Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Gast jolanda

Permacultuur en kiemen

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ik heb mijn Kiemzaden van de peulenschil, ze zijn inmiddels over de datum, maar kiemen nog steeds even goed, goede producten daar.

 

Verstuurd van mijn GT-I9300 met Tapatalk

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Ik wil deze filmpjes graag ook even delen.

 

Zaytuna Farm Tour:

 

Een toer met Geoff Lawton een bekende permacultuur docent over zijn permacultuurterrein waar elk jaar vele studenten komen om te leren.

 

 

A farm for the future:

 

Over een vrouw die terugkeert naar haar ouderlijke boerderij en ziet hoe verwoestend de conventionele landbouw is voor de grond etc. en nieuwe manieren zoekt.

 

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Zonnebloempitten, mungbonen en linzen zijn heel gemakkelijk te kiemen, lekker en gezond. De zonnebloempitten haal ik bij de natuurvoedingswinkel. De Tuinen heeft ook pitten maar daar zit nigal wat breuk tussen. De linzen en mungbonen haal ik bij de Turkse/Marokkaanse kruidenier. Met zulke grote zaden kun je gemakkelijk kiemen in een vergiet. Bord eronder en schotel bovenop. Ik maak soms ook kiemen van kleiner zaad en dan gebruik ik een zeef ipv een vergiet. Fenegriek is erg lekker en smaakt naar kerrie,

Deze post delen


Link to post
Share on other sites
Gast Waterval

Gratis cursus Permacultuur in Mouscron/Moeskroen Belgie, gegeven door de Jardin des Fraternites Ouvrieres. Ook rondleidingen en verkoop zaden.

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Adukibonen ga ik nu voor het eerst proberen. Heb ook soja en mung, allemaal (heel goedkoop) biologisch van de pit-pit.com webshop. 

WhatsApp Image 2020-03-12 at 10.05.53.jpeg

Deze post delen


Link to post
Share on other sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...