Ga naar inhoud

Mrfallie

Lid
 • Items

  380
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Thuisbasis
 • Beroep
  Senior Service Engineer
 • Nieuwsbrief
  Ja

Mrfallie's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

62

Reputatie

 1. Nee, die zijn voor in de slaapkamer
 2. We hebben hem vandaag getest in nunspeet, ging als een trein! Ben er zeer tevreden mee
 3. Ik gebruik een oude lege tube van bruistabletten hiervoor
 4. Mocht er nog iets getest moeten worden dan hou ik me warm aanbevolen
 5. Ik denk dat het een combinatie van factoren is. - Het is een bekend probleem dat de kant waarop je ligt veel kouder aanvoelt. Door het gewicht van je lichaam pers je de binnenkant van de slaapzak waarop je ligt samen Dit gaat ten koste van de isolatiewaarde. -militaire grade slaapzakken dienen in samenwerking met militair koude uitrusting gebruikt worden. Deze kleding heeft al hoge koudeisolatiewaarde, die -30 die genoemt wordt is in dat je in volledige koudegear in je slaapzak ligt. -zorg dat je in een tentje en op de grond ligt, wind en tocht gaat ten koste van de isolatiewaarde. Een tipje mijnerzijds, leg onder je slaapzak zo'n aluminium isolatie dekentje die je in een ehbo pakket vind.
 6. lijkt me duidelijk dat we weer te maken hebben gehad met weer een razende reporter die dacht dat ze een snel sensatiestuk kon neerkladden. Mijn waardering voor de vaderlandse journalisten is nu echt wel tot een minpunt gedaald. ben blij dat hier toch een positieve discussie over gelaagdheid van het forum op gang is gekomen, dat is tenminste positief. @Vlinder mag ik een voorstel doen? Dat alle journalisten, reporters, studenten journalistiek en andere wannabee sensatiezoekers eerst eens text en uitleg geven bij de moderators voordat ze hier weer met beloftes voor een mooi verhaal komen. Je merkt aan de reacties van veel van de forumleden dat hun geduld met dit soort lui echt op is. Het blijft namelijk bij beloftes, nagenoeg nooit is het echt tot een artiekel gekomen. laat staan dat het objectief is. Ik geef me zelfs wel er voor op om dit soort lui eerst goed door de mangel te halen voordat ze mogen posten.
 7. Leuk artikel, maar d'r gaat niets boven ervaring. Ik heb 5jaar ervaring in wachtlopen bij marechausee en daarnaast nog 10 jaar als beveiliger. Ruziemakers en aggresieve gasten, ik pik ze er zo uit Mijn advies aan mensen als SHTF, als je het niet vertrouwd, shoot on sight
 8. Ik vind die nummers die je noemt nogal extreem, iets minder moet ook kunnen. Maar ik ben het zeker met je eens dat "preppers only" beter afgeschermt moet worden. Misschien goed om eens in de groep te gooien, kijken hoe de rest en de mods erover denken.
 9. volgens mij zei ze dat mannen zich ook mochten opgeven johnny. wel beetje opletten he, of zat je de viva te lezen?
 10. als stroom uitvalt kan je je mooie excel bestand ook niet meer openen op de computer. ik denk dat dit puur als voorbereiding bedoelt is en niet SHTF ik zou het ook waarderen als er iets van een prepper inventaris app en booschappenlijstje was, dit zou mij erg helpen in mijn voorbereiding en aanschaf van voedsel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...