Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Hermanusb

Lid
 • Aantal items

  311
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

269 Uitstekend

Over Hermanusb

 • Titel
  Senior Prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ben totaal niet optimistisch gestemd over de komende tijd. in elk geval niet als we op deze manier soor blijven prutsen. Gemeente apeldoorn verbied de camping en controleert de markt maar ladingen spelende kinderen tot een jaar of 16 mogen gewoon door gaan. voetballen op schoolpleintjes het kan niet op. ik erger me hier ENORM aan. waar doen we dan aan handhaven? wij mogen de camping nieteens op maar ondertussen gaat de jeugd fluitend door. zelfs terwijl de handhaving van Apeldoorn er komt kijken. op naar de 500 doden per dag dan maar?
 2. 132 sterfgevallen erbij. 1104 zieken erbij. elke dag schrik ik meer. https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus
 3. Wecken in de oven moet goed kunnen. Ik heb zelf de weckketel gebruikt en dat gaat fijner. deze heb ik verkocht want ik wil de all american canner hebben. niet de grootste maar zeg maar iets onder de grootste. beter is er niet. grootste voordeel is dat hij door de hoge druk beter desinfected. voedsel mbv deze pan geweckt.... blijft lang goed, heeeel lang goed. eigenlijk extreem lang goed. trek een pot na 3 jaar open dan is het nog steeds goed. geen wonder dat ze in Amerika enkel met dit ding werken. maar jou vraag de oven, dat gaat ook.
 4. Het stoorde me. ik weet dat ik bmi 28 heb terwijl de dokter zegt onder de 25. waar ligt de grens? moet er een kilo af om onder de 28 te komen? krijg de indruk dat ze zoiets hebben van. 1 je bent oud, je kan beter thuis dood gaa. 2 je bent wat dikker, voor jou geen plek op de IC. 3 je bent oud en wat dikker, hoe durf je hier te komen. laten we de goddelijke jongeren helpen ipv oudjes met over gewicht.
 5. @FincaInSpanje een catamaran is leuk om lekker snel te varen. ben in mijn jongere jaren in het begin van de rondom texel met mijn broertje er omheen gevaren. maar het is knap werken. een mooie kajuitzeiljacht bij voorkeur met een dieselinbouw motor erin om bij windstille periodes nog vd plek te komen is voor mijn gevoel nu een stuk prettiger varen. vooral de rompkeuze bepaald het comfort. het is dat moeders de vrouw nooit niet in een boot stapt anders wist ik het wel. mbt zeeziek. ik ben giga vaak zeeziek geweest.
 6. Mbt het overgewicht op de IC. ik begrijp dat deze man het vermeld maar irriteer me er ook aan. krijg gelijk het gevoel van we hebben te weinig capaciteit en we leggen de schuld neer bij de dikke mensen. Barbertje moet hangen en dat zijn dan de mensen met overgewicht, volgende stap gaat dus worden. heb je overgewicht? voor jou geen plek op de IC.
 7. Ik heb de test hier besteld. binnen een paar uur was het verzonden. omdat het uit zweden moet komen zal het een paar dgn duren maar ze verzenden vlot. ik krijg er 6 https://test3r.com/collections/influenza-tests/products/covid-19-igm-igg-coronavirus-home-rapid-test-kit
 8. @Peerke en toen dacht je nog ff wat reclame maken?
 9. Vandaag in Apeldoorn. schoolplein in zuid 6 personen aan het voetballen waarvan 1 ietwat ouder. in het zuiderpark een hele lading mensen en vooral kinderen bij de speeltoestellen. laat ze eens gaan handhaven verdorie.
 10. Ik heb vroeger ook altijd 27mc gehad. begonnen met illegaal am. later legaal fm 0,5 watt wat enige tijd later volgens mij verhoogd is. toen wat gespeeld met President apparatuur met am/fm/usb en ik meen ssb. tot ca 30 en 40 watt vermogen. qsl kaartjes delen enz. ondertussen ben ik 40 jaar ouder en ik zie ineens allemaal termen langs komen die ik niet ken. overweeg wel weer een 27mc te gaan kopen, mobiel en met veel opties. legaal zal het niet zijn dan alleen tijden zijn zo verandert dat ik me eerst maar eens moet verdiepen is de apparatuur 1 ding is bij mij altijd zeker, ik koop nooit geen rotzooi. alsmer een mobiele 27 mc bij komt moe het een goed apparaat zijn.
 11. Omdat het ergste weg is maar ik nog steeds wat problemen heb heb ik vandaag antibiotica gekregen. alleen de apotheek was minder gelukkig.
 12. Ik neem wel aan dat als het water eerst is gekookt dat het virus niet zal overleven in drinkwater. dus. wij drinken alleen maar thee, dat is gekookt dus geen risico op corona. anders voorzie ik een volgende hamster actie op drinkwater.
 13. Een week koorts, heb ik nooit zo lang. hoesten. giga spierpijn. enorm verkouden. en ongelovelijk vermoeid. dat laatste nog steeds, ben helemaal naar de kloten zeg ik dan maar.
 14. Bij de welkoop zijn marter erdrijvers tekoop. werken ook goed voor katten dus ik heb die in de voortuin. steenmarter weg en katten lopen mte een boogje om onze tuin heen,
 15. Ik ben zeer benieuwd wat er vandaag voor cijfers gepubliceerd gaan worden maar ik vrees vooralsnog het ergste.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...