Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Robert J

Lid
 • Aantal items

  37
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

23 Uitstekend

Over Robert J

 • Titel
  Elementary prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @ullie13 Absoluut niet het beestje aanraken met Dakin of ermee wassen, dat risico wil je absoluut niet lopen!! Iemand die anders beweert vind ik schandalig bezig, hondjes van die leeftijd zijn erg kwetsbaar. Nog niet te hebben over de kans dat het in zijn oogjes kan komen. Een hondje likt sowieso zijn vacht grondig dan krijgt hij het ook binnen. Elk hondje zijn lichaam reageert anders. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor zijn zenuwgestel!! Wassen is sowieso in het begin niet verstandig daarnaast mag je geen anti-vlooienbehandeling doen. Is een jong diertje in een nieuwe omgeving, die
 2. Hoorde het hem vanmorgen bij WNL zeggen, grof schandaal! Die man is toch überhaupt onuitstaanbaar, laten we eerlijk zijn. (Groningers kom er ook ff in?) En dan nog wat, pensioenen.. er is nu stront aan de knipper en waar denken ze eerder aan dan preventieve maatregelen, PENSIOENEN KORTEN, tuurlijk alle miljarden in kas wordt niet over gesproken, maar over mensen hun bij elkaar gewerkte geld beslissen, dan staan ze vooraan. Dievengilde is er niets bij. Nu horen plunderingen ook bij SHTF, dus wat dat betreft.............
 3. kijk bij de jumbo, onderaan het vak. 0.33€ p/L
 4. @vheeswijk zeer goede info, bedankt. bij de AH hebben ze gewone bleek van Rio, kan ik ervan uitgaan dat dit het goede percentage natriumhypochloriet (<2.5%) in zit, er zit ook een citroen geur aan. Moet het te gebruiken water normaal kraanwater zijn of is gedemineraliseerd water beter?
 5. Rutte is waarschijnlijk geïnstrueerd door de vereniging van supermarkten of Ahold om het hamsteren te demotiveren. iets met crowd control... Stel je voor de ‘burgers’ gaan nadenken en zelf handelen.. De hamster reclame van bovengenoemde zullen we waarschijnlijk niet meer zien.
 6. daar lijkt het wel op, wellicht dat het bij de bewuste getroffenen wel wat meer herstelt maar het is wel iets om rekening mee te houden in de voorzorg om het niet op te lopen. Zomaar een griep variant ben ik zelf van overtuigd dat het niet is.
 7. 2-3 van de 12 geïnfecteerde personen met Covid-19 blijkt na genezing 20-30% verminderde longfunctie te hebben. Dit hebben onderzoekers uit Hong Kong vastgesteld. hier is meer te lezen: https://www.businessinsider.nl/coronavirus-recovery-damage-lung-function-gasping-air-hong-kong-doctors-2020-3?international=true&r=US
 8. ik verwacht dat die kwakzalver nooit ontwaakt wanneer er knopen doorgehakt moeten worden...
 9. Klopt, als ze niet snel zijn lopen ze teveel achter de feiten aan en is het niet meer in te halen en te controleren. boodschappen doen rond etenstijd is aan te raden. Scheelt aanzienlijk in de drukte en grote kans dat net is aangevuld.
 10. Dan kunnen ze er 80.000 in het EMC hebben liggen maar als de ellende uitbreekt zijn die ook zo op. Ik heb hier voor elk lid een Sundström Pandemic Flu Kit staan met extra filters. dat is een Halfgelaatsmasker wat met de meegeleverde filters tot 18 maanden beschermt bij een Pandemie uitbraak en is te ontsmetten in een emmer met alcohol. Via mijn zaak heb ik de laatste partij binnen europa bij de fabrikant weten af te nemen dus heb er nog wat extra staan (preppers he..?) MOCHT iemand van hier interesse hebben in een masker dan wil ik graag helpen, heb er alleen niet enorm v
 11. Eindelijk eens actie, komt toch maar weer door de enige die zijn nek durft uit te steken; Wilders
 12. Robert J

  Een nieuwe fiets !

  Grappig, watvoor mtb is het?
 13. Nederland moet weer laks zijn in tegenstelling tot alle overige landen...?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...