Ga naar inhoud

Hermanusb

Lid
 • Aantal items

  778
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

Hermanusb won de laatste dag op 25 augustus

Hermanusb had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Hermanusb's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

681

Community reputatie

 1. @preppie&kokkie of je ziet iets wat er niet is en baseert daar jou reacties op?
 2. @JJ&A een droog toilet is simpel gesproken iets waar ontlasting en urine gescheiden worden opgevangen. urine stinkt, ontlasting maar heel kort. de urine kan in het riool afgetapt worden en de ontlasting kan uiteindelijk op de composthoop. simpel gesproken, je legt een keutel en je strooit er een handje zaagsel overheen. een simpele manier is om dit in een plasticzak op te vangen in een emmer. elke 2 weken gooi je de zak weg. dat chemische ding heb ik nu ook in de caravan, het stinkt en moet dagelijks geleegd worden. smerig klusje en met een droog toilet ben ik daar vanaf. dit heb je nodig. https://ecosave.com/shop/droogtoilet/separett-droogtoilet-privy-501-separett/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=EcoSave Grizzly&utm_medium=cpc&utm_term=74 en 2 ventilators voor aanvoer van frisse lucht van buiten en afvoer van de stank.
 3. @JJ&A heeele oude topic hoor. maar ik ga een bus zelf ombouwen naar camper. voor woonwerk verkeer en een aantal jaren vakanties. door de ombouw ga ik kwart tarief betalen waardoor woonwerk verkeer een stuk goedkoper gaat worden en ik een overnachtingsplek heb voor na de nachtdiensten. komende jaar koop ik een fiat ducato minstens L3 H2 model. vast 2 persoons bed, droogtoilet, (chemisch toilet is uit de tijd ) isolatie en ipv een binnen douche een buitendouche. gaat wel wat werk zijn de ombouw maar ik ben wel wat gewend.
 4. Ik zou een kelder aanleggen op afstand van het huis. soort wijnkelder en hier de voorraad opslaan. moestuin heb je geen ruk aan. daarnaast zijn wapens als je weet hoe te gebruiken een goed afschrik middel.
 5. @Enki en wederom staan er in je betoog weer veel aannames en of fouten. hoe kun je dan verwachten om serieus genomen te worden. Bijvoorbeeld. https://economie.rabobank.com/economisch-kwartaalbericht/
 6. Kijk eens aan. dit is nu precies de reden waarom ik van mening ben dat iedereen een waterfilter zou moeten gebruiken. https://nos.nl/artikel/2397860-opnieuw-bacterie-gevonden-in-drinkwater-noordoost-twente Het punt is dat als een bacterie gevonden gaat worden dat de mensen ondertussen het water ook al gebruikt hebben. wij drinken al heel lang geen water uit de kraan meer.
 7. Zonder het filmpje te beluisteren…. heeft hij ook de oplossing voor alle problemen die we hadden en hebben?
 8. @martin ik schreef erbij… thuis uitzieken. uiteraard begrijp ik dat iedereen recht heeft op zorg. maar vol is vol, lijkt bijna op een andere opmerking. Nl zou specifieke klinieken kunnen toewijzen voor corona patiënten ende rest voor de reguliere zorg. mbt het laatste chargeer ik een klein beetje.
 9. het boeit me wel degelijk wat er gebeurd. maar niet of er een pas of geen pas komt. dat is mij te onbelangrijk voor woorden
 10. @Enki je leest niet zo geweldig dus ik zal zeggen wat ik letterlijk schreef. Mij maakt het geen jota uit wat ze doen. komt er een pas? Best. komt deze er niet is het mij ook best. het boeit me geen ruk wat ze doen. wel een pas, geen pas twee pasjes of 3 pasjes. totaal onbelangrijk voor mij. het enige wat mij mateloos ergert is dat ik elke dag op al de social media kanalen wappies lang zie komen die zogenaamd voor onze vrijheid aan het strijden zijn. Demonstratie zus, demonstratie zo. georganiseerde mediacampagnes met de grootste onzin soms. neem een prik of doe het niet. maar dat gezeik ben ik klaar mee.
 11. @Martin we zitten nog niet op 20% terwijl dat allang gekund had. Tabel 2: Geschatte opkomst en vaccinatiegraad COVID-19-vaccinatie, week 1 t/m week 35, 2021 LeeftijdsgroepGeboortejarenOpkomstVaccinatiegraad 12 en ouder2009 en eerder83,1%74,3% 18 en ouder2003 en eerder85,4%77,1% rot tabel maar ik ben minder goed met computers.
 12. Swarte dames hebben vaak een dikke reet. kunnen ze meestal weinig aan doen. genetisch is het bepaald of je een dikke reet krijgt. of een kale kop. of kanker. noem maar op. als een prinses wat dikker is dan denk ik dat zij daar elf het meeste last van heeft en of het opgelegd is door de overheid of niet. fatsoenshalve ga je geen foto plaatsen en zeggen ze is te dik. sowieso is het te belachelijk voor woorden dat we met zulke zaken bezig zijn. ooit hadden we een Prinses in het VK en we weten wat daarmee gebeurd is,
 13. @Enki het mooie is dat ik juist helemaal niet bang ben, jij bent het. daarnaast heb je het over een 3maandelijkse booster terwijl vandaag nog bekend was dat er nog geen booster nodig is. 2 prikjes lijkt gewoon genoeg te zijn. en ja de Mrna vaccins is weliswaar een nieuwe techniek maar al wel 20 jaar oud ondertussen. iedereen gaat corona krijgen of heeft het gehad. ook ik ga het krijgen, en jij of de rest hier ook. jij “gokt” erop dat jij of de mensen waar je omgeeft er niet zeer ziek van worden of dood gaan en op natuurlijke manier corona overleven zonder problemen achteraf. ik gok erop dt het vaccin mij net genoeg kan helpen om niet al teveel ellende van een besmetting te krijgen. eigenlijk mag van mij iedereen deze week een corona besmetting oplopen. iedereen zal dan op zijn eigen manier dan hiermee moeten omgaan. het grote verschil tussen jou en mij is juist dat ik van mening ben dat jij ervoor mag kiezen om geen vaccin te nemen, net als dat ik ervoor koos om het wel te nemen. alleen loop ik niet op twitter, FB, of god weet wat voor SM we nog meer hebben lopen te drammen over wat al de nadelen van een vaccin zijn. En dat doe jij wel. ophopende lipiden, 3 maandelijkse booster, ga maar door. heel Fb staat vol met geneuzel van wappies (ik noem het even zo ) over al de gevaren, wat er al dan niet allemaal verkeerd is aan prikken. ik zeg toch ook niet dat jij moet prikken?? we nemen een prik, of we doen het niet maar stop met dat gezeik op social media met de overdaad aan berichten die vaak volledig onjuist zijn. oftewel. deze week iedereen even een lekkere zware corona besmetting, thuis uitzieken en over 2 weken kan de overheid al de maatregelen loslaten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...