Ga naar inhoud

Vivienne

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Vivienne's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

19

Community reputatie

 1. Hallo beste preppers, Ik wilde jullie het eerste commentaar van de redactie op het uitgewerkte interview niet onthouden: "Mijn eerste idee is dat die mensen helemaal niet zo gek zijn - ik krijg nu drang om een kratje bronwater in de schuur te zetten!" Leuk he .
 2. Nou..wie weet een waterfilter?! Verder prep ik vooral schoenen..
 3. Hee mensen, het artikel komt in Grazia. Ik heb vandaag het interview gehouden met twee van jullie leden...was een leuk en interessant gesprek! Nogmaals bedankt daarvoor!
 4. Hahaha! Dankjewel! Mag ik jullie leeftijden vragen? (van beide stelletjes dus). Inspraak over de foto's is geen enkel probleem! Artikel kan ook van tevoren gecheckt worden. Als ik weet hoe oud jullie zijn en of beide stellen evt mee willen doen ga ik even overleggen en dan DM ik met verdere info! Bedankt vast! Fijne avond!
 5. Hi Vlinder, zouden jullie ook niet onherkenbaar gemaakt op de foto willen? Je hebt dan zelf inspraak over welke foto wel/niet. De foto's in de Quest heb ik helaas niet gezien...welke journalist heeft dat interview gedaan?
 6. Dank! Er is interesse voor een interview met een stelletje. Vandaar! Zal morgen even de Quote gaan halen, nog niet gezien!
 7. Hoi! Niet single hier! Ben al zeven jaar van de markt ;-) (en moeder) . Maar nu jullie hier toch over beginnen, ik vroeg me af of er ook een preppersstel is wat eventueel samen geïnterviewd wil worden. Kreeg die vraag vanuit de redactie. Hoor het graag! (En ik had mijn website zelf toch ook al neergezet dacht ik?) Groetjes!
 8. Nee, ik zoek zeker ook vrouwen! Dus je kunt altijd mailen! Liefst dan met een korte bio van jezelf en of je wel of niet met foto zou willen.
 9. Hoi mensen, hier even een update mijnerzijds: mijn idee voor een artikel over jullie ligt bij de redactie, daar gaan ze nu over vergaderen etc. Maar goed, er zijn veel zieken etc etc...dus ik denk dat het nog wel een paar weekjes gaat duren voor ik definitief iets concreets kan zeggen.Maar: wat in het vat zit verzuurt niet (pun intended! ;-) ) Mocht dit blad geen interesse hebben dan ga ik het elders voorstellen. Ik hou jullie op de hoogte en mochten er nog vragen zijn; mail! ( v.b.groenewoud@gmail.com) Fijne dag allemaal!
 10. Top! Ik heb nu meteen een mail gestuurd naar de redactie. Ik wil jullie verhaal echt graag schrijven, en idd ook op een andere manier, met een serieuze invalshoek. Maar ik ben freelancer dus als zodanig ook in een soort afhankelijke positie, ik kan niet drie keer per dag om een reactie zeuren want dan krijgt zo'n redactie een sik van me Verder is dit ook niet de enige productie waar ik op dit moment aan werk dus het gaat soms niet zo snel.Ik hoop dat jullie dat begrijpen en me op mijn woord geloven dat ik integere bedoelingen heb. Jullie kunnen me altijd mailen als er een vraag is, ik ben nu weer helemaal goed bereikbaar
 11. Ha mensen! Sorry! Ik heb problemen gehad met mijn internetprovider dus ik had zéér beperkt internet! Verder had ik een aantal deadlines voor andere producties waar ik mijn aandacht even op moest richten. Ik ben zeker wel serieus en ik waardeer al jullie reacties ontzettend! Ik vond je stuk waanzinnig goed KS, en ik ga dat ook zeker gebruiken om de redactie over de streep te trekken. Heb ajb even geduld, want soms is het een erg traag proces voordat ikzelf een reactie krijg van een chef redactie. Mail me gewoon als jullie vragen hebben, dat is handiger want ik kijk niet elke dag hier. Ik laat zsm wat weten, maar heb ajb even geduld . Als ik het goed begrijp zijn er nu mannen én vrouwen die evt mee willen doen, toch? Hartelijke groet, Vivienne
 12. Vlinder, vooralsnog is deze productie idd met foto, sorry! Mocht het onmogelijk blijken mensen te vinden dan hou ik je in mijn gedachten, goed? Iemand anders vroeg om welk blad het ging (de Yes bestaat al jaren niet meer ;-) en de Mijn Geheim is niet echt glossy...) het gaat om een van de drie grootste bladen in ons land. Het ligt er een beetje aan hoeveel mensen ik kan vinden nog. Bij nader inzien kunnen mannen zich ook melden trouwens!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...