Ga naar inhoud

Appi Calypso

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Appi Calypso's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

19

Community reputatie

 1. Nou ja kijk het is natuurlijk nooit mijn bedoeling om iemand te kwetsen. Maar van de andere kant krijg ik posts naar mijn hoofd geslingerd met een "hoe werkt google" link en een les in marktwerking. Het beviel mij niet hoe ik weg werd gezet en werd daar een tikkeltje kribbig van moet ik eerlijk zeggen. Martin deed daar m.i. wellicht onbedoeld een schepje bovenop met de vergelijking "ik ben op zoek naar een vervoermiddel". Dus Martin, als ik je gekwetst heb spijt me dat.
 2. Nou, om te beginnen kun je mijn vraag (dus nogmaals, of iemand hier op het forum ervaring heeft met internet via satelliet in Spanje) simpel met ja of nee beantwoorden. Dat is kennelijk al te ingewikkeld. Vervolgens kun je besluiten om die ervaring dan te delen, of niet. Je kunt dan negatieve of positieve ervaringen hebben. Negatieve ervaringen kunnen de latency zijn. Enki is tot nu toe de enige die dat begrepen heeft. Zo moeilijk is dat toch allemaal niet? Verder zijn het mooie kaartjes hoor.
 3. Ok Enki bedankt! Klinkt niet bepaald ideaal inderdaad.
 4. Das precies wat ik bedoel. Googlen kan ik ook en dan zie ik dat de prijzen meevallen. Wat maakt het dan zo duur? Een beetje georakel over marktwerking heb ik natuurlijk niks. Overigens vraag ik ook naar mensen die er ervaring mee hebben. Als je er geen ervaring mee hebt vraag ik vriendelijk geen bijdrage te leveren aan deze draad. Verder zijn alternatieven zoals mifi wel welkom.
 5. Ok bedankt, zal me er eens in gaan verdiepen. Dacht trouwens dat via de satelliet sterk was verbeterd de afgelopen jaren.
 6. Heeft iemand hier op het forum ervaring met internet via sateliet in Spanje?
 7. Yep dat begrijp je bijna goed. Het is alleen niet mijn plan maar een tip.
 8. Oh ok das een hoop info inderdaad. Als het daar al is genoemd heb ik niks gezegd. Ik hoef zelf ook geen bosperceel eigenlijk. Dacht meer mee anderen te helpen die dat willen.
 9. Appi Calypso

  Bospercelen

  Ik lees dat er best veel preppers geïnteresseerd zijn in bospercelen. Misschien heeft iemand dit al bedacht hoor, maar het is denk ik wel een tip om bij notarissen te informeren naar dit soort percelen. Vaak zijn dit "vergeten" percelen in familiebezit die bij erfenissen aan het licht komen. Mensen weten dan niet goed wat ze ermee moeten. Overheid heeft in het verleden altijd aankoopplicht gehad bij aanbod van EHS gronden maar volgens mij is dit niet meer zo. Bijkomend voordeel is dat er geen handelaar tussen zit en het dus goedkoper is. Het is maar een idee.
 10. Bos kopen in NL is over het algemeen inderdaad geen goed idee. Zo goed als alles ligt binnen de zogenaamde Ecologische hoofdstructuur (EHS). Je mag en kan er over het algemeen helemaal niks mee, behalve in stand houden en heel misschien wat kapwerkzaamheden/beheer. Het is niet voor niks vaak te koop voor een euro/m2. (als je veel meer betaald ben je waarschijnlijk in de maling genomen).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...