Ga naar inhoud

rumble

Lid
 • Aantal items

  558
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

rumble won de laatste dag op 28 februari 2014

rumble had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  flippercity
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

rumble's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

645

Community reputatie

 1. Bedankt @dokter.prepper en @mister.gold. Ik heb hier een paar fijne jaren gehad en het is goed om weer verder te gaan. Bedankt alle kennissen van de SC. het waren mooie tijden. Tot ziens in betere tijden.
 2. ik ben van mening dat het systeem rot is en vals flag gebruikt word voor het creeeren van angst bij de bevolking. mogelijk zijn 911 of paris gearrangeerd of tenminste zo gebogen dat de hoge heren het in hun straatje weten te passen. olie van IS, op de markt gedump door turkije zorgt voor economische groei in america en europa. ik vind het te ceel toeval. geen wonder dat we de andere kant op kijken.
 3. klem kopen en deze in het gat steken. diep. donker en stevig. dan vang je hem wel.
 4. haha. ik dacht eerst het gaat over mij?ik kom graag op SC en vind het eigenlijk gewoon een kampeerweekend. zeg boyscout. ik heb een firesteel en wat potten en pannen. verder ben ik vooral een armchair prepper. ik heb wat eten op voorraad en elektrisch kacheltje en innimini aggregaat. Oja en heel wat jerrycans met water. ik schaar mij niet onder de die-hard preppers maar probeer me wel voor te bereiden op enig onheil. daarnaast hoop ik natuurlijk aansluiting te vinden onder gelijk gezinden in geval van nood. en tja wie ik op dat moment wel en niet kan vertrouwen zie ik dan wel. mensen zullen op dat moment zowel positief als negatief anders reageren dan normaal.
 5. na jaren landrover gereden te hebben helaas nu een Astra g. Landrovers zijn te duur geworden om te rijden door belasting druk. reisafstand is nu ook groter geworden. huidige auto is daarom een goed koop alternatief.
 6. ik heb in het zelfde proces gezeten. je moet keuze maken. of weerbaarder worden, je zelf minder verantwoordelijk stellen of stapje terug doen en op lager niveau gaan spelen. dat laatste word door je werkgever vaak niet getolereerd. bedenk wel. je eigen welzijn, gezin en familie zijn het belangrijkste. die nooit ten koste laten gaan van je werk. voor jou een ander. misschien verdient jou baas jou niet en wacht er ergens anders een betere baas. voor wie wil werken is er werk en gezien jou ervaring moet er vast iets zijn. ik wens beterschap.
 7. kan het zijn dat de vluchtelingen gebruikt/misbruikt word om de motor van de economie verder aan te swengelen?. opvang. verzorging scholing en huisvesting. werk voor heel veel mensen. vraag me alleen af waar dat geld vandaan komt. maarja groei is inflatie dus morgen is dit geld al weer minder waard. net als mijn pensioen. groot voordeel is dat de meeste vluchtelingen mannen tussen de 20 en 40 jaar zijn. na vereniging met partner een babyboom in het beloofde land zal de vergrijzing mogelijk ook terug lopen. misschien toch eerder met pensioen? misschien heel misschien pakt het positief uit.
 8. Angstig stil en donker buiten. de kat kijkt me aan en wil niet er niet uit. het staat daar maar te draaien bij zijn voerbak. brrrr
 9. landrover is top. altijd wel wat stuk of aan vervanging toe. maar laat je eigenlijk nooit staan. Ok als er vijf dingen stuk zijn wel. heb er afgelopen 17 jaar een stuk of 17 gehad. ? hobby. de schroefgeveerde 2,5 diesel beviel mij het beste. kan je zelf goed aan sleutelen. is niet zo sterk dat alles breekt en heeft goede koppel in het terrein. de discovery automaat rijd zeer luxe. de bladgeveerde series zijn heel lief maar een tikkeltje spartaans op de weg. oja de diesels lopen tussen de 1 op 8 tot 11 wat ik nog redelijk vind voor een auto van twee ton. de hoge belasting naakt dat ik heden even laroloos ben?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...