Ga naar inhoud

Hermanusb

Lid niveau 2
 • Aantal items

  843
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Alles dat geplaatst werd door Hermanusb

 1. en wederom een fake vorm van berichtgeving,,, een jaar geleden was dit toen er geen vaccin was en er ja ladingen doden waren. en dan nu netdoen alsof het nu is. @Madeliefje je verspreid enkel klinkklare onzin. en dat was niks anders in je Doom tijd.
 2. Ik zou voor de iveco daily gaan. of de vw crafter, omdat die twee de langste ruimte achter de voorstoelen hebben. bij L3 460 cm ipv 400 cm
 3. De sterftecijfers stijgen al vanaf 2007 structureel door. maak er gerust het vaccin effect van https://www.indexmundi.com/g/g.aspx?v=26&c=nl&l=nl
 4. het is volgens mij een vrij radicale methode. druppel jodium oplitertje water uurtje wachten en drinken. dan zou ik eerder een waterfilter kopen. (Die ik trouwens al heb) daarmee kun je sneller en ook veilig meerdere mensen van water voorzien.
 5. Ik zou lifpo4 accu cellen nemen, niet goedkoop maar kunnen zeer goed ontladen worden, en of je ze wil laden met zon of wind energie is niet zo spannend meer, als je een sloot hebt kun je zelfs water gebruiken om stroom op te wekken. Cellen koop je het beste bij alibaba. daarnaast zou ik niet voor 12 v gaan want hoe lager het voltage des te dikker de kabels als je wat vermogen nodig hebt. oftewel 8 lifepo4 cellen van pakweg 304 AJ is een 24 volt systeem waar je een heel eind mee kan komen. of 16 cellen voor een 48volt systeem.
 6. Ik heb hem ook. doet exact wat ik wil. water koken en eten maken. maar voor meer dan 2 personen is het te klein. water kookt vrij snel. En hij brand al met een paar denneappels. ik gebruik hem om water te koken voor de thee met name op de camping.
 7. https://www.tubantia.nl/enschede/vrijwel-alle-coronapatienten-op-de-ic-in-enschede-zijn-niet-gevaccineerd-speel-geen-russische-roulette~a9d3be62/ zal in jullie ogen ook wel fake nieuws zijn komt nl van mSM af
 8. als je denkt dat een vaccin mogelijk je DNA kan veranderen. tja. dan valt er nog maar weinig zinvols te zeggen.
 9. fijn. mensen blijven namelijk niet thuis. dat zouden we graag willen maar 50% vd mensen blijft niet thuis en gaat ook niet testen. testen doen mensen als ze denken SHITTTTT. ik krijg het benauwd. en net is echt niet zo dat wat er bij het mondje in gaat er aan de onderrkant weer uit gaat, anders zouden mensen niet kunnen bestaan, een baby groeit door voedsel wat er toch echt deels inblijft.
 10. Dat mag. ik blijf het raar vinden dat we een vaccin weigeren maar wel pillen en pufjes willen nemen die niet getest zijn. experimenteel medicijn noem ik dat. daarnaast is een pil en een puf iets wat niks doet tegen de verspreiding. maar ondanks dat ben ik geen voorstander van verplichte vaccinatie. ook niet in Nederland.
 11. We gaan toch niet medicatie slikken die niet 10 jaar minimaal getest is? een vaccin weigeren en wel zogenaamd medicatie gaan slikken? Onbegrijpelijk dat de anti groepering wel pillen en pufjes wil hebben zonder teweten of er 5 g chips in verwerkt zijn. nee, de rechtgeaarde anti vaxxer gaat eerst 10 jaar wachten.
 12. Ik ben minder strikt want ik stook rustig bruinkool en kan je vertellen dat bruinkool aardig kan stinken. maar het hout is schoon en mooi brandhout zonder vervelende stoffen erin. alleen de bruinkool is mooi spul om een paar uur de zaak te laten branden.
 13. @Mare Imbrium deze is wel oke. https://www.truckerswereld.nl/galaxy-dx99v2/ en dit is ook een schitterende. https://www.truckerswereld.nl/president-lincoln-ii-plus/ ik ben altijd fan van President geweest. en ja, deze export versies zijn heel officieel niet toegestaan maar wel mooi spul
 14. @Mare Imbrium ik vermoed dat het bereik daarvan niet genoeg is. daarnaast te weinig kanalen om met anderen samen ongestoord te kunnen debatteren. Voor prep omstandigheden zou ik echt er 1 nemen met meer vermogen, meer kanalen, top scheiding vd frequenties. en een goede antenne.
 15. ik zou gewoon 200 liter in 1 keer halen. achterbank plat, en net zoveel jerrycans meenemen als mogelijk
