Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Hermanusb

Lid
 • Aantal items

  568
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Hermanusb won de laatste dag op 6 november 2020

Hermanusb had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

501 Uitstekend

Over Hermanusb

 • Titel
  Specialist

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @OBL-Rien als het andere gepeupel weet dat er bij jou goud te vinden is kun je ook wel een probleem hebben. idemdito met zilver. maar wat moet je in hemelsnaam doen met je goud als de pleuris uitbreekt? zodra je het wil uitgeven weet iedereen in je omgeving dat je het hebt? goud/zilver is leuk spul, geweldig spul. maar vooral voor de periode nadat de rust is weer gekeerd. niet op de momenten dat anarchie voorop staat. dan heb je meer aan 100 kilo rijst en pasta,
 2. @Raff445 Dat ligt er toch aan wat je wensen/eisen zijn. ik wil een Finca waar ik desnoods zelf het nodige aan zal moeten doen. en kinderen gaan echt niet mee, die willen niet,
 3. ach, bij mijn moeder ging het juist in de omgekeerde volgorde. hoe ouder hoe minder. ook ik gebruikte vroeger meer medicatie dan nu.
 4. het ging me er meer om dat we ongemerkt ladingen stoffen tot ons nemen die niet lichaamseigen zijn. 😄
 5. Is het niet zo dat je boompjes bevrucht moeten worden door de bijen? geen bevruchting geen fruit? daarom heeft elke fruit teler altijd een paar fruitbomen van een ander ras in zijn boomgaard staan, alleen elstar bomen worden niet bevrucht, dan moet er een ander soort appelboom bij staan. Hoe het precies werkt weet ik ook niet,
 6. De bal gehakt die we eten is ook geen lichaamseigen stof. en die proppen we ook naar binnen als we er zin in hebben. een paracetamolletje idemdito.
 7. @mevr.Grijpstra@JJ&A dat was duidelijk mijn bericht, Ik ken ondertussen wat mensen die het vaccin trouwens genomen hebben omdat ze in de zorg werkzaam zijn. beide zeggen dat ze nergens last van gehad hebben maar lange termijn weet niemand wat van. wel bijv in Israel bekend gemaakt dat de dodelijke corona gevallen van de laatste maand 97% mensen waren zonder vaccin en iets minder dan 3% die wel een vaccin gekregen hebben. betekend dit nu.... 1 het vaccin werkt? 2 de mensen die het vaccin niet namen ontkennen het virus en houden
 8. @JJ&A Geneesmiddelenbedrijf MSD produceert in Haarlem al ruim dertig jaar ivermectine, dat gebruikt wordt voor een geneesmiddel tegen rivierblindheid en een middel tegen bijvoorbeeld schurft. In Australië hebben onderzoekers met laboratoriumtesten ontdekt dat ivermectine het COVID-19 virus in twee dagen kan doden. Woordvoerder Jurgen Theissen van MSD tempert de verwachtingen van het middel om de pandemie mee te bestrijden: “Ons expertteam met wetenschappers dat externe onderzoeken naar MSD-geneesmiddelen beoordeelt, heeft de Australische onderzoeksresultaten doorgerekend en is
 9. @Raff445 in dat jaar heb ik ook gekocht. alleen heb ik hem nog niet verkochten ook ik ben blij dat als ik hem nu ga verkopen dat ik in elk geval vd overwaarde in Spanje wat kan kopen om tzt voor nagenoeg niks te kunnen wonen en met een wat lager pensioen me te kunnen redden.
 10. Ik heb niet de indruk dat het leger gebruikt zal worden. toch doen we in Nl wel heel erg allergisch over sommige zaken. ik persoonlijk heb weinig tegen militairen die grenzen sluiten, wegen sluiten en een lockdown/avondklok gaan handhaven in samenwerking met politie. Maar ik begrijp dat er veel mensen zijn die daar anders over denken. van mij had het leger nog veel meer mogen of moeten bijspringen in de hele corona crisis.
 11. Beschermen is lastig. als er 100 mensen op me afkomen kan ik enkel hard rennen en hopen dat ik het lang genoeg vol kan houden. ik heb wel mogelijkheden om mijn gezin te beschermen maar niet onbeperkt, de corona heeft ervoor gezorgd dat mijn plannen op dat gebied een knal gekregen hebben. ik hoop dit jaar wel de laatste stap van de persoonlijke beveiliging op niveau te brengen.
 12. Wij hebben van bouwhuis.com of Nl chocolade druppels van callebaut liggen. Een kilo of 10 die we tussendoor ook gebruiken. chocolademelk, of ik maak er kleine repen van in elke smaak die de dames lekker vinden. bonbons is lastig want voor de vulling gebruik ik slagroom en dat is niet echt houdbaar. en die druppels...... zijn zo gewoon ook errug lekker.
 13. Ondertussen is gisteren de 4e die ik ken overleden. ja ik weet het. oud Alzheimer corona en dat laatste was de druppel.
 14. @Sjuul Ik ben met je eens dat de afgelopen 10 maanden het een rommeltje is geweest. Maar ik heb nooit het gevoel gehad om mijn vrijheid kwijt te zijn. ja, we kunnen niet uit eten of naar de kroeg, en het stadion zat er dit seizoen ook niet in. als ik tegen mijn moeder die voedselbonnen smokkelde als meisje van 14/16 ooit gezegd zou hebben dat ik mijn vrijheid kwijt ben dan zou ze boos geweest zijn, dan zou ze gezegd hebben in de oorlog waren we de vrijheid kwijt. dan moest de verlichting uit en radio oranje kon je de kogel voor kri
 15. Uiteindelijk is er toch 1 iemand in het gezin die de besmetting ergens anders opliep. op school, in de kroeg, om het even waar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...