Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

retgals

Lid
 • Aantal items

  527
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

95 Uitstekend

Over retgals

 • Titel
  Specialist

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Noord Holland
 1. @odessa1944, Dank je,Ik was de titel van deze serie kwijt. Dit was 1 van de series die mij het meest aansprak.
 2. retgals

  Herken de crimineel

  Werd je aangeklaagd voor vrijheidsberoving? Of voor openlijke geweldpleging ?.
 3. Zoals ik het zo zie op die foto hoef je de deur niet uit,Het voedsel komt gewoon naar je toe !
 4. Ik begin het nu toch wel erg te betwijvelen of er daadwerkelijk iemand is omgekomen?. Buiten de Lanza familie om dan. "scapegoated"
 5. Ik ben benieuwd wanneer de poppenkast naar hier overslaat ?.
 6. Dit is een voorop gezette poppenkast. Ik zou de eerste maanden niet aanspreekbaar zijn als het mijn kinderen betrof. Laat staan dat ik dan nog kan lachen?. Misselijkmakende rotgrap dit. Hier een filmpje met acteurs,Bij ons bekend als 'Lotus'. http://www.youtube.com/watch?v=UC4XmAAiIek
 7. Dat is weer het venijnige van die government,Alles verdraaien met een smokescreen. Nu we nog de kans hebben om te preppen,Doe het dan ! Goed gezien Missbir.
 8. Obama ,Hillary,Bill,Ban ki moon, Van Rompuy enz.
 9. Je kunt ook een gesprek aanvragen van wat er van jouw verwacht wordt?. Daarin kan je gelijk duidelijkheid krijgen of er sprake is van wurg contracten zoals bij DD preppers. Tevens kan jij je dan voorbereiden zodat jij dan niet met je mond vol op de TV komt. Bedenk wel dat wat je dan nu zegt en doet in de overtuiging die je nu hebt,Over een paar jaar al kan zijn veranderd omdat situaties ook veranderen en dat je dan een hoop of alles moet bijstellen.Terugspoelen gaat dan niet meer?. In ieder geval wel OK dat je de kans krijgt. Good luck. Retgals.
 10. Ok Keyser, Proportioneel klinkt beter, Ieder zijn portie(van iets?) dus !.
 11. Dat lijkt mij ook? Als Bosmeester iedereen betast met zijn verf behalve mij dan Ok.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...