Ga naar inhoud

retgals

Lid
 • Items

  527
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door retgals

 1. @odessa1944, Dank je,Ik was de titel van deze serie kwijt. Dit was 1 van de series die mij het meest aansprak.
 2. Zoals ik het zo zie op die foto hoef je de deur niet uit,Het voedsel komt gewoon naar je toe !
 3. Je kunt ook een gesprek aanvragen van wat er van jouw verwacht wordt?. Daarin kan je gelijk duidelijkheid krijgen of er sprake is van wurg contracten zoals bij DD preppers. Tevens kan jij je dan voorbereiden zodat jij dan niet met je mond vol op de TV komt. Bedenk wel dat wat je dan nu zegt en doet in de overtuiging die je nu hebt,Over een paar jaar al kan zijn veranderd omdat situaties ook veranderen en dat je dan een hoop of alles moet bijstellen.Terugspoelen gaat dan niet meer?. In ieder geval wel OK dat je de kans krijgt. Good luck. Retgals.
 4. Ok Keyser, Proportioneel klinkt beter, Ieder zijn portie(van iets?) dus !.
 5. Dat lijkt mij ook? Als Bosmeester iedereen betast met zijn verf behalve mij dan Ok.
 6. Kerels het sub forum wapens is al gesloten vanwege dit soort uitlatingen. Buitensporig geweld in welke vorm of tijdsaspect dan ook is niet toelaatbaar. Hou het wat gematigd?.
 7. Hallo Rebecca,Toevallig mijn vriendin heet ook Rebecca. Maar hoe wil je dan in 30 minuten een objectief beeld schetsen van wat een prepper is en doet ?. Apart kan ik mijn lifestijl niet noemen.
 8. Hallo Lovetea, Op Youtube staan wel een boel losse stukjes over de man en zijn urban ideen. http://www.youtube.com/watch?v=DGlTZIOwHIY&playnext=1&list=PL81215C3E82043516&feature=results_main
 9. Doordat deze mensen in het programma format als fanatieke figuren sommige tot het extreme af, Worden afgebeeld worden zij door de anderen niet serieus genomen. Zouden zij het format aanpassen kost dat hun de kijkcijfers. Binnenkort start de serie "mountain man" ik denk dat ik mij hierin meer kan vinden. Dubbel D is ook tof.
 10. Die asessment op het eind is naar mening ook loze lucht. Ik ben ook wel benieuwd hoe de preps van dat zogenaamde practical preppers uitslagteam erzelf uitziet?. Vermoedelijk ook loze lucht,Maar het kan altijd beter !. Meer lucht !!. Persoonlijk geef ik die Israelier de meeste kans,Deze kerel is van kleins af aan al in een dreigende situatie opgegroeid. De meeste die men nu op de TV zien zijn recentelijk begonnen te preppen dat is al een zeer groot verschil.
 11. Daar ben ik het met je eens,Alleen wat ik bedoelde was dat ik het tegenstrijdig vindt om vanuit een safe gebied naar een hotspot te gaan voor protectie.
 12. Die mensen krijgen inderdaad te horen wat ze moeten zeggen en hoe,Met name waarvoor zij preppen. Dit wordt uiteraard aangedikt. Wat mij opviel was dat die koshere prepper nu in een relatieve veiligheid leeft,Terug wilt naar hotspot IsraƩl om daar beschermd te worden?.
 13. Tegenwoordig kan je als ouder voor alles beschuldigd worden ook valselijk en dan heb je dat hele circus al over je heen,En zie daar dan eens uit te komen. Je gezin wordt compleet gesloopt,En als je dan het geval Tom ziet en hoe daar ingegrepen wordt dan heb ik wel erge bedenkingen aan het geheel. Dat kind heeft schade opgelopen door een lifestijl die hij niet gekozen heeft.
 14. En dan te bedenken wat die buitenlander uit die meeting in het filmpje veroorzaakt door op dat kind in te praten. Ik werd misselijk toen ik dat zag en die vrouw zag smilen. Dat kind komt structurele bouwstoffen te kort en moet onmiddelijk terug naar school,Ik hoop echt voor hem dat hij die leerachterstand wat kan inhalen. Dat Tom gepest werd is voornamelijk aan haar te wijten,Zij zoekt wel de sensatie op zo,Zelf weegt ze nog geen 50kg. Beter is Tom zo gestructureerd als mogenlijk op te voeden en hem zelf laten kiezen op zijn 18de of hij die lifestijl wilt.
 15. Mocht er iemand zijn die intresse heeft om in de U.S op de buis te komen?,Er staat een Email adres aan het eind van het filmpje waar je je kunt opgeven. http://www.youtube.com/watch?v=kJKONQs4abk
 16. Als je jezelf als prooi opsteld dan ben je prooi,Beter is geen confrontaties aan te gaan en geen grimassen trekken naar groepen. Loop gewoon door en blijf stoiceins ongeintresseerd kijken. Laat zien dat je zelfverzekerd bent dan dwing je daarmee respect af.
 17. En als de smurfen nu goed naar hem kijken, luisteren en laten uitpraten dan komt het wel goed.
 18. Mag dan wel minder sensationeel zijn Maar hier is het verboden kinderen in de omgang met wapens te leren in de US niet. Daar is de wetgeving compleet anders.Kijk maar naar Doomsday preppers of zij dan bekwaam of veilig zijn laat ik maar terzijde. In dat land geld een regel Fear sells. En inderdaad sensatie zoekerij. Ik kan je een voorbeeld geven van hun bekrompen minds. Waar gaat het camera team naar toe?,Een geflipte zakenman die van het dak dreigt te springen! Of gaat dat team naar een gekleurde man met een drankfles onder zijn jas die zogenaamd iets gejat heeft?. Die gaan dus naar de man met de borrel.Helemaal mooi als ze dan ook nog een team in een helicopter hebben! Sensatie dus.
 19. Hallo Niki, Dat getuigd wel weer van hun incapabele stomzinnigheid,Irrelevante vragen stellen die nergens toe leiden dan kijkcijfers. Aan media manipulatie wil ik niet meewerken,Woorden worden in je mond gelegd en vervolgens wilt men je de mond snoeren,Beelden worden verknipt en stukjes utube footage ertussen geplakt van Amerikaanse peuters met een volauto en dan maar doen dat dit hier gebeurd uiteindelijk ben jij of een grote groep 40k dan de schuldige. No comment is mijn advies.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...