Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Amber

Lid
 • Aantal items

  895
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Amber won de laatste dag op 4 augustus 2013

Amber had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

678 Uitstekend

Over Amber

 • Titel
  Specialist

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Beste Utopiaan tot nu toe: [ATTACH=CONFIG]8119[/ATTACH] De grootste les van Utopia is denk ik dat je het beste je eigen utopia thuis kan proberen te maken. [ATTACH=CONFIG]8120[/ATTACH] Kost je een kwartiertje en 6 letters.
 2. nieuwsbericht over de trefecta: http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/militairen-stappen-op-super-e-bike Website van de fabrikant: http://www.trefectamobility.com/ @Gamble @DELETE Misschien kenden jullie deze sites al, maar ik nog niet, leuke fiets ! Jammer dat ik er nog geen filmpje van heb gevonden Ik kende al wel de audi e-bike, met filmpje:
 3. Gratis advies in de vorm van een liedje. Zonnebrandcrème dus.
 4. Het muziekje maakt het helemaal af. Leuk trucje, gaan we binnenkort proberen natuurlijk.
 5. Kijk deze link maar eens: http://leeshetnu.nl/exclusief-bewoners-utopia-ontmaskerd/ Acteurs of niet, ze staan wel graag in de belangstelling.
 6. De overgangsperiode zal nog veel problemen geven. Het is (lijkt mij) een uiterst duur systeem om per personenwagen in te gaan voeren. Wegens de baten dan wel tegen de kosten op, of blijft het bij experimentele systemen en zullen mensen massaal het openbaar vervoer instappen. Ik denk dat een aantal wegen dan alleen toegankelijk gaan worden voor autos met zo'n systeem. bijv snelwegen. Wat dan in gaat houden dat de 'gewone' auto's over de 'toeristische' routes gaan rijden. En ook zie ik het wel gebeuren dat een gefrustreerde automobilist zo'n automatische auto gaat rammen.
 7. Hetzelfde probleem heb je ook bij thuis gemaakte filmpjes, en dezelfde oplossingen kunnen op een SC gehanteerd worden. Niet echt lastig dus. Makkelijk op te lossen.
 8. Goed idee @SHTF Niet alleen maak je de filmpjes begrijpelijker, je vergroot ook de naamsbekendheid van preppers op een nuttige manier. Die filmpjes kunnen zelfstandig gemaakt worden uit eigen initiatief, maar het zou ook vraaggestuurd kunnen. Tijdens een SC heb je al helemaal de mogelijkheid tot het maken van filmpjes. Wat sowieso al zou kunnen is een verzameling (lijst) maken van filmpjes die al wel voldoen aan de criteria. Zoals bijvoorbeeld die van @Stuudje hierboven.
 9. Die boer mag wel strenger worden. Het viel mij op dat Charlotte niet gewoon eerlijk tegen Isabelle durft te zeggen dat ze niet samen wil werken. Is het nou zo moeilijk om dat eerlijk te zeggen ? Ik mag je niet en doe het liever met iemand anders, klaar. Zelf zie ik trouwens liever Isabelle in de stal dan Charlotte. Want als je die dieren serieus neemt dan kom je voor ze op. Dan stuur je mensen weg die drama en stampij maken dichtbij of zelfs in de stal en doe je er niet vrolijk aan mee. En roken in de stal ? Zal wel door de regie ingefluisterd zijn ? Hup Boer ! Haal je
 10. Absoluut, Dat deed ze goed en netjes. Sorry dat ik het voor je verklapte. Hoe zit het met de rest ? Kijken jullie nog ?
 11. De beslissing is gevallen. Ik ben voorlopig ff klaar met Utopia. Niet leuk meer. Vooral niet nu de energieslurpende huppelaar blijft. Zit er ook nog een opgehemelde klaploper bij die geld wil gaan verbranden. Denk niet dat Peter echte levenslessen gaat leren als hij er zo makkelijk uit kan stappen. Met Lindy en haar eventuele terugkeer denk ik daar hetzelfde over, eenmalige kans, helaas, zelf uitgestapt.
 12. Amber

  De Draak ontwaakt

  Dat vind ik in het stukje niet terug, Het daadwerkelijk plaatsen van chinese kernwaperns in de Ukraine. Wel afspraken over de inzet. Heb ik ergens overheen gelezen ?
 13. Heel herkenbaar, ook ik ken die situaties (ongeacht hoe ze ontstaan zijn) je vreet alles op zulke momenten maar sommige dingen zorgen voor meer watertanden dan andere dingen. Vlees is absoluut yummie op zo'n moment, je geweten is allang op de achtergrond geschoven. Ik ben een omnivoor, en dat is niet omdat ik vegetarisch eten nooit overwogen heb, maar omdat ik van mezelf inmiddels weet dat ik alles vreet wat mij lichaam mij ingeeft mij op dat moment te eten. Dat is mij opgevallen tijdens mijn eigen persoonlijke 'hungergames' en dat wil ik toch graag met jullie delen. Te diep wil
 14. Of ze veranderen het een beetje en beide nieuwkomers mogen blijven. Er gaat dan nog steeds wel een bewoner van de oude groep eruit. Dan zit je namelijk weer op 15 bewoners. Eruit: Lindy, Harold + 1 vd genomineerden Erin: Jimmy, Laura en RuuT Ik zou ze wel laten stemmen op Laura en RuuT, en de eruit gestemde meteen opnieuw het terrein opsturen. Hier is jullie nieuwe bewoner.
 15. Die stickers....... [ATTACH=CONFIG]7857[/ATTACH] Maar voor de rest, mooi bakkie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...