Ga naar inhoud

retgals

Lid
 • Items

  527
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Noord Holland

retgals's prestaties

Specialist

Specialist (6/11)

95

Reputatie

 1. @odessa1944, Dank je,Ik was de titel van deze serie kwijt. Dit was 1 van de series die mij het meest aansprak.
 2. Zoals ik het zo zie op die foto hoef je de deur niet uit,Het voedsel komt gewoon naar je toe !
 3. Je kunt ook een gesprek aanvragen van wat er van jouw verwacht wordt?. Daarin kan je gelijk duidelijkheid krijgen of er sprake is van wurg contracten zoals bij DD preppers. Tevens kan jij je dan voorbereiden zodat jij dan niet met je mond vol op de TV komt. Bedenk wel dat wat je dan nu zegt en doet in de overtuiging die je nu hebt,Over een paar jaar al kan zijn veranderd omdat situaties ook veranderen en dat je dan een hoop of alles moet bijstellen.Terugspoelen gaat dan niet meer?. In ieder geval wel OK dat je de kans krijgt. Good luck. Retgals.
 4. Ok Keyser, Proportioneel klinkt beter, Ieder zijn portie(van iets?) dus !.
 5. Dat lijkt mij ook? Als Bosmeester iedereen betast met zijn verf behalve mij dan Ok.
 6. Kerels het sub forum wapens is al gesloten vanwege dit soort uitlatingen. Buitensporig geweld in welke vorm of tijdsaspect dan ook is niet toelaatbaar. Hou het wat gematigd?.
 7. Hallo Rebecca,Toevallig mijn vriendin heet ook Rebecca. Maar hoe wil je dan in 30 minuten een objectief beeld schetsen van wat een prepper is en doet ?. Apart kan ik mijn lifestijl niet noemen.
 8. Hallo Lovetea, Op Youtube staan wel een boel losse stukjes over de man en zijn urban ideen. http://www.youtube.com/watch?v=DGlTZIOwHIY&playnext=1&list=PL81215C3E82043516&feature=results_main
 9. Doordat deze mensen in het programma format als fanatieke figuren sommige tot het extreme af, Worden afgebeeld worden zij door de anderen niet serieus genomen. Zouden zij het format aanpassen kost dat hun de kijkcijfers. Binnenkort start de serie "mountain man" ik denk dat ik mij hierin meer kan vinden. Dubbel D is ook tof.
 10. Die asessment op het eind is naar mening ook loze lucht. Ik ben ook wel benieuwd hoe de preps van dat zogenaamde practical preppers uitslagteam erzelf uitziet?. Vermoedelijk ook loze lucht,Maar het kan altijd beter !. Meer lucht !!. Persoonlijk geef ik die Israelier de meeste kans,Deze kerel is van kleins af aan al in een dreigende situatie opgegroeid. De meeste die men nu op de TV zien zijn recentelijk begonnen te preppen dat is al een zeer groot verschil.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...