Ga naar inhoud

rumble

Lid niveau 2
 • Aantal items

  558
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door rumble

 1. klem kopen en deze in het gat steken. diep. donker en stevig. dan vang je hem wel.
 2. haha. ik dacht eerst het gaat over mij?ik kom graag op SC en vind het eigenlijk gewoon een kampeerweekend. zeg boyscout. ik heb een firesteel en wat potten en pannen. verder ben ik vooral een armchair prepper. ik heb wat eten op voorraad en elektrisch kacheltje en innimini aggregaat. Oja en heel wat jerrycans met water. ik schaar mij niet onder de die-hard preppers maar probeer me wel voor te bereiden op enig onheil. daarnaast hoop ik natuurlijk aansluiting te vinden onder gelijk gezinden in geval van nood. en tja wie ik op dat moment wel en niet kan vertrouwen zie ik dan wel. mensen zullen op dat moment zowel positief als negatief anders reageren dan normaal.
 3. na jaren landrover gereden te hebben helaas nu een Astra g. Landrovers zijn te duur geworden om te rijden door belasting druk. reisafstand is nu ook groter geworden. huidige auto is daarom een goed koop alternatief.
 4. ik heb in het zelfde proces gezeten. je moet keuze maken. of weerbaarder worden, je zelf minder verantwoordelijk stellen of stapje terug doen en op lager niveau gaan spelen. dat laatste word door je werkgever vaak niet getolereerd. bedenk wel. je eigen welzijn, gezin en familie zijn het belangrijkste. die nooit ten koste laten gaan van je werk. voor jou een ander. misschien verdient jou baas jou niet en wacht er ergens anders een betere baas. voor wie wil werken is er werk en gezien jou ervaring moet er vast iets zijn. ik wens beterschap.
 5. landrover is top. altijd wel wat stuk of aan vervanging toe. maar laat je eigenlijk nooit staan. Ok als er vijf dingen stuk zijn wel. heb er afgelopen 17 jaar een stuk of 17 gehad. ? hobby. de schroefgeveerde 2,5 diesel beviel mij het beste. kan je zelf goed aan sleutelen. is niet zo sterk dat alles breekt en heeft goede koppel in het terrein. de discovery automaat rijd zeer luxe. de bladgeveerde series zijn heel lief maar een tikkeltje spartaans op de weg. oja de diesels lopen tussen de 1 op 8 tot 11 wat ik nog redelijk vind voor een auto van twee ton. de hoge belasting naakt dat ik heden even laroloos ben?
 6. Danischet al gauw 16004 meter.
 7. http://www.koopeenkoe.nl verantwoord vlees van je eigen koe!
 8. Ik weet wel dat op het oefenterrein in fustenau duitsland een Hummer een berg niet opkwam. Mijn broertje twee keer voorgedaan met zijn landrover 110, maar het lukte de hummerrijder maar niet om boven te komen. Of de automaat werkt niet goed, of stond verkeerd ingeschakeld, of middendifferencieel was niet ingeschakeld, of de hummer kan het gewoon niet. Aan de koppel kan het eigenlijk niet liggen en de bestuurder ook niet, de hummer is namelijk ontwikkeld zodat iedere oen er mee kan rijden. (Goed bedoeld). Het was natuurlijk wel een mooie opsteker voor onze landrover
 9. Wat een fantastisch onderwerp toch! Anekdote Drie gulden brandschade Een verhaal uit het boek "Over Udenhout en zijn Rabobank" Een cliënt van de Rabobank had een kleine brandschade gemeld bij Bert van Asten. In dit geval was er brandschade aan een handdoek. Het was bij de bank bekend dat deze cliënt elk klein schadegeval probeerde te claimen. Hoe los je zoiets op, zonder de klant te verliezen? De directeur van de bank Toontje van den Bersselaar en zijn assistent Bert van Asten begeven zich naar de woning van de klant om de schade op te nemen. Zij constateren dat er een gat is gebrand in een gewone keukenhanddoek, met een nieuwwaarde van f.3.-. Omdat de helft van de handdoek onbeschadigd was besluiten de experts de schade aan de handdoek voor 50% te vergoeden, dus hiervoor f.1,50 uit te betalen. De andere helft is nog goed, want daar kan de cliënt nog twee washandjes van maken. Tevreden gaan de partijen uit elkaar. En de brandverzekering blijft doorlopen.
