Ga naar inhoud

retgals

Lid
 • Aantal items

  527
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door retgals

 1. @odessa1944, Dank je,Ik was de titel van deze serie kwijt. Dit was 1 van de series die mij het meest aansprak.
 2. retgals

  Herken de crimineel

  Werd je aangeklaagd voor vrijheidsberoving? Of voor openlijke geweldpleging ?.
 3. Zoals ik het zo zie op die foto hoef je de deur niet uit,Het voedsel komt gewoon naar je toe !
 4. Ik begin het nu toch wel erg te betwijvelen of er daadwerkelijk iemand is omgekomen?. Buiten de Lanza familie om dan. "scapegoated"
 5. Ik ben benieuwd wanneer de poppenkast naar hier overslaat ?.
 6. Dit is een voorop gezette poppenkast. Ik zou de eerste maanden niet aanspreekbaar zijn als het mijn kinderen betrof. Laat staan dat ik dan nog kan lachen?. Misselijkmakende rotgrap dit. Hier een filmpje met acteurs,Bij ons bekend als 'Lotus'. http://www.youtube.com/watch?v=UC4XmAAiIek
 7. Dat is weer het venijnige van die government,Alles verdraaien met een smokescreen. Nu we nog de kans hebben om te preppen,Doe het dan ! Goed gezien Missbir.
 8. Obama ,Hillary,Bill,Ban ki moon, Van Rompuy enz.
 9. Je kunt ook een gesprek aanvragen van wat er van jouw verwacht wordt?. Daarin kan je gelijk duidelijkheid krijgen of er sprake is van wurg contracten zoals bij DD preppers. Tevens kan jij je dan voorbereiden zodat jij dan niet met je mond vol op de TV komt. Bedenk wel dat wat je dan nu zegt en doet in de overtuiging die je nu hebt,Over een paar jaar al kan zijn veranderd omdat situaties ook veranderen en dat je dan een hoop of alles moet bijstellen.Terugspoelen gaat dan niet meer?. In ieder geval wel OK dat je de kans krijgt. Good luck. Retgals.
 10. Ok Keyser, Proportioneel klinkt beter, Ieder zijn portie(van iets?) dus !.
 11. Dat lijkt mij ook? Als Bosmeester iedereen betast met zijn verf behalve mij dan Ok.
 12. Kerels het sub forum wapens is al gesloten vanwege dit soort uitlatingen. Buitensporig geweld in welke vorm of tijdsaspect dan ook is niet toelaatbaar. Hou het wat gematigd?.
 13. Hallo Rebecca,Toevallig mijn vriendin heet ook Rebecca. Maar hoe wil je dan in 30 minuten een objectief beeld schetsen van wat een prepper is en doet ?. Apart kan ik mijn lifestijl niet noemen.
 14. Bijna goed, In sommige staten van de US kan je wel degelijk een vol auto bezitten alleen daar moet je dan 200 Dollar belasting en registratie voor betalen en uiteraard een volledige background check ondergaan.
 15. Ik geloof niet dat Norinco van de Dollar afhankelijk is. Eerder de Dollar van Norinco.
 16. Hallo Lovetea, Op Youtube staan wel een boel losse stukjes over de man en zijn urban ideen. http://www.youtube.com/watch?v=DGlTZIOwHIY&playnext=1&list=PL81215C3E82043516&feature=results_main
 17. Doordat deze mensen in het programma format als fanatieke figuren sommige tot het extreme af, Worden afgebeeld worden zij door de anderen niet serieus genomen. Zouden zij het format aanpassen kost dat hun de kijkcijfers. Binnenkort start de serie "mountain man" ik denk dat ik mij hierin meer kan vinden. Dubbel D is ook tof.
 18. Die asessment op het eind is naar mening ook loze lucht. Ik ben ook wel benieuwd hoe de preps van dat zogenaamde practical preppers uitslagteam erzelf uitziet?. Vermoedelijk ook loze lucht,Maar het kan altijd beter !. Meer lucht !!. Persoonlijk geef ik die Israelier de meeste kans,Deze kerel is van kleins af aan al in een dreigende situatie opgegroeid. De meeste die men nu op de TV zien zijn recentelijk begonnen te preppen dat is al een zeer groot verschil.
 19. Daar ben ik het met je eens,Alleen wat ik bedoelde was dat ik het tegenstrijdig vindt om vanuit een safe gebied naar een hotspot te gaan voor protectie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...