Ga naar inhoud

Robert J

Lid niveau 2
 • Aantal items

  40
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Robert J

 1. Hoorde het hem vanmorgen bij WNL zeggen, grof schandaal! Die man is toch überhaupt onuitstaanbaar, laten we eerlijk zijn. (Groningers kom er ook ff in?) En dan nog wat, pensioenen.. er is nu stront aan de knipper en waar denken ze eerder aan dan preventieve maatregelen, PENSIOENEN KORTEN, tuurlijk alle miljarden in kas wordt niet over gesproken, maar over mensen hun bij elkaar gewerkte geld beslissen, dan staan ze vooraan. Dievengilde is er niets bij. Nu horen plunderingen ook bij SHTF, dus wat dat betreft.............
 2. @vheeswijk zeer goede info, bedankt. bij de AH hebben ze gewone bleek van Rio, kan ik ervan uitgaan dat dit het goede percentage natriumhypochloriet (<2.5%) in zit, er zit ook een citroen geur aan. Moet het te gebruiken water normaal kraanwater zijn of is gedemineraliseerd water beter?
 3. Rutte is waarschijnlijk geïnstrueerd door de vereniging van supermarkten of Ahold om het hamsteren te demotiveren. iets met crowd control... Stel je voor de ‘burgers’ gaan nadenken en zelf handelen.. De hamster reclame van bovengenoemde zullen we waarschijnlijk niet meer zien.
 4. daar lijkt het wel op, wellicht dat het bij de bewuste getroffenen wel wat meer herstelt maar het is wel iets om rekening mee te houden in de voorzorg om het niet op te lopen. Zomaar een griep variant ben ik zelf van overtuigd dat het niet is.
 5. 2-3 van de 12 geïnfecteerde personen met Covid-19 blijkt na genezing 20-30% verminderde longfunctie te hebben. Dit hebben onderzoekers uit Hong Kong vastgesteld. hier is meer te lezen: https://www.businessinsider.nl/coronavirus-recovery-damage-lung-function-gasping-air-hong-kong-doctors-2020-3?international=true&r=US
 6. ik verwacht dat die kwakzalver nooit ontwaakt wanneer er knopen doorgehakt moeten worden...
 7. Klopt, als ze niet snel zijn lopen ze teveel achter de feiten aan en is het niet meer in te halen en te controleren. boodschappen doen rond etenstijd is aan te raden. Scheelt aanzienlijk in de drukte en grote kans dat net is aangevuld.
 8. Dan kunnen ze er 80.000 in het EMC hebben liggen maar als de ellende uitbreekt zijn die ook zo op. Ik heb hier voor elk lid een Sundström Pandemic Flu Kit staan met extra filters. dat is een Halfgelaatsmasker wat met de meegeleverde filters tot 18 maanden beschermt bij een Pandemie uitbraak en is te ontsmetten in een emmer met alcohol. Via mijn zaak heb ik de laatste partij binnen europa bij de fabrikant weten af te nemen dus heb er nog wat extra staan (preppers he..?) MOCHT iemand van hier interesse hebben in een masker dan wil ik graag helpen, heb er alleen niet enorm veel. Stuur maar een bericht in dit geval! Pandemic flu kit.pdf
 9. Eindelijk eens actie, komt toch maar weer door de enige die zijn nek durft uit te steken; Wilders
 10. Robert J

  Een nieuwe fiets !

  Grappig, watvoor mtb is het?
 11. Nederland moet weer laks zijn in tegenstelling tot alle overige landen...?
 12. Netjes, blijft mooi oude gebouwen in glorie herstellen
 13. Interessant draadje dit
 14. Uberhaupt worden wij dom gehouden en lijkt het wel alsof elke viroloog die ineens zijn aantrede maakt op TV is geïnstrueerd om kalmte te bewaren. het feit dat er een draaiboek klaar ligt om van de IC oudere. 80+ en prematuren te ontruimen indien deze ‘trend’ van onderbezetting en overbelasting zich voortzet is beangstigend. Ouderen zullen dus geweerd gaan worden van de IC. Kinderen thuis houden is dan ook volstrekt logisch, GGD en RIVM doen net zo hard mee aan volksverlakkerij. Al is het maar om het risico op overdracht op ouderen bijv. Opa’s en Oma’s te beperken, want die kunnen grof gezegd straks verrekken..
 15. is elk zink supplement hiervoor geschikt? Bijv die van solgar? Is een teveel aan zink niet schadelijk of nadelig?
 16. Ookal mag het misschien gewoon een griep zijn bevalt het mij van geen kant hoe het om zich heen grijpt. Ziek worden ben ik absoluut niet van plan dus tref zeker voorzorgsmaatregelen om dat te voorkomen. De lock downs die in andere landen plaats vinden zijn dan ook niet mis en komen niet voor met de gewone griep. ik verbaas me ver de laksheid van Nederland (verrassing ?) zoals Rutte zegt “aan de maatregelen voegen we nu toe dat we geen handen meer schudden” is een lachertje. Maar een bus van 900 studenten naar een sterk besmet gebied laten afrijzen... tuurlijk moet kunnen. Als men het dan heeft over besmettingsgevaar inperken hadden ze dat moeten verbieden.
 17. Ik vind het juist wel een duidelijk uitgebreide reactie zonder aanval van @Loreen
 18. Is die rhinohorn alleen te koop bij apotheken of ook bij de kruitvat etc.
 19. Solgar is erg goed, pure vitamines zonder toevoegingen. googlen voor de laagste prijs
×
×
 • Nieuwe aanmaken...