Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Hermanusb

Lid
 • Aantal items

  84
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

71 Uitstekend

Over Hermanusb

 • Titel
  Adventurer

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zeker bijzonder want bij mij doen ze al lastig vanaf gistermiddag.
 2. Ik trof gisteren voor het eerst iemand aan die mondkapjes gebruikte bij binnenkomst in het lokale ziekenhuis.
 3. Klopt. ik vergelijk mijn mp aankopen met die van thesilvermountain.
 4. Ik heb de echte om te vergelijken. dan neem ik gemakshalve aan dat die van thesilvermountain de echte zijn. diameter, dikte en gewicht moeten exact gelijk zijn.
 5. dat denk ik ook. in China liepen ze ook al voor dit virus met mondkapjes dus er veranderde weinig. daarnaast, dat virus was daar al veel langer bekend. kijk over een maand maar wat er in de EU gebeurd is. dan zal het wel een stukkie erger zijn.
 6. Ik koop het zilver enkel voor de zilverprijs. mijn laatste aanschaf was dan iets van 16,5 euro per oz. ik probeer via MP de div zaken te kopen in mijn eigen regio en ik bied telkens onder de zilver prijs in euro. willen ze er vanaf dan betaal ik zeker niet teveel en ik raak het ook weer kwijt voor een nette prijs. goud is me te duur op dit moment, ik verwacht nog wel een daling. maar dat weet je nooit zeker, zeker met de onzekerheid op de markten ivm corona virus
 7. Komend najaar ga ik eerst kijken. het huis zal niet te groot worden, daar kies ik bewust voor om de door jou genoemde reden. ik wil er juist niet teveel werk aan hebben. maar ik wil me kunnen afzonderen. daarvoor zal ik een hele goedkope finca gaan kopen. maar ik moet het eerst zien. misschien is 1 ha wel groot genoeg. ik koop sowieso wat eerder. maar geen 7 jaar eeerde. na mijn 62ste zal de aankoop moeten plaatsvinden. ik wil een huis ook niet lang leeg hebben staan. Weer niet hoe het in Spanje gaat met krakers enzo.
 8. Daar ga ik ook vanuit. ik wil maximaal 40K hypotheek nemen. pakweg 350 aflossing per maand. maar de rente is weer te verwaarlozen.
 9. Dat is nog lang niet genoeg om het probleem van de overbevolking op te lossen. daarvoor moet er om te beginnen wel een kleine 3 miljard vanaf.
 10. Denk dan ook dat het voornamelijk de kuststreken en eilanden waren die de volle laag kregen. Je zag het al aan de satelietbeelden dat het ergste langs de kust kwam.
 11. De machtshebbers in China boeit het niks wat er buiten china gebeurd. ik krijg zelfs de indruk dat het voor hun beter is als het buiten China ook komt want dan komt er vanuit de westerse wereld waarschijnlijk ook meer actie. china heeft 1.3 miljard inwoners, 1000 of 100.000 minder maakt de partij daar waarschijnlijk geen ruk uit. wel lijkt het erop dat ze wel degelijk proberen dit probleem de kop in te drukken, je zet niet voor niks bwv spreken 100 miljoen mensen achter slot en grendel. alleen hebben ze deze shit een maand lang proberen onder de pet te houden.
 12. Ik heb een chronisch wantrouwen richting de chinese overheid. elke dag stijgt het aantal doden per dag. ook de afgelopen 24 uur zijn er officieel meer mensen overleden dan de 24 uur ervoor. vandaag zal het officieel voor het eerst wel minimaal 100 sterfgevallen gaan worden, maar het aantal besmettingen daalde? wij krijgen maar een klein deel te horen van de waarheid. een heeeel klein deel zelfs.
 13. Het was letterlijk een storm in een glas water. Geen schades of ander ongerief en zoals hiervoor al omschreven. als er niet zo'n stampij over gemaakt was in de media hadden we waarschijnlijk gezegt dat het een beetje winderig is.
 14. Ik kocht mijn desinfecterende middelen altijd al bij praxisdienst.nl. ik heb nog genoeg en er komt maandag nog wat binnen. maar de wereld is aan het inslaan. denk dat binnen korte tijd deze en andere middelen steeds lastiger tekoop zullen zijn. mocht je nog willen hebben denk ik dat je snel moet zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...