Ga naar inhoud

Robert J

Lid niveau 2
  • Items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Robert J

  1. Robert J

    Een nieuwe fiets !

    Grappig, watvoor mtb is het?
  2. Netjes, blijft mooi oude gebouwen in glorie herstellen
  3. Interessant draadje dit
  4. aliexpress werkt met magazijnen in Rusland Spanje Duitsland en nog wat landen afhankelijk van het product en de locatie waar het product heen moet. Echter komt veel direct uit China en gezien China bijna een lock down heeft is het allereerst lastig om nu wat daarvandaan te krijgen. op dit moment met het corona virus ben ik zelf ook huiverig om daar wat vandaan te laten komen. Waarschijnlijk overleeft het evt. Aanwezige virus die dagen per luchtvracht niet maar het risico loop ik liever niet.
  5. Goede site inderdaad ?? duidelijk, en hoe wordt dat verband dan precies aangelegd in de oksel bij een aderlijke bloeding in de zijkant van de hals? arterie klemmen is een goede die komen erbij in de kit. Hebben jullie ook ARS decompressie naalden in de kit?
  6. Ik heb nog zitten zoeken ernaar. Schijnt dus dat he een Israëlisch verband in de oksel kan aanleggen bij een halsbloeding, maar hoe precies ben ik niet achter nog.
  7. maar met het huidige corona virus is dat ook niet alles om het daarvandaan te laten komen
  8. Interessant zo’n cursus. Heeft iemand een goed en voordelig adres voor meerdere tourniquetten? Een tourniquet helpt niet met een slagaderlijke lies of halsbloeding, zijn hier nog andere oplossingen voor anders dan proberen de ader dicht te drukken met je vingers?
  9. In een emmer met 70% alcohol of 60% ethanol gooien even laten liggen en daarna op een doek laten uitwasemen. dit is wel mits deze 3m maskers tegen de alcohol bestand zijn. Ik heb een Sundström Pandemic Flu Kit, deze is incl. filters daartegen bestand. Link masker https://youtu.be/Zp0SZIeKxPU
×
×
  • Nieuwe aanmaken...