Ga naar inhoud

Vladimir

Lid niveau 2
 • Items

  2548
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Vladimir won de laatste dag op 13 oktober 2015

Vladimir had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Where the unstoppable force meets the immovable object

Recente bezoekers van dit profiel

2654 profielweergaven

Vladimir's prestaties

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

2.6k

Reputatie

 1. Bij shtf hebben "the powers that be" wel betere dingen te doen dan jouw max 2 vuurwapens te confisqueren. Maar alle luchtdrukwapens zijn sowieso legaal en je hebt er geweren tussen zitten die meer schade doen dan een normaal klein kaliber (.22) vuurwapen. Daarnaast airsoft voor tactical training. En ja, die Amerikanen hebben wel een punt met hun second amendment. Australie, dat een paar jaar geleden is ontwapend, is nu veranderd in een dystopische samenleving waar het leger controleert of je je wel aan de coronamaatregelen houdt.
 2. Leuk verhaal van Hollandstadt maar als je in Thuringen in de kadasterdata gaat kijken is dat stuk ingegeven als boomgaard (streuobstwiese) en staat de bebouwing niet ingetekend in het kadaster. Dit betekent dat de bebouwing illegaal is en ze je in het ergste geval verplichten om het, inclusief fundament, af te breken. (Heringen FL13, 216/78) Ik zou eerst even gaan praten met de gemeente Heringen/Helme voor je zoiets koopt.
 3. Als je hard zoekt vindt je op het platteland in voormalig Oost-Duitsland nog wel bouwvallen onder de 10K. Je kan voor dat geld ook een vakantiehuisje in het bos kopen in Oost-Duitsland maar ook daar eisen ze dat je een inschrijfadres hebt. Dus ik zou zeggen ga een jaar hard werken en spaar zoveel mogelijk zodat je het alletwee kan kopen. Eventueel kan je in je huisje een "kamer" verhuren zodat iemand anders in jouw huis woont en je toch een inschrijfadres hebt.
 4. MRE's zijn nog jaren na de inspection date te gebruiken.
 5. Alle info die je op zo'n cursus krijgt staat ook gratis op youtube.
 6. Abrikozen kunnen in principe zichzelf bestuiven, maar zoals met de meeste zefbestuivende fruitbomen helpt kruisbestuiving wel in de hoeveelheid vruchtzetting.
 7. Het hele idee dat je jezelf eerst voor moet stellen voordat je een vraag zou mogen stellen op het forum, dat je eerst moet laten zien "waardig te zijn om hulp te ontvangen" heb ik nooit begrepen. Dit lijkt me ook niet de allerbeste strategie om de "community" te laten groeien. In dit geval heeft OP zich in zijn verwijderde post wel voorgesteld, en zover ik me de post kan herinneren heeft hij nergens de forumregels overtreden. Het leek er alleen op dat hij op het verkeerde forum zat cq zijn post niet specifiek voor dit forum had geschreven. Zelf had ik de post laten staan maar het is mijn forum niet en ken de beweegredenen verder ook niet, en daarnaast zijn die gasten ivm corona binnen een paar weken van 0 naar 100 gegaan dus compleet begrijpelijk dat niet alles direct perfect gaat. (Dat gaat het sowieso nooit, op geen enkel forum) @studentje22: Kan je iets verzinnen met de hufterproofheid van tupperware maar dan met de isolatiewaarde van 5cm piepschuim zonder dat het formaat of gewicht drastisch toeneemt?
 8. Hamsteren is eigenlijk wel wat wij doen, wat je nu ziet zijn de hamsters die de hele zomer heerlijk in het zonnetje gelegen hebben en zich bij de eerste sneeuwvlokken opeens realiseren dat ze geen wintervoorraad aangelegd hebben. @ChielTimmermans ik zou op dit moment geen stukjes gaan schrijven over wat mensen dan wel moeten inslaan ipv wc papier, want dan krijg je daar een run op en dat trekken moderne supply chains niet.
 9. Zelf niet maar een vriend van me heeft ongeveer hetzelfde ontwerp gemaakt. Perfect om water mee te koken maar voor het koken van maaltijden minder geschikt, er komt nl wel erg veel warmte vanaf.
 10. Ook prima te eten in de macaroni, ik eet het nog wel eens op trektochten als vers vlees geen optie is.
 11. Vergeleken met een superstorm + grootscheepse doorbraak van de zeeweringen in de randstad of een uitval van de nutsvoorzieningen bij -15 valt dit alleszins nog mee. Ik heb de afgelopen dagen wel verdacht vaak REM in mijn hoofd.
 12. Mijn favoriete boardgames oplopend in moeilijkheidsgraad: Risk (De oude versie, Oost-Afrika grenst niet aan Midden-Oosten) Axis and Allies: https://boardgamegeek.com/boardgame/98/axis-allies Britannia https://boardgamegeek.com/boardgame/240/britannia House Rules Mighty Empires https://boardgamegeek.com/boardgame/52/mighty-empires Of als je een beetje fantasie hebt, koop een paar ADND boeken en verzin je eigen avontuur.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...