinkt al erger dan de cijfers mbt leeftijden die hier al eerder genoemd werden...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...