Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en je opgegeven geboortedatum en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Vladimir

Leden
 • Aantal items

  2391
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Vladimir won de laatste dag op 13 oktober 2015

Vladimir had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2480 Uitstekend

Over Vladimir

 • Titel
  Banned

Persoonlijke Informatie

 • Lokatie
  Where the unstoppable force meets the immovable object
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. ^ Dat bericht komt oorspronkelijk van de Hindu Times, nuff said.
 2. Weer wat geleerd, ik dacht dat die frames alleen met de "large pack" gebruikt werden.
 3. Ik zou voor €30 nooit een Alice pack kopen, betaal 20 euro meer en je hebt een origineel US molle assaultpack.
 4. Vandaar ook mijn vraag, de link tussen christenfundies in de US en het Vaticaan ontging me even, afgezien van de religie en daar zouden we het dus niet over hebben. Ik heb persoonlijk geen twijfel over de nobele doelen van "Rome", die bestaan niet. Maar dat is dan weer mijn geloof, of misschien wel alleen mijn interpretatie van nobel. Wel denk ik dat de macht van Rome in de laatste 1000 jaar nog nooit zo klein geweest is als op dit moment, en dat het er (voor hun) niet beter op gaat worden. Het Vaticaan is een beetje een soort UK, die denken ook nog steeds dat ze een wereldmacht zijn terwijl ze al lang over de hill zijn. Maar eerlijk gezegd kan het me niet boeien hoeveel geld het Vaticaan heeft of waar het vandaan komt.
 5. Wat heeft het Amerikaanse congres met het Vaticaan te maken? De overgrote meerderheid daar is protestants. Of gaan we het toch over religie hebben?
 6. Je hoort mij niet zeggen dat het lulkoek is maar wel dat het, door het ontbreken van bewijs, niet echt veel anders is dan religie. Waarom je nu de twin towers en MH17 erbij haalt is me een raadsel, dat de Russen achter de aanslag op MH17 zitten is voor mij ook niets meer dan een complottheorie. Zou ook zomaar kunnen dat er simpelweg niets valt te zien, al maakt een groot complot van de elite de wereld wel een stuk spannender natuurlijk. Komt op mij een beetje over als "Ik voel me gekwetst dus schop ik ff om me heen in de hoop iemand anders te raken", of waarom anders deze link?
 7. You don't get rich writing science fiction. If you want to get rich, you start a religion. - L. Ron Hubbard
 8. Ik dacht dat een complottheorie zo werd genoemd omdat het altijd uit gaat van een groep onzichtbare "puppetmasters" die in de wereld aan de touwtjes trekken en verantwoordelijk is voor al het kwaad in de wereld. (Het is allemaal een groot complot van de bankiers/NWO/militair-industrieel complex/illuminatie/zionisten/etcetc) Wel makkelijk om een extern vijandbeeld te creëren voor de "wakkere mensen" onder ons, dat schept immers een band, maar bij gebrek aan enig bewijs is het geloof in deze theorieën niet veel anders dan geloof in een willekeurige religie.
 9. Mea Culpa, ik zal voortaan wat sneller scrollen.
 10. Het gaat mij niet om je standpunt, maar meer dat je begint met: En daarna zelf komt met: Vandaar mijn Yoda meme.
 11. Yep, alle brillen zijn kapot, behalve de jouwe. Een mening van 100 mensen zegt trouwens nog steeds niets als de populatie meer dan een miljard mensen is. Maar het gaat niet zozeer om de groep als wel om de doctrine, datgene wat de groep verbindt. En of een mening van een aanhanger van de doctrine representatief is valt simpel te toetsen.
 12. Nee bagatelliseren is meer wat je in onderstaand stuk doet, de geen enkel mens is representatief voor de (zelfgekozen) groep doctrine: Want volgens die redenatie kan je geen enkel waardeoordeel meer vellen over welk systeem dan ook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...