Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Vladimir

Lid
 • Aantal items

  2512
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Vladimir won de laatste dag op 13 oktober 2015

Vladimir had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2600 Uitstekend

Over Vladimir

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Where the unstoppable force meets the immovable object

Recente bezoekers van dit profiel

655 profielweergaven
 1. Heeft CNN Trump al de schuld gegeven van de besmetting van Fredo?
 2. Deregulering zou wel goed zijn voor het land idd, maar zolang alle overheidsreorganisaties en regelwijzigingen nog steeds bedacht worden door ambtenaren (die ook gewoon aan het werk willen blijven) blijft dit een kansloze missie.
 3. Dit is gewoon een nivelleringsmaatregel, dat kan je net zo goed bereiken met het aanpassen van de belastingsschijven.
 4. Waarna er ipv de huidige stagiar in dienst te nemen gewoon weer een nieuwe stageplaats gecreeerd wordt....
 5. Wetenschappelijk onderzoek naar de waarde van bepaalde banen voor de samenleving, heb je een linkje naar dat onderzoek zodat ik het in een longread kan slopen ajb?
 6. Jij pleit voor een systeem van extra belastingen cq toeslagen waar de hoogte hiervan wordt bepaald door de overheid nav het algemeen nut van de functie voor de samenleving toch?
 7. Wil je echt in een maatschapij leven waar de overheid bepaalt hoeveel iedereen verdient?
 8. 1, Je zegt zelf dat de overheid de levenskosten drastisch moet reduceren, hoe ga je dit dan doen zonder grootschalig ingrijpen van de overheid in de economie? (Enig idee wat een gemideld huurhuis kost tegenwoordig?) 2, Vrij verkeer van personen, goederen en diensten cq bij invoering basisinkomen kan heel kansloos Oost- en Zuid-Europa hierheen verhuizen en een basisinkomen aanvragen. Hoe denk je deze problemen dan wel op te lossen zonder staatsgeleide economie en sluiting van de grenzen?
 9. Maar dan moet je weer een heel controlle + toeslagencircus optuigen om dit te regelen, en dat zou juist afgeschaft worden.
 10. Je gaat sowieso geen basisinkomen rondbreien zonder een compleet staatsgeleide economie en je economie af te sluiten voor het buitenland.
 11. De complete economie en alle ontroerend goed nationaliseren, grenzen dichthouden voor instromers (cq verlaten van de EU gezamelijke markt). Soort Noord-Korea zeg maar.
 12. Bijstand is op dit moment 668 euro voor een alleenstaande en 1336 euro voor een gezin. Dan mag je als overheid het leven wel voor de helft goedkoper maken wil je hiervan kunnen rondkomen zonder toeslagen en subsidies. Hoe wilde je dat doen?
 13. Ga je er dan van uit dt mensen massaal stoppen met werken bij de invoering van een basisinkomen? En als ze zich vervelen, waarom dan onbetaald werk doen ipv betaald werk?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...