Ga naar inhoud

Robert J

Lid
 • Aantal items

  37
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Robert J's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

23

Community reputatie

 1. @ullie13 Absoluut niet het beestje aanraken met Dakin of ermee wassen, dat risico wil je absoluut niet lopen!! Iemand die anders beweert vind ik schandalig bezig, hondjes van die leeftijd zijn erg kwetsbaar. Nog niet te hebben over de kans dat het in zijn oogjes kan komen. Een hondje likt sowieso zijn vacht grondig dan krijgt hij het ook binnen. Elk hondje zijn lichaam reageert anders. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor zijn zenuwgestel!! Wassen is sowieso in het begin niet verstandig daarnaast mag je geen anti-vlooienbehandeling doen. Is een jong diertje in een nieuwe omgeving, die wil je niet gelijk onder de douche zetten. met het toch gebruik de minst agressieve puppy shampoo en spoel heel goed! Zeep dood ook bacteriën maar zorg ervoor dat water niet in zijn oortjes of oogjes komt, koppie niet wassen. Als zijn vachtje een beetje vies is heb je SPECIALE vochtige puppy doekjes die je ook bij de dieren winkel kan kopen. en bovenal! Fantastisch wat een aanwinst is het toch altijd! Veel plezier ermee, zorg er goed voor! ?
 2. Hoorde het hem vanmorgen bij WNL zeggen, grof schandaal! Die man is toch überhaupt onuitstaanbaar, laten we eerlijk zijn. (Groningers kom er ook ff in?) En dan nog wat, pensioenen.. er is nu stront aan de knipper en waar denken ze eerder aan dan preventieve maatregelen, PENSIOENEN KORTEN, tuurlijk alle miljarden in kas wordt niet over gesproken, maar over mensen hun bij elkaar gewerkte geld beslissen, dan staan ze vooraan. Dievengilde is er niets bij. Nu horen plunderingen ook bij SHTF, dus wat dat betreft.............
 3. @vheeswijk zeer goede info, bedankt. bij de AH hebben ze gewone bleek van Rio, kan ik ervan uitgaan dat dit het goede percentage natriumhypochloriet (<2.5%) in zit, er zit ook een citroen geur aan. Moet het te gebruiken water normaal kraanwater zijn of is gedemineraliseerd water beter?
 4. Rutte is waarschijnlijk geïnstrueerd door de vereniging van supermarkten of Ahold om het hamsteren te demotiveren. iets met crowd control... Stel je voor de ‘burgers’ gaan nadenken en zelf handelen.. De hamster reclame van bovengenoemde zullen we waarschijnlijk niet meer zien.
 5. daar lijkt het wel op, wellicht dat het bij de bewuste getroffenen wel wat meer herstelt maar het is wel iets om rekening mee te houden in de voorzorg om het niet op te lopen. Zomaar een griep variant ben ik zelf van overtuigd dat het niet is.
 6. 2-3 van de 12 geïnfecteerde personen met Covid-19 blijkt na genezing 20-30% verminderde longfunctie te hebben. Dit hebben onderzoekers uit Hong Kong vastgesteld. hier is meer te lezen: https://www.businessinsider.nl/coronavirus-recovery-damage-lung-function-gasping-air-hong-kong-doctors-2020-3?international=true&r=US
 7. ik verwacht dat die kwakzalver nooit ontwaakt wanneer er knopen doorgehakt moeten worden...
 8. Klopt, als ze niet snel zijn lopen ze teveel achter de feiten aan en is het niet meer in te halen en te controleren. boodschappen doen rond etenstijd is aan te raden. Scheelt aanzienlijk in de drukte en grote kans dat net is aangevuld.
 9. Dan kunnen ze er 80.000 in het EMC hebben liggen maar als de ellende uitbreekt zijn die ook zo op. Ik heb hier voor elk lid een Sundström Pandemic Flu Kit staan met extra filters. dat is een Halfgelaatsmasker wat met de meegeleverde filters tot 18 maanden beschermt bij een Pandemie uitbraak en is te ontsmetten in een emmer met alcohol. Via mijn zaak heb ik de laatste partij binnen europa bij de fabrikant weten af te nemen dus heb er nog wat extra staan (preppers he..?) MOCHT iemand van hier interesse hebben in een masker dan wil ik graag helpen, heb er alleen niet enorm veel. Stuur maar een bericht in dit geval! Pandemic flu kit.pdf
 10. Eindelijk eens actie, komt toch maar weer door de enige die zijn nek durft uit te steken; Wilders
 11. Robert J

  Een nieuwe fiets !

  Grappig, watvoor mtb is het?
 12. Nederland moet weer laks zijn in tegenstelling tot alle overige landen...?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...