Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Hermanusb

Lid
 • Aantal items

  663
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Alles dat geplaatst werd door Hermanusb

 1. De bevolkingsgroei is een wereldwijd probleem wat we nooit zullen oplossen omdat de wil daarvoor ontbreekt. als er landen zijn die in 50 jaar 400% bevolkingsgroei hebben zal dat de komende 50 jaar weer gebeuren. er moet eerst iets heel ergs gebeuren.
 2. ik heb niks tegen Btw betalen. ik heb wat tegen de gigantische bedragen die bedrijven als Post NL gaan binnenharken. en het is ook niet eerlijk dat binnen de EU er mensen zijn die met 60 met pensioen kunnen terwijl ik moet doorwerken.
 3. Dat scheelt. de oplichters gaan stinkend rijk worden met de “valse” inklaringskosten. Online betalen van kosten staat garant voor veel oplichters praktijken, ff mailtje sturen met mooi logo. desondanks…. postNL lacht zich de ballen uit de broek. elk pakketje 4 of 7 euro… leve de EU
 4. Ik begreep dat Nl en Duitsland uitstel hebben aangevraagd tot 1 Januari. maar desondanks is Postnl en andere bedrijven de lachende derde. 14,50 handelingskosten. kassa….
 5. Dat is toch uitgesteld tot 2023?
 6. klopt. elke voedsel producent doet eraan mee. een rolletje King pepermunt zat vroeger ook meer in. de mensen willen nu eenmaal belazerd worden.
 7. @Ronin Kogaratsu Experiment……… wappie?
 8. @mevr.Grijpstra ik moest de laatste keer in Dusseldorf mijn tube met Gell nog afstaan. echt een moordwapen..
 9. we hebben ze nu altijd bij ons. als je 1 keer met hartslag 200 in de boom hebt gehangen neem je geen risico meer. oftewel, we hebben ze gekocht voor noodsituaties, allebei hebben we de zelfde 3 messen. De buck 110 is een schitterend mes maar ik heb echt twee handen nodig om hem open te krijgen. alle drie de messen zijn ongelofelijk scherp. de KaBar is een afkorting voor kill een beer, Maar wel een beer zoals in canada leeft. niet het beertje (het mannetjes varken in de Nl bossen) Het kan wel. onze beste oplossing is tot nu to
 10. 3 messen waarvan ik er 1 dagelijks gebruik, de Buck 110. deze zit in mijn tas die ik altijd naar mijn werk mee neem. de KaBar 7 en KaBar 9 gaan mee als ik in het bos ga overnachten gebruik ze nooit, ook niet voor hout hakken ofzo. vindt ze nl te mooi om te gebruiken. waarom heb ik deze dan??., omdat we ( maatje en ik ) ooit midden in de nacht tegenover een paar zwijnen stonden die ons niet aardig vonden en we de boom in moesten klimmen. kan je vertellen dat je dan ineens donders rap een boom in gaat. kan je vertellen dat er dan niet
 11. Soms moet je jezelf af vragen waarom je weg moet. want elke situatie is verschillend. vannacht in de schilderswijk hadden de mensen heel weinig tijd en de meesten hadden enkel een pyama aan. het is een overweging om over dit soort zaken goed na te denken,
 12. @Petroman Het was een onderzoek van de kro/Ncrv Het is geen Nu.nl Zo ongeveer elke nieuwssite maakt hier melding van. maar ge noemde WE slaat gewoon op de groepering van 800 of meer mensen die bewust bezig waren/zijn met nepnieuws verspreiden. van mij mag dit forum alles mbt corona verbieden en verder gaan met waar het forum voor bedoeld was. en dat was geen corona maar preppers. voedsel, verzorging, grond, enz enz
 13. https://www.nu.nl/tech/6134406/nederlands-trollenleger-verspreidde-honderden-nepberichten-over-coronavirus.html en dat doen ze hier ook.
 14. Veel onzin filmpjes maken onzin niet ineens waar. onzin is onzin en blijft onzin. al maken ze 1000000 filmpjes.
 15. @JJ&A 2 collega’s melden Pfizer prik en afgezien van een spierpijn gevoel de dag na de prik geen bijwerkingen.
 16. @MamaM ik zeg tegen niemand dat ze wel of niet moeten vaccineren. ook zeg ik tegen niemand dat een magneet aan je lichaam blijft plakken na de prik. iedereen maakt zijn of haar eigen keus doe ik het wel, of neem ik het vaccin niet. daarnaast vertik ik het om als de dorps idioot bekent te staan omdat ik loop te blêren dat we allemaal dood gaan door het vaccin,
 17. @Aalawok Ik zou tijdens een zwangerschap hem ook niet nemen, maar de vraag was wie wel? niet wie niet en waarom niet.
 18. @Petroman omdat je water dan gekookt is bij 120 graden ipv bij 100 graden. om die reden is de all american pressure canner bij uitstek geschikt. als ik de oven gebruik om glaswerk te ontsmetten zet ik mijn glas ook in de oven bij 115 a 120 graden. dan weet je zeker dat het goed steriel is.
 19. Ik was trouwens niet voornemens om het vaccin te nemen. maar ondertussen heb ik de naweeën van een corona besmetting bij mijn collega’s mogen zien... het is dus met mijn astma en hoge bloeddruk of een vaccin of met wat pech de naweeën van corona. ik heb dus voor het vaccin gekozen, als astma patient weer ik uit ervaring dat luchtgebrek geen pretje is. bijwerkingen? ja die magneet die erop klapte bezorgde me een mega blauwe plek. (Maar niet heus)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...