Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

knaagdier

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

18 Goed

Over knaagdier

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Dit jaar had ik op sierboompjes vol witte bloemen 100en of zelfs duizenden bijen zitten. Je kon het gezoem horen van op redelijke afstand, ik was erg tevreden toen ik dat zag. Helaas toen die uitgebloeid waren verdwenen de bijen.
 2. Ik ken iemand die met studies Tandheelkunde bezig is. Ik zal zijn mening over deze dingetjes eens vragen
 3. Let op met urine destilleren , kan fosfor uitkomen wat ontbrandt als het in aanraking komt met zuurstof. Stink ook enorm hard Mijn voorkeur gaat uit naar eerst filteren en dan destilleren. Filteren voor normale en chemische resten te verwijderen en met destillatie om biologische verontreinigingen te verwijderen. Door het water eerst te filteren zal er ook minder residu in je vat overblijven na destillatie.
 4. Enten is een techniek die ik meerdere keren geslaagd uitgeprobeerd heb. Studentenjob bij boomkwekers;) is trouwens niet zo heel moeilijk. Je moet gewoon goed opletten dat de scion en de etnstam even dik zijn en een gelijk schuin vlak hebben. De ranken van de sierdruiven die overhangen van de buren ga ik occuleren met lekkere druiven volgend seizoen.
 5. Met deze lijst kan je wel weinig doen als je geen medsiche achtergrond hebt. Opzoekingswerk is echter snel gedaan De merknamen en stofnamen staan echter wel goed vermeld. http://www.fkgent.be/vbk/bestanden/4/bestand45.pdf
 6. Ik kan aardig wat tuinieren en kan lang en hard werken als dat moet. Ik ben vrij slim en heb een vrij grote algemene kennis , ik kan van alles wel iets. Grote kennis medicijnen en medicinale planten . Gear die ik aanbied ter gebruik van de community ter verbetering van het algemene welzijn
 7. Stel dat je na SHTF een goede locatie hebt en je vrij veilig bent. Na een tijd zal je gewassen willen gaan telen. Welke zaden wil jij zeker in je voorraad hebben om te verbouwen? Immers draait het niet om zomaar wat calorie├źn, eten dat daadwerkelijk lekker is zal een grote impact hebben op de geestelijke gezondheid. Papaver somniferum- Deze plant bevat opium, dat op zich codeine en morphine bevat. Na SHTF zullen voorraden van pijnstillende middelen snel uitgeput zijn. Opium is bruikbaar zonder het verder te verfijnen en is een uitstekend pijnstiller voor iemand met een gebroken been bij
 8. Rustig neerzitten in de natuur zonder constant op je hoede te moeten zijn. .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...