 16. https://www.omroepwest.nl/nieuws/4464655/coronavirus-steeds-meer-coronapatienten-belanden-in-het-ziekenhuis overgrote meerderheid niet gevaccineerd. https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/artikelen/wel-en-niet-gevaccineerde-patienten-in-de-ziekenhuizen idemdito https://www.trouw.nl/nieuws/kwart-van-de-coronapatienten-in-het-ziekenhuis-is-volledig-gevaccineerd~b42a546a/ 3/4 niet gevaccineerd. https://www.demorgen.be/nieuws/niet-gevaccineerden-tot-tien-keer-vaker-in-ziekenhuis-opgenomen-dan-gevaccineerden~b1cbd29b/ tja. https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/steekproef-circa-10-procent-van-ziekenhuispatienten-is-volledig-gevaccineerd~b1da4d3e/ 10% gevaccineerd. Voor wie het lezen kan. https://www.bnr.nl/nieuws/gezondheid/10452500/90-procent-coronapatienten-niet-gevaccineerd en weer door. alleen in het gemelde stuk staat ook al dat dit anders is dan in de rest van het land. we pakken er 1 uit… en dat is het dan.
 17. @martin het klopt. je haalt niet meer energie uit een brandstof dan erin zit. het enige verschil is dat de CV meer verstookt omdat een zibro enkel de ruimte hoeft warm te houden waar hij staat. mijn cv verwarmt ook de leidingen en andere ruimtes. ik stap over op variabele energie. paar dure maanden en de rest kost weinig,
 18. @martin ook als je de brandstof voor 90 cent per liter uit Belgie ophaalt? als ik de cv aan doe stook ik in de koudere periode ongeveer 10 tot 15 kuub per dag. dat ben je bij de huidige tarieven nooit kwijt aan een Zibro ik stook bewust hout of een combinatie van hout en bruinkool briketten vanaf het moment dat de cv weer automatisch begint te verwarmen. deze staat overdag op 18 graden en in de nacht op 17 om te voorkomen dat hij aan gaat. in de ochtend doe ik de houtkachel aan en als de woonkamer op temp is gaan er 2 briketten op. dan kijk ik na een uur of 4 wel of er weer 2 briketten op gaan of bij lagere buiten temp blokkie hout.
 19. begrijp dat het lastig is maar een zibro of qlima laser kachel zie ik regelmatig voor nette prijzen staan. de warmte van een zibro is geweldig. de goedkoopste laser zag ik vorige week staan voor 140 euro. nadeel is dat de brandstof wat duurder is in NL, voor mensen die richting de grens met Belgie wonen kopen voor lage bedragen petroleum in Belgie en een hele winter warmte voor redelijk betaalbaar tarief,
 20. Ik zou dan een zibro laser kachel nemen, bij huidige gas prijzen een stuk goedkoper verwarmen en het meeste gas stoken we tussen 1 nov en 1 mrt.
 21. Mooi. ik zit al mijn hele leven. ronduit asociaal die gasten die de zaak vol blazen. om die reden probeer ik op mijn werk het toilet zoveel mogelijk te vermijden. maar krijg je een huurwoning met een vieze pot krijg je die vaak niet schoon met azijn.. maar wel blinkend schoon met 30% zoutzuur,., Welkoop verkoopt die.
 22. ik zal niet zeggen links of rechts. mijn vlees komt grotendeels volledig bij Aalvink weg, liever kwaliteit dan kwantiteit. alleen winkels als action, zeeman, wibra zijn stunters met te lage prijzen. maar het blijft een dilemma, een lampje van Ali voor 3 euro of het zelfde lampje bij de dealer voor 45 euro ex btw. denk dat veel mensen best wel een eerlijke prijs willen betalen. (Als ze het kunnen) maar een eerlijke prijs of het gevoel te hebben dat ze je een poot uit trekken is weer wat anders. Edit. heeft ook weinig te maken met de topic zelf dit allemaal.
 23. Die storing was voor ons eigenlijk meer een moment van mooizo, lekker rustig. wij zaten ook nog een uur zonder tv en gewoon internet en dat gelijktijdig met deze storing. De buren kwamen binnen een half uur vragen of wij ook niks hadden. Als het belangrijk is dan moeten ze maar even bellen ipv die onpersoonlijke berichtjes,
 24. @Rien Rutte wil dat we tot 75 werken zodat er zo min mogelijk aow en pensioen hoeft te worden uitgekeerd en er zoveel mogelijk geld overblijft om in een bodemloze D66/GL/Pvda of SP put te gooien, ik chargeer even over de leeftijd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...