Ga naar inhoud

Pantoffel

Lid niveau 2
 • Items

  136
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Pantoffel won de laatste dag op 26 augustus 2022

Pantoffel had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

1599 profielweergaven

Pantoffel's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

187

Reputatie

 1. ik zou ook zorgen dat er een minimale sortering aan (goed) gereedschap in huis is. Je zult meer (moeten) repareren! Wat moertjes, boutjes, schroeven en spijkers. Zorg ook dat je wat vet (kogellagervet) hebt om zaken te smeren. WD40 en een fles Ballistol is ook mooi meegenomen. Ik heb gister een bus (500gr) talkpoeder gehaald, handig voor van alles. Een goed Stanleymes, inkt voor de printer, verf en benodigdheden als je het huis moet onderhouden. Extra lampen, stofzuigerzakken, bezem, vliegenmepper, extra kleding.
 2. Schoonmaakdoekjes, diverse emmers, wc-borstels, nagelborsteltjes, afvalzakken, melkpoeder, vaseline, deodorant, nagelknippers (groot en klein), pleisters, paracetamol, aspirine, ibuprofen, aanstekers (Bic), plakband, goede verbandtrommel, watten, zakdoekjes, tandpasta, tandenborstels.
 3. Primagaz Easyblue 6 KG vulling € 22,98 (Welkoop) gaat met bijna 100% omhoog!! Het was al vreselijk duur gas maar nu helemaal. Ik heb ook Duitse gasflessen en in Duitslang is een gasvulling nog steeds stukken goedkoper - lees € 11,25 voor 5 KG https://www.hornbach.de/shop/Propan-5-kg-Fuellung-Nutzungsflasche/3629296/artikel.html " Primagaz EasyBlue Light 6kg Fles+Vulling Deze EasyBlue 6 kg gasfles is een Light Steel fles en is voorzien van een kunststof kraag. Hierdoor is aanzienlijk bespaard op het gewicht. Deze fles werkt met een statiegeld systeem. U betaald bij eerste afname een statiegeld bedrag voor de Easy Blue 6 kg fles van €25,- en apart de vulling. Daarna kunt u de fles steeds omruilen voor een volle fles en betaald u alleen de vulling. Indien u het gebruik beëindigt krijgt u bij inlevering van de fles het statiegeld direct van ons terug. Beste klant, Benegas heeft recent Primagaz overgenomen en is hierdoor de grootste aanbieder van lichtgewicht gasflessen geworden. Ze hebben per 1 februari 2022 de prijzen van de vullingen van de Benegas kunstof lichtgewicht gasflessen en de Primagaz Light Steel gasflessen met € 20,- per vulling verhoogd. Helaas kunnen wij hier niets aan veranderen en zijn wij genoodzaakt deze nieuwe prijzen te hanteren. Voor vragen en/of opmerkingen verwijzen wij u door naar de Customer Service van Benegas. Customer Service Benegas: Tel. +31 341 723350 info@benegas.nl"
 4. Met alle ontwikkelingen in de wereld wil ik dit jaar stevig aan de slag met de moestuin. Onlangs kwam ik via Youtube het kanaal Eco moestuin van Binne Visser tegen.....erg leerzaam! Hij gebruikt Lavameel. Basaltmeel is voor geschikt kleigronden, dus dat heb ik ook besteld. Dit jaar gaan we testen en ik ben heel benieuwd. Voor 20 kilo Eifelgold lavameel betaal je ongeveer € 16,- als je even zoekt. Bij de bekende tuincentra is het stukken duurder. Je kunt lavameel ook gebruiken om bloedluis in je kippenhok te bestrijden. https://www.youtube.com/channel/UCJwwfBoLIDCPYs2Nf7eqUjQ Lavameel en Basaltmeel uitleg
 5. Bedoel je buiten in een schuurtje of iets dergelijks of echt zo in de buitenlucht? Ik zou er in elk geval altijd een stabilisator bijdoen. Ikzelf gebruik https://www.carclean.com/nl/sta-bil-storage-fuel-stabilizer-946ml.html Na 2 jaar in een metalen jerrycan (20 liter) en onderhevig aan forse temperatuurverschillen in een metalen 'hok' nog prima te gebruiken. inderdaad bijna volgooien om condensvorming te voorkomen. Let op! niet helemaal vol omdat er een klein beetje ruimte moet zijn voor expansie bij warmer weer. En bij warm weer ook ff voorzichtig openen zodat de druk er rustig af kan. Bij mij gaan ze altijd met een plopje/zuchtje open. van de site Carclean: Sta-Bil Fuel Stabilizer houdt benzine goed tot 24 maanden tijdens opslag. Ideaal