Ga naar inhoud

Mrfallie

Lid
 • Aantal items

  380
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Thuisbasis
 • Beroep
  Senior Service Engineer
 • Nieuwsbrief
  Ja

Mrfallie's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

62

Community reputatie

 1. Mrfallie

  Tomahawk

  Challenge accepted!
 2. Nee, die zijn voor in de slaapkamer
 3. ahhhhh de gulden....*pinkt een nostalgisch traantje weg .
 4. We hebben hem vandaag getest in nunspeet, ging als een trein! Ben er zeer tevreden mee
 5. Ik gebruik een oude lege tube van bruistabletten hiervoor
 6. Gefeliciteerd, dat we nog maar veel meer jaren leesplezier mogen hebben.
 7. Mocht er nog iets getest moeten worden dan hou ik me warm aanbevolen
 8. Dit had van mij niet gehoeven. Soms zijn een paar woorden voldoende
 9. Ik denk dat het een combinatie van factoren is. - Het is een bekend probleem dat de kant waarop je ligt veel kouder aanvoelt. Door het gewicht van je lichaam pers je de binnenkant van de slaapzak waarop je ligt samen Dit gaat ten koste van de isolatiewaarde. -militaire grade slaapzakken dienen in samenwerking met militair koude uitrusting gebruikt worden. Deze kleding heeft al hoge koudeisolatiewaarde, die -30 die genoemt wordt is in dat je in volledige koudegear in je slaapzak ligt. -zorg dat je in een tentje en op de grond ligt, wind en tocht gaat ten koste van de isolatiewaarde. Een tipje mijnerzijds, leg onder je slaapzak zo'n aluminium isolatie dekentje die je in een ehbo pakket vind.
 10. Grappig he. Mijn bedrijf heeft het MCA al meerdere keren hiervoor gewaarschuwd. Ik was toevallig niet aan het werk op het MCA die dag, maar ik ben er regelmatig Maar ze bezuinigen liever op planmatig onderhoud van kritieke systemen dan op bonussen van de managers
 11. lijkt me duidelijk dat we weer te maken hebben gehad met weer een razende reporter die dacht dat ze een snel sensatiestuk kon neerkladden. Mijn waardering voor de vaderlandse journalisten is nu echt wel tot een minpunt gedaald. ben blij dat hier toch een positieve discussie over gelaagdheid van het forum op gang is gekomen, dat is tenminste positief. @Vlinder mag ik een voorstel doen? Dat alle journalisten, reporters, studenten journalistiek en andere wannabee sensatiezoekers eerst eens text en uitleg geven bij de moderators voordat ze hier weer met beloftes voor een mooi verhaal komen. Je merkt aan de reacties van veel van de forumleden dat hun geduld met dit soort lui echt op is. Het blijft namelijk bij beloftes, nagenoeg nooit is het echt tot een artiekel gekomen. laat staan dat het objectief is. Ik geef me zelfs wel er voor op om dit soort lui eerst goed door de mangel te halen voordat ze mogen posten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...