 10. Lief prepper forum, ik gooi de handoek in de ring. Wat een onzin antwoorden. Zoveel energie we in de topic gooien. Echt echt fantatisch! Natuurlijk heb ik toch nog even over mijn handdoeken nagedacht en wat ik echt belangrijk vind is dat ze blauw zijn. De andere kleuren zijn namelijk verdeeld over mijn dochters en partner. Wassen doe ik niet zelf dus daar kan ik echt niks over vertellen. Laatst viel het me wel op dat ik een handdoek heb waar het randje aan de kopse kant afgescheurd is. Dus toch slijtage na 25 jaar, of is het gewoon domme pech. Ook heb ik in herrinnering is een label gezien met een H erop dus waarschijnlijk merk Hella of Henkel of zoiets. Vouwen van een handoek ben ik nog niet over uit. Soms eerst door de lengte en dan dubbel dubbel, of eerst dubbel en dan een lengte vouw en dan weer dubbel. Een hekel heb ik aan nat ophangen aan het droogrek en dan van die uitgetrokken puntjes van de wasknijper moeten opvouwen. Dat vouwt echt heel lelijk op. Dus drogen met een droog machine is mijn advies. Niks droogt beter af dan een knuffel handdoek. Dus bij langdurige stroom uitval moet je echt realiseren dat je een hevige shtf handoeken situatie krijgt. Ook heb ik nagedacht ovef het gebruik van de handdoek. Uit zuinigheid doe ik wel een week met twee handoeken. De hoekjes gebruik ik voor afspoelen van mijn mond na het tanden poetsen. De andere kant voor als ik mijn neus schoonmaak. Soms haal je de tee kanten door elkaar dus een twee kleurige handoek zou nog uitgrvonden moeten orden. Wat dus al verteld dat er wienig innovatie in het stukje handdoek zit. Een tweede gebruik ik om mijn haren droog te maken na het douchen en op de badkamer vloer te leggen. Niks vervelender dan naakt, nat op een koude badkamer vloer te staan. Ik red het zo wel. Was middel ben ik nog niet uit,, eigenlijk als ze schoon ruiken zal het ook wel schoon zijn. Voor nu even, ik moet toch nog even meer nadenken over hetonderwephanddoeken. Goede post Rage! Ik had er nog nooitover ngedacht, maar deed intiutief al veel dingen op mijn manier. Je hebt me wakker gemaakt. (Smiley)
 11. heb jij ook niet zo'n plantenbak in de tuin staan??
 12. ? een range rover is gewoon een landrover product. beide komen van de zelfde lopende band in solihull.
 13. Tja zweden uitgezonderd, dat was me al opgevallen. Wel een hele gezellige landrover club! En een beetje zelf sleutelen is heel belangrijk om niet financieel ten gronde te gaan bij de landrover dealer.
 14. landrover disco. Zijn technisch onverwoestbare auto's. V8 benzine moet je wel olie blijven voeren. De diesels gaan 400 ton plus mee. Onderdelen zijn wereldwijd verkrijgbaar en kan je van ieder willekeurige landrover van 1990 tot 2000 plus halen. Enig nadeel. delen van de carrosserie rotten. En helaas de wegenbelasting doet hem de das om. Gaat een landrover snel stuk? Ja en nee. Al lijkt een landrover eigenaar wel vaak onderhoud aan zijn landrover te plegen. Maar er is altijd meer stuk voordat hij je echt laat staan. kort samengevat. Ideale BOV door goedkope aanschaf. Robuuste terrein beest. Maar ook voor snelheid op de weg. Goedkoop in onderdelen. Let op roest en hoge belasting. Iets bevooroordeeld. Dat w
 15. rumble

  Kraz 255b

  Ze zijn wel mooi:rolleyes:
 16. rumble

  Kraz 255b

  Vergeet ook niet dat je sleutelgereedschap flink groter moet zijn. Alles begint pas bij sleutel 32.
 17. rumble

  Kraz 255b

  Diesels rijden ook op kerosine. En nederlandse legervoertuigen krijg je gewoon op nederlands kenteken mits er en typegoedkeuring is. Zo heb ik al meerdere nl landrovers op kenteken gezet.
 18. Prepper verruild zijn blikvoer voor verse hollandse pot van boerderij. Hahahaha. Blikvoer komt me zo de strot uit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...