Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Lekker

Lid
 • Aantal items

  1211
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Lekker won de laatste dag op 2 december 2015

Lekker had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2596 Uitstekend

Over Lekker

 • Titel
  Diehard Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Ergens. Hier. En soms daar.
 • Interesses
  Geïnteresseert, ja.
 • Beroep
  President van China
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik wil hier graag wat moois typen maar ik heb er simpelweg de woorden niet voor. Missen, ik ga het echt. Voor iedereen, veel geluk en ik hoop dat we nooit onze prepspullen nodig hebben. Dikke knuffel voor iedereen!
 2. Wat een kansloze opmerking. Misschien is bovenstaande de reden dat ze de handdoek in de ring gooien? Denk daar eens over na. En alsof of zij in een opwelling de boel opheffen, schijnbaar heb je de afgelopen 4 jaar niet opgelet om in de gaten te hebben uit wat voor hout mr.gold en dr.Prepper gesneden zijn.
 3. Preppers Zone mag ik niet komen, als ik het zo lees wat een groot deel van de leden tegen hebben op dit forum voel ik mij als "linkse boomknuffel-laar" niet welkom.
 4. Nog als aanvulling op mijn vorige post, als er gelijkgestemde preppers in postcode 9203 zitten, als er wat leuks is te doen of we hebben elkaar nodig, mijn mail adres staat hier 5 posts boven. Lekker. Damm, ik moet dit echt even verwerken.....!
 5. Iedereen ontzettend bedankt! Ik zal dit forum en de leden ontzettend missen. voor wie contact met mij wil houden: deruzichebaarch (ad) hotmail.com Ik kijk niet dagelijks op deze mail, maar wees welkom.
 6. IDD Raptor, dat nu ook net wat ik aangeef, je hebt de dienstplicht absoluut niet nodig voor de genoemde vaardigheden. Dat is precies wat ik aangeef. Dus of het wat zegt over mij, dat ik daar weinig tot niets nuttigs heb gevonden of geleerd, zegt niets over mij alswel over de dienstplicht. Slap ouwehoeren kon ik ook al voor mijn dienstlpicht, maar om dat nou nuttig te noemen... En zolang er de romantisering van dienstplicht en de zoveel unieke geleerde en nuttige vaardigheden van de dienstplicht voorbij komt blijf ik (weer) kritiek leveren. Feit blijft dat je jongere ongewild voor e
 7. En wie zegt jou dat je dat alleen maar tijdens dienstplicht kan leren? Waar haal jij die wijsheid vandaan? - Samenwerken? Ik deed teamsport, waterpolo. Teamsport werkt alleen met samenwerken. - Verantwoordelijkheden? Had ik al, voelde ik al. - Opdrachten? Ik werkte al. - EHBO, ok, had ik niet. ZHKH was nog wat, maar niet echt nieuws. - Activiteiten/hobbyclubjes/sporten? Man, voor de dienstPLICHT trainde ik me suf, had allerlei clubjes en door die dienstPLICHT kon ik dat niet meer volhouden of bezoeken!! Koste mij mijn positie in het eerste. - Rijbewijzen? Kreeg je niet, moest je
 8. Jawel, ik. Ten eerste had ik absoluut niet de behoefte om het leger in te gaan, maar het heet dienstplicht. Ten tweede, ik heb daar, afgezien van een vrachtwagen rijbewijs, echt nul, 0, niets nada extra of nuttigs nuttigs geleerd. Ten derde, voor mijn diensttijd had ik vooruitzicht op een vaste baan na een tijdelijk contract. Let op dat woordje had, ik moest in dienst (want geen vaste baan) en verloor daarbij mijn kansen op een (goed betaalde en leuke)vaste baan. Ten vierde, ik verdiende er aanzienlijk minder als die tijdelijke baan. Ten vijfde, wat kreeg ik daar, nog meer als eerst
 9. Vechten voor jou land? Of is het vechten voor de politiek? Gewone mensen bij jou en mij op straat beginnen geen oorlog, de politiek, de onderwereld, de mannen achter-de-schermen, die begint een oorlog, en daar wil jij voor vechten? Het heet dienstplicht, plicht, let op dat woordje plicht. Je moet, op het door de overheid bepaalde moment, alles in je leven laten liggen om voor hare majesteit het leger in te gaan. Dat jij op dat moment bezig was aan een vaste baan te bewerkstelligen heeft de overheid geen boodschap, verplicht in dienst. Joepi. En dan het oeroude geneuzel van oudere
 10. Zullen we maar weer ontoppik? Dienstplicht was het onderwerp.
 11. DAMM!! Ik wist niet dat we groepjes moesten vormen!! Ik loop (typ) hier maar wat rond om gewoon lol of ontspanning te hebben en kennis op te doen! Zag ik het even allemaal verkeerd... Het lijkt de gymzaal op de middelbare school wel, daar lette ik ook niet zo op bij het groepjes vormen. Ik ben nu toch hopelijk niet te laat voor een groepje? Ik wil wel graag bij een (populair)groepje horen! (*PLAATST HIER EEN HELE GROTE SMILEY*) Terug on topic, ze zullen er zijn, maar tijdens een SHTF zie ik niet snel iemand uit Rotterdam naar Heerlen rijden/fietsen/lopen voor 3 blikken soep en een gouden
 12. Lekker

  Water protocol

  Minstens 20 jaar, heb het zelf getest: http://preppers.nl/forum/threads/11657-THT-*Juni-1994*-Bar-Le-Duc-sodawater?highlight=water
 13. Briljante post!! Ik reageer er verder niet op om het topic niet verder te vervuilen. We hawwe it dêr noch wol ris oer.
 14. Lekker

  De zaak Demmink

  Ik blijf mij er over verbazen hoever de macht van het Demmink Dossier gaat. Stelsel matig wordt elk bewijs of aanknopingspunt vernietigd en wie er openlijk tegen in gaat krijgt alle tegenwerking die mogelijk is, legaal of illegaal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...