Ga naar inhoud

Lau

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Lau's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

2

Community reputatie

  1. Omdat het het belang is van eigenaar zijn benzine duur te verkopen op dat moment . Dus handpomp, emmertje of weet ik wat ze verzinnen. Maar zoals je wel doorhebt, daar zitten wat aannames in (dat ik op tijd ben bijvoorbeeld). Voor de levensduur, ik werd op het verkeerde been gezet door de Hubo, zij gaven aan 3 maanden. Zal wel voor hun beurs goed zijn inderdaad. Zie link https://www.hubo.be/nl/hulp-en-advies/verwarming/petroleumkachels-gebruiken.html Zie inderdaad op andere sites dat het 5 jaar is. Thanks voor de tip!
  2. Thanks voor de tip. Levert het geen problemen op dat petroleum niet lang houdbaar is? Een standkachel (zijn niet goedkoop) kan je vullen met de inhoud van je tank en van een tankstation in de buurt. Die houden het (hopelijk) wel even vol.
  3. Dat is niet wat ik bedoelde maar wel een leuk idee. Wordt een wat lange kabel en ik weet niet of de ketel zoveel vermogen kwijt kan. Een 'fried ketel printplaat' levert ook warmte maar is toch minder :-). Ik had sowiso een losse "accu klem naar sigarettenaansteker" kabel op mijn kerst lijst gezet. Kost niets, leeft voor altijd en, mocht het nodig zijn, levert in ieder geval een paar dagen licht, oplader voor mobile ect. Mijn auto is overal waar ik ben.
  4. Hallo mensen, Ik was naar het 'sneeuwballen' gevecht in Texas van afgelopen winter aan het kijken en bedacht me welke opties er zijn om hier iets mee te doen. Ik las van mensen uit de US dat de stroom ook uitgevallen was (naast het gas). Ik ga er vanuit (.....) dat Nederland wel eraan gedacht heeft om een verwarming op de gaspompen te zetten. Stel ik wil de ketel door laten lopen als de stroom uitvalt. Ik was aan het denken om de accu van de auto te gebruiken om de ketel (en pomp) in ieder geval van stroom te voorzien. Ik heb een power inverter voor in de auto (kids willen gamen en appen op vakantie, dan heb je zo'n ding al snel), https://www.coolblue.nl/product/793907/ewent-230-v-power-inverter.html?cmt=c_a%2Ccid_8860233835%2Caid_94778445088%2Ctid_aud-918309158096%3Apla-310072651833%2Cgn_g%2Cd_c&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=shopping&cq_src=google_ads&cq_cmp=8860233835&cq_con=94778445088&cq_term=&cq_med=pla&cq_plac=&cq_net=g&cq_pos=&cq_plt=gp&gclid=CjwKCAjwk6-LBhBZEiwAOUUDp3dhwRPaLCxoZawypElTmfofV323DygbOj9SAzaSwS87WckmOG4FcxoCfaQQAvD_BwE#product-information Volgens de specs kan die 150 watt leveren. Als ik snel google zie ik dat een ketel 150 watt vraag (kleine ketel) als de pomp loopt. In de comments van de inverter zie ik dat mensen er geen 2 laptops op aangesloten krijgen.... Heeft iemand een idee of je met een accu en inverter je de ketel een paar dagen gaat werken (of betere idee├źn om het wel te laten werken?)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...