Ga naar inhoud

Sureiscool

Lid
 • Aantal items

  171
 • Registratiedatum

2 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Provincie Utrecht

Sureiscool's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

81

Community reputatie

 1. http://lmgtfy.com/?q=italian+weapon+laws http://www.go4awalk.com/ask/wildcampinginitaly.php Goegel is je vriend
 2. Natuurlijk kan je onmogelijk nu met zekerheid zeggen hoe het met je moraliteit gesteld zal zijn in een SHTF, maar plunderen staat in geval van SHTF voor mij gelijk aan poging tot moord (en dezelfde reacties als bij poging tot moord lijken mij dan ook moreel gezien veroorloofd). Als ik het rechtmatig verkregen spul van een ander moet stelen om te kunnen overleven lig ik liever met een schoon geweten onder de grond. Persoonlijk vind ik het slap gelul om nu te zeggen dat plunderen wel een optie is voor ons preppers. Voor 17 euro koop je 20 kilo rijst voor onder je bed, voor een paar honderd euro en een beetje inzet kan je prima die voorraad van 5 maanden bij elkaar krijgen. Prepare now, or face the consequences later.
 3. Hahaha het kan aan mij liggen, maar ik krijg hele vreemde ideeen bij het woord 'Swapparty'
 4. Als je toch een zakmes bij je wil hebben moet je deze gewoon in je broekzak houden. Niet in je kluisje leggen want die worden nog wel eens gecontroleerd. Je moet het wel heel gek maken om daadwerkelijk gefouilleerd te worden op school. Ik heb zelf altijd mijn leatherman wave in de broekzak op school. Zolang je er niet mee gaat staan zwaaien geen enkel probleem in mijn ervaring.
 5. Ik zal er in ieder geval de 27e bij zijn met mijn vriendin, en ook op een VPP meeting komen we graag
 6. Hey @Frank1964 ik heb zeker interesse, ik vergeet alleen soms hier op de pagina te kijken (misschien is dit voor de anderen ook het geval )
 7. Ik moet toegeven dat ik er soms ook wel een beetje een sport van maak. Ik heb laatst ijsthee en cola gedronken met een tht van 05-2009. De druk was wel van de flesjes (0,5l) af, en het was niet echt lekker meer, maar ziek ben ik er niet van geworden haha
 8. Laast bruine rijst gegeten die 3 jaar over de datum was (kartonnen 1kg pak van lidl). Smaakte prima, alsof het zo uit de winkel kwam
 9. @Communicator Ik heb sinds kort ook een Midland Alan 42 Multi, gebruik jij de standaard meegeleverde antenne of heb je een andere er op voor een beter zendbereik? Thanks!
 10. Alleen vergeet je dat de strijdkrachten een eed hebben afgelegd om de grondwet te beschermen, dus het is maar zeer de vraag of alle militairen zich zomaar tegen de eigen bevolking zullen keren in het scenario dat je noemt.
 11. @frank1964 Ja stom he! Ik had je ook zeker wel herkend als we in tegelijkertijd in dezelfde ruimte waren geweest, maar volgende keer beter inderdaad
×
×
 • Nieuwe aanmaken...