Ga naar inhoud

Lekker

Lid niveau 2
 • Items

  1211
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Lekker won de laatste dag op 2 december 2015

Lekker had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Ergens. Hier. En soms daar.
 • Interesses
  Geïnteresseert, ja.
 • Beroep
  President van China
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Lekker's prestaties

Diehard Prepper

Diehard Prepper (7/11)

2.6k

Reputatie

 1. DAMM!! Ik wist niet dat we groepjes moesten vormen!! Ik loop (typ) hier maar wat rond om gewoon lol of ontspanning te hebben en kennis op te doen! Zag ik het even allemaal verkeerd... Het lijkt de gymzaal op de middelbare school wel, daar lette ik ook niet zo op bij het groepjes vormen. Ik ben nu toch hopelijk niet te laat voor een groepje? Ik wil wel graag bij een (populair)groepje horen! (*PLAATST HIER EEN HELE GROTE SMILEY*) Terug on topic, ze zullen er zijn, maar tijdens een SHTF zie ik niet snel iemand uit Rotterdam naar Heerlen rijden/fietsen/lopen voor 3 blikken soep en een gouden munt. Het eventuele gevaar komt denk ik toch uit de directe omgeving/regio, en daar loop ik er niet mee te koop.
 2. Lekker

  Water protocol

  Minstens 20 jaar, heb het zelf getest: http://preppers.nl/forum/threads/11657-THT-*Juni-1994*-Bar-Le-Duc-sodawater?highlight=water
 3. Briljante post!! Ik reageer er verder niet op om het topic niet verder te vervuilen. We hawwe it dêr noch wol ris oer.
 4. Engels is een "probleem " Precies om de reden zoals jij hierboven uitlegt, dat schept verwarring. Daarbijkomend, wat is er mis met jou eigen Nederlandse taal? Is ook een stukje van onze Preppers identiteit, wij zijn Nederlanders (of Fries in mijn geval).
 5. Is Nederlands zo moeilijk? goggles: bril, veiligheidsbril, zwembril. Riot Control Agents: heet in Nederland de M.E.
 6. Je bent beginnend prepper en/of hebt het juiste gevoel hebt om jezelf voor te bereiden, maar je weet niet waar en hoe te beginnen? Onderstaande filmpje is voor de beginnende Prepper. Waar begin je? Hoe begin je? En voor de gevorderde Prepper, even weer terug naar de basis, heb je alles nog goed georganiseerd?
 7. Hoi @Appi Calypso Check deze link eens op het forum, staat aardig wat info in. http://preppers.nl/forum/threads/10758-Eigen-bosperceel En een bosperceel lijkt mij ook wel wat!
 8. Ik loop echt al jááááren op dezelfde paar schoenen, echt vele duizenden kilometers mee gelopen (geen woord gelogen), de Meindel Borneo. Hoge schoen. Volledig leer, geen GoreTex voor mijn voeten. Goede stevige schoen, fijn om mee te lopen als je rugtas op hebt. Schoen goed onderhouden en je kunt er vele kilometers mee lopen. Dit in combinatie met Falke TK2 sokken, nooit blaren. Ook niet na of tijdens echt lange wandeltochten. Maar in alle gevallen, is het toch passen en voelen.
 9. Mijn moeder had een klein emmertje waarin ze de zoute snijbonen onder water hield, dat deed ze met een zelfgemaakte (gekookte) houten "deksel" die op de groente dreef met daarop een grote granieten kei. Genoeg druk om alles onder te houden en de lucht weg te persen. Maar dat werkt niet in een klein potje...
 10. Als het binnen de 8 a 10km is en jij geen (schuil)kelder tot je beschikking hebt, doen wat @Petroman zei en liet zien: kijken naar het schouwspel, je kind nog eens goed knuffelen of die lekkere buurvrouw eens onzedelijk benaderen en dat is het dan wel.
 11. Nee, geen tassen oid. De auto is wel gevuld met een goed gevulde gereedschapskist en een curverbak met van alles, o.a. Water. Fleecetrui. Warmte deken. Sultana achtigen. Blik monster. Spin. Touw. Startkabels. En nog meer, bak is vol. Oh, en een paar goede kaarten. 1x NLD compleet en 1 van het noorden van NLD.
 12. Opel Astra Sedan,1.4 benzine uit '97. Maar wel met een zonnedakje! Meer laat mijn budget op dit moment niet toe.
 13. Ziet en glad uit, maar ik heb er maar 1 ding over te zeggen: Inch maten. (worden maar in 2 of 3 landen gebruikt).
 14. Lekker

  Nieuw speeltje

  Of hij is er gewoon zuinig op?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...