Ga naar inhoud

Hermanusb

Lid
 • Aantal items

  840
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Hermanusb won de laatste dag op 9 oktober 2021

Hermanusb had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

1002 profielweergaven

Hermanusb's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

725

Community reputatie

 1. en wederom een fake vorm van berichtgeving,,, een jaar geleden was dit toen er geen vaccin was en er ja ladingen doden waren. en dan nu netdoen alsof het nu is. @Madeliefje je verspreid enkel klinkklare onzin. en dat was niks anders in je Doom tijd.
 2. Ik zou voor de iveco daily gaan. of de vw crafter, omdat die twee de langste ruimte achter de voorstoelen hebben. bij L3 460 cm ipv 400 cm
 3. De sterftecijfers stijgen al vanaf 2007 structureel door. maak er gerust het vaccin effect van https://www.indexmundi.com/g/g.aspx?v=26&c=nl&l=nl
 4. @Paraatpaal verwijder mijn account hier maar want ik ben helemaal klaar met een aantal mafkezen op het voormalige toch wel mooie preppersforum. tabee
 5. het is volgens mij een vrij radicale methode. druppel jodium oplitertje water uurtje wachten en drinken. dan zou ik eerder een waterfilter kopen. (Die ik trouwens al heb) daarmee kun je sneller en ook veilig meerdere mensen van water voorzien.
 6. Dat kan ik ook. https://www.trouw.nl/zorg/verwachting-is-dat-vaccins-ook-werken-tegen-omikron-variant~ba26f1b6/ kies maar uit
 7. Bijzonder. Pfizer maakt afgelopen vrijdag bekend dat ze 2 weken nodig hebben om te testen of het vaccin met deze mutant kan omgaan en jij maakt er binnen 2 dagen van dat het vaccin niks doet tegen deze mutant, en passant heb je ook al de wetenschap op gedaan dat het enkel een snotneusje is. ze hadden jou in het OMT moeten gebruiken, https://www.hln.be/binnenland/opgang-omikron-niet-noodzakelijk-slecht-nieuws-als-hij-minder-ziekteverwekkend-is-dan-delta-zou-grotere-besmettelijkheid-juist-zeer-positief-zijn~a32b72fe/ ja het kan positief uitpakken als het zeer besmettelijk is maar minder ziek makend alleen is dat laatste nog niks over bekend..
 8. Ik zou lifpo4 accu cellen nemen, niet goedkoop maar kunnen zeer goed ontladen worden, en of je ze wil laden met zon of wind energie is niet zo spannend meer, als je een sloot hebt kun je zelfs water gebruiken om stroom op te wekken. Cellen koop je het beste bij alibaba. daarnaast zou ik niet voor 12 v gaan want hoe lager het voltage des te dikker de kabels als je wat vermogen nodig hebt. oftewel 8 lifepo4 cellen van pakweg 304 AJ is een 24 volt systeem waar je een heel eind mee kan komen. of 16 cellen voor een 48volt systeem.
 9. Ik heb hem ook. doet exact wat ik wil. water koken en eten maken. maar voor meer dan 2 personen is het te klein. water kookt vrij snel. En hij brand al met een paar denneappels. ik gebruik hem om water te koken voor de thee met name op de camping.
 10. https://www.tubantia.nl/enschede/vrijwel-alle-coronapatienten-op-de-ic-in-enschede-zijn-niet-gevaccineerd-speel-geen-russische-roulette~a9d3be62/ zal in jullie ogen ook wel fake nieuws zijn komt nl van mSM af
 11. als je denkt dat een vaccin mogelijk je DNA kan veranderen. tja. dan valt er nog maar weinig zinvols te zeggen.
 12. fijn. mensen blijven namelijk niet thuis. dat zouden we graag willen maar 50% vd mensen blijft niet thuis en gaat ook niet testen. testen doen mensen als ze denken SHITTTTT. ik krijg het benauwd. en net is echt niet zo dat wat er bij het mondje in gaat er aan de onderrkant weer uit gaat, anders zouden mensen niet kunnen bestaan, een baby groeit door voedsel wat er toch echt deels inblijft.
 13. Dat mag. ik blijf het raar vinden dat we een vaccin weigeren maar wel pillen en pufjes willen nemen die niet getest zijn. experimenteel medicijn noem ik dat. daarnaast is een pil en een puf iets wat niks doet tegen de verspreiding. maar ondanks dat ben ik geen voorstander van verplichte vaccinatie. ook niet in Nederland.
 14. We gaan toch niet medicatie slikken die niet 10 jaar minimaal getest is? een vaccin weigeren en wel zogenaamd medicatie gaan slikken? Onbegrijpelijk dat de anti groepering wel pillen en pufjes wil hebben zonder teweten of er 5 g chips in verwerkt zijn. nee, de rechtgeaarde anti vaxxer gaat eerst 10 jaar wachten.
 15. Fake berichten Preppers.nl heeft mede tot functie om elkaar pijlsnel te kunnen alarmeren, als zich ergens een (bizar) incident voordoet, dat van invloed zou kunnen zijn op de veiligheid van de preppersgemeenschap of van anderen. Daarom is het plaatsen van fake berichten op deze site absoluut verboden. Ze kunnen niet alleen onterecht onrust veroorzaken, maar ook latere wel serieuze alarmeringen ongeloofwaardig maken". en dan te bedenken dat deze site/dit forum stijf staat van de nep/fake berichten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...