voor de winterstalling. Fuel Stabilizer voorkomt aanslag en afzetting in de benzinetank en -leidingen en zorgt voor een probleemloze start na de stalling. Geschikt voor alle benzinesoorten en zelfs ethanol tot E-85. Houdbaar tot 2 jaar na opening. Geschikt voor motoren met carburateur en injectie-inspuiting. Gebruiksaanwijzing: 1oz. (30ml) is genoeg per 2.5 gallons (9,5L) verse benzine. Houd bij voorkeur de tank 95% gevuld of vol om condensatie te voorkomen in de benzinetank tijdens stalling. Laat de motor 5 minuten lopen nadat het product is toegevoegd zodat het hele systeem wordt beschermd.
 6. Als je zolder geen luik of dakraam heeft vergeet dan niet een bijl o.i.d. klaar te leggen op zolder. Zonder dat zit je als een rat in de val als het water tot aan je zolder stijgt. Eventjes duiken en de voordeur openen lijkt mij een te risicovolle onderneming als de woning vol troebel water staat.
 7. De voorraad nog aangevuld met 20 liter Qlima kristal......€ 57,99.....prijzig maar preppen kost nu eenmaal geld. Mijn zwager gaat hier binnenkort wat Petroleum C halen....https://www.uwtuinendier.com/webshop/zuivere-petroleum-c-voor-petroleumkachels-zibro/dM99K Ben heel benieuwd naar zijn ervaringen. Op internet lees ik toch verschillende uitersten en dan is er maar één manier.....zelf uitproberen! Van de site: Zuivere petroleum C voor petroleumkachels zoals Zibro, Qlima, Inverter, Kero en andere merken. Petroleum C zorgt voor een zuivere verbranding die bijna reukloos is. Enkel bij het ontsteken en doven van de kachel heb je kans op een geurlast. Petroleum C heeft ook een zuivere verbranding waardoor deze ook duurzamer en langer zal branden en veiliger in gebruik. Spaar veel geld uit door bij ons de tanken. Bereken zelf het verschil. Scheelt meer als de helft met originele, voorverpakte merken. Wij hebben zuivere petroleum die U kan gebruiken voor al uw kachels. Doe zelf de test! Specificaties zwavelgehalte 0,0065% m/m vlampunt in gesloten kroes: 63°c verbrandingswaarde: 46,2 MJ/kg Schrijf een review over dit product en maak kans op een waardebon van 25 euro!!! Prijs = DAGPRIJS (deze wordt bij prijswijziging aangepast) Bij grotere afname's (vanaf 300lt) graag vooraf een seintje!!! Korting bij grotere afname's. vanaf 100lt: 1 cent korting vanaf 200lt: 2 cent korting Deze petroleum is een los product en wordt zelf bij ons getankt. Indien u zelf over eigen zuivere jerrycans beschikt, kunnen wij deze zelf vullen. Er wordt niet in 1lt of 5lt verpakkingen gevuld! (10lt max. 10st)
 8. Hij zit! Het was druk bij de huisarts en ik was overduidelijk het "broekie". Lopende band werk, erg efficiënt!
 9. Morgen krijg ik mijn griepprik, ik heb er zin in! Extra bescherming kan nooit kwaad gezien mijn medische indicatie.
 10. vanaf 2014/2015 is Zibro verder gegaan onder de naam Qlima. Voor zover ik weet hebben ze nu 2 modellen 'stand alone' petroleum kachels. De prijzen van deze kachels zijn nu aanzienlijk lager dan toen ik 8 jaar terug een petroleumkachel kocht (de Zibro 421C). Prima back-up en de petroleum van Qlima gaat véél langer mee dan de vaak gehoorde 3 maanden. Blijft jaren goed is mijn eigen ervaring.... De Qlima petroleumkachel R8128 SC-2 is nu voor € 159,- te koop bij de Praxis. Is met Co2 melder en meer veiligheidsopties Qlima R8128 SC-2
 11. Prijs - kwaliteit zal wel kloppen. 100 stuks voor € 3,- daar kun je ook niet veel van verwachten. Vroeger hadden mijn ouders theelichtjes in een doosje en daar deden ze best lang mee. Waarschijnlijk ook alleen maar gebruikt om de thee warm te houden. Dat waren de echte theelichtjes waar ook geen cupje omheen zat...je moest een glazen houdertje gebruiken. Nu zijn waxinelichtjes vooral iets om 'gezelligheid' te brengen maar het mag niets kosten....en daar is de kwaliteit ook naar.... Ben bang dat je op zoek moet naar een alternatief....kaarsen een optie? ik zie ze nu veel bij kringlopen liggen...echte Gouda kaarsen.
 12. Pantoffel

