Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Vladimir

Lid
 • Aantal items

  2432
 • Registratiedatum

 • Dagen gewonnen

  3

Vladimir won de laatste dag op 13 oktober 2015

Vladimir had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2527 Uitstekend

Over Vladimir

 • Titel
  Last (wo)man standing

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Where the unstoppable force meets the immovable object

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik vraag me af hoe de Nederlandse privacy wetgeving zich verhoudt met het verplicht installeren van slimme meters. Prima dat op termijn mijn meter vervangen wordt maar doe dan maar een nieuwe met dezelfde functionaliteit als de oude. Hoe weet je trouwens dat die software uit staat @FincaInSpanje?
 2. Misschien kunnen ze een paar Cambodjaanse koks overvliegen, sprinkhaan is prima te eten en zit vol met proteine.
 3. Op het moment is een patch geen optie ivm verhuisplannen, helaas. Binnenkort maar eens wat broed kopen en gaan experimenteren. 🙂
 4. Heeft iemand hier ervaring met het kweken in zakken op zaagsel? Lijkt me een stuk makkelijker, en neem aan dat je ook de hoeveelheid en timing van productie beter kan plannen.
 5. In normaal Nederlands noem je mensen die vanwege economische motieven hier hun geluk komen beproeven gelukzoekers: Bron: http://anw.inl.nl/article/gelukzoeker Maar je kan ook het synoniem economische vluchteling gebruiken natuurlijk, al slaat dit voor het gros als een tang op een varken. Als een enkele reis EU 10K of meer kost kan je niet meer spreken over economische vluchtelingen (die hebben dat geld niet) en lijkt me gelukszoekers meer op z'n plaats. Eigenlijk een soort ZZP'ers die investeren in een enkeltje EU in de hoop dat het meer oplevert dan het kost, een beetje de avonturiers van nu. Hoe je prept tegen vluchtelingen? Als je bedoelt hoe prep je voor de massale en immer voortdurende instroom van economisch onrendabele immigranten en de gevolgen daarvan, dat doe je voornamelijk door onafhankelijk te worden van de NL verzorgingsstaat. Deze piept en kraakt nu al aan alle kanten tijdens een hoogconjuctuur, en met een constante laagopgeleide instroom + een uitstroom van hoog opgeleide en vermogende Nederlanders zal het er in de nabije toekomst niet veel beter op worden. Er komt een punt waar het huidige systeem onhoudbaar wordt, op een gegeven moment heeft de middenklaase simpelweg geen (wit) geld meer om af te dragen aan de overheid.
 6. Het woord fascisme zelf neem je idd niet letterlijk in de mond, maar het frame was duidelijk. Lees het anders zelf nog een keertje door: En we hadden nog zo gezegd nie wieder... Maar goed, laten we verder deze draad niet vervuilen, sorry @Haskap
 7. Persoonlijke aanvallen als in andersdenkenden die het hele circus mogen financieren weg proberen te zetten als egoistische, populistische fascisten? Altijd hetzelfde riedeltje idd, de geschiedenis herhaalt zich. Wat de CPN in de jaren 70 al deed is activistisch links nooit mee opgehouden. Punt is alleen dat als je niet verder komt dan mensen die het niet met je eens zijn voor fascist uitmaken je meer een soort living meme wordt dan dat mensen nog serieus naar je luisteren. Denk dat de meeste mensen het wel met je eens zijn dat de overheid decennia lang heeft liggen slapen, zonder omvallende systeembanken, zonder EU superstaat inclusief transferunie richting Zuid-Europese landen en zonder massale immigratie waren de stikstof en CO2 "problemen" een stuk minder geweest. Minder mensen betekent minder huizen, wegen, voedsel en uitkeringen dus minder stikstof/CO2 uitstoot en genoeg geld over om compleet Nederland vol te zetten met windmolens en zonnepanelen.
 8. Vladimir

  Klimaatrealisme

  Waar het mij om gaat is dat de Guardian het heeft over Avaaz activisten die grote bedrijven oproepen om geen addspace meer te kopen op youtube bij videos met, volgens hen, onwelvallige meningen of info die ze dan desinformatie noemen. Dit is nogal iets anders dan een verdeel en heers strategie door een paar multinationals. Adds worden ingekocht op target audience in plaats van content, en het algoritme ziet sowieso niet aan welke kant van het debat de maker staat, dus mochten ze die bedrijven zover krijgen kan youtube niets anders dan het kanaal demonetiseren, dit is gewoon een poging tot deplatforming van politieke tegenstanders. Je kan alles wel proberen toe te schrijven aan de grote bedrijven, dat is wel makkelijk voor het wij tegen zij denken, maar het overgrote deel van de klimaatsceptische youtube content wordt gemaakt door onafhankelijke journalisten, wetenschappers en online media. NB: Het GCC is opgeheven in 2001. Dit als bewijs opvoeren voor een door multinationals gestuurde verdeel en heers strategie anno 2019 is niet echt overtuigend.
 9. Vladimir

  Klimaatrealisme

  TL;DR: Activisten van Avaaz roepen op tot deplatforming van iedereen met een mening of informatie die niet aansluit bij hun dogmas. Zullen we dan alle video's waar de " 97% van de wetenschappers" desinfo wordt verspreid ook flaggen als borderline content en demonetiseren?
 10. Vladimir

  Klimaatrealisme

  Dat is maar net hoe je rekent. De CO2 die vrijkomt bij verbranden van biomassa is eerst opgenomen uit de lucht tijdens de groei, en op de vrijgekomen percelen kan je weer nieuwe bomen kweken. Bovendien geeft hout dat je niet opstookt maar weg laat rotten net zoveel co2 af dus in principe is hout stoken beter dan steenkool of gas waar er per saldo meer co2 vrij komt. Bomen zijn niet veel anders dan zonnepanelen, ze zetten zonlicht om in een andere vorm van energie. Maar dan zonder Congolese kindslaven.
 11. Die negatieve rente zie ik niet zo snel gebeuren op "normale" spaartegoeden, de meeste mensen parkeren het geld dan gewoon op de betaalrekening. En als je daar rente op gaat heffen krijg je zowel een maandelijkse bankrun als een veel grotere cash economie waar de overheid geen zicht meer op heeft cq geen belasting op kan heffen. Zelf hoop ik eind dit jaar verlost te zijn van een hypotheek en alles wat ik daarna nog overhoud gaat in buitenlands ontroerend goed, collectables en met name naar lange verre reizen
 12. Een paar jaar terug een docu hierover gezien, blijkt dat al die virussen in dezelfde vallei in China ontstaan.
 13. Kan je ook beargumenteren waarom ik extreem rechts zou zijn volgens jou?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...