  De Spats

  Bedankt! Ik hou je op de hoogte👍 Update: Ik heb inmiddels een klein stukje omgespit en ik ben heel tevreden. De Spats komt met gemak door de graszode en deze is daardoor makkelijk te verwijderen. De graszode in stukjes verwijderen is mij het best bevallen...stuk zo groot als de spats rondom steken en daarna de spats eronder en duwen. Het kost mij ook weinig moeite om de spats de grond in te krijgen, mijn (over) gewicht erop en hij gaat.... Wortels steekt hij zo door en dat maakt het steken ook lichter. Het 'omscheppen' gaat met de spats net zo zwaar als met de schop.
 13. Pantoffel

  De Spats

  Beste preppers, Ik ben een groot fan van tuingereedschap van de Wit. Kost wat meer maar dan heb je ook wat en het is een 100% Nederlands product. Met alle ontwikkelingen in de wereld wil ik opnieuw met een moestuin beginnen....Ik heb de ziekte van Bechterew dus langdurig en zwaar werken is helaas niet meer te doen. Om het mijzelf zo makkelijk mogelijk te maken en om zonder hulp van anderen toch wat gedaan te krijgen moet ik het juiste gereedschap hebben. Vandaag in de weer geweest met de Spats....een bats met scherpe tanden. De graszode verwijderen is nu een 'te doen' klusje. Het omspitten komt dit weekend maar ik verwacht dat de spats ook daar het werk wat lichter maakt. De opstapjes zijn handig om het volle gewicht erop te zetten zonder je laarzen/klompen te beschadigen. De Spats Met zijn vlijmscherpe tanden kun je de spats ook gebruiken als hulpje om ongewenste gasten te verwijderen😉
 14. prijsontwikkelingen voor een pak A4 Double A Presentation 100G. Prijspeil op Bol.com Ik koop tegenwoordig 100 grams papier omdat de kwaliteit van 80 grams om te huilen is. Gelukkig ben ik geen grootverbruiker want dat zou aardig in de papieren gaan lopen 😉 19 mei 2021 € 7,13 26 juni 2021 € 9,59 21 september 2021 € 12,49
 15. Vandaag mijn trouwe Buck 110 voorzien van een kameraad, de Buck Haxby 259CFS. De praktijk zal laten blijken of het mes zijn 60 euro waard is. Qua afwerking, scherpte en looks ben ik nu al dik tevreden. De pocketclip heb ik verwijderd, zit mij alleen maar in de weg. Met zijn 125 gram is de nieuweling een stuk lichter dan de Buck 110 (210 gram). Dit gaat mijn EDC worden aangezien ik een lichter exemplaar wilde.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...