Ga naar inhoud

Neodar

Lid
 • Items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Neodar's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

16

Reputatie

 1. Neodar

  Kraz 255b

  Nou ja, zo'n 1800 is een heel stuk kleiner dan waar ik normaal dagelijks in rijd, dus dat zal wel lukken denk ik.
 2. Neodar

  Kraz 255b

  Klopt, ik heb vaker langs de weg gestaan met een kapotte of lege band dus ik weet wat het is. Het snelste dat ik ooit een wiel heb gewisselt is 35 minuten met 2 man (zonder lucht gereedschap), maar dan ben je ook echt bekaf.
 3. Neodar

  Kraz 255b

  Goed punt, maar die 3300 staat wel iets hoger, of het lijkt alleen zo. En anders gewoon het zwaartepunt zo laag mogelijk proberen te houden door alle zware dingen zo ver mogelijk naar beneden te plaatsen. (zal niet echt mogelijk zijn met een half huis achter op )
 4. Neodar

  Kraz 255b

  Is idd interessant, na een paar modificaties (hoger, en andere wielen, etc.) Zou dit ook een mooie BoV kunnen zijn. Thx.
 5. Neodar

  Kraz 255b

  Af en toe gaan we met de 4x4 door de blubber, en ik heb een paar keer met de kiepwagen door afgravingen en het bos gereden.
 6. Neodar

  Kraz 255b

  Op open terrein wel, maar ik zie mezelf niet met 100km/h door het bos rijden. In welk opzicht is een MAN 4x4 of 8x8 anders dan een 3300? Kunnen beide gestolen worden.
 7. Neodar

  Kraz 255b

  Misschien is een oude 3300 een goed alternatief?
 8. Neodar

  Kraz 255b

  Technisch inzicht heb ik wel dus dat moet wel lukken, en als het echt te primief wordt, bestaat er natuurlijk altijd nog zoiets als retrofitten.
 9. Neodar

  Kraz 255b

  De auto is 2,75m breed en rijd op diesel. Of hij ook op kerosine en stookolie rijd zoals de amerikaanse "deuce and a half" weet ik niet. Oorspronkelijk komt deze auto uit oekraïne en word daar voornamelijk gebruikt in de bosbouw, maar ook door o.a. het finse en oekraïnse leger om drijvende brugdelen mee te vervoeren.
 10. Dat is fijn om te horen. Het ging mij er eigenlijk om.wat jullie er van vinden dat ik mijn BoB altijd mee wil nemen i.v.m. mijn werk. Dus eigenlijk een EDCBoB.
 11. Neodar

  Kraz 255b

  Ik wil hem idd stallen en onderhouden maar ik zal er evengoed vaker mee rijden, zoals ik al zei: zo snel zetten ze je niet aan de kant. En hoezo is 70km/h te traag? Ik kom er wel. En offroad kun je toch niet zo snel.
 12. Neodar

  Kraz 255b

  Precies, dat bedoel ik met een woonvoorziening maken. Een soort camper zeg maar, maar dan een heel stuk veiliger.
 13. Neodar

  Kraz 255b

  Hoi, Een tijdje geleden kwam ik een voertuig tegen waar ik meteen verliefd op werd. Een Kraz 255b. Het is in mijn ogen een uitstekende BoV als je achterop een woonvoorziening maakt. Het gaat om een 6x6 met onafhankelijke wielophanging die word aangedreven door een V8 (jammer genoeg zonder turbo), en met een maximum snelheid van 70km/h. Het enige probleem is dat hij 20cm te breed is voor op de openbare weg, maar zo snel word je toch niet aan de kant gezet, en als de pleuris uitbreekt is het toch ieder voor zich. Wat vinden jullie van dit voertuig? Gr. Neo
 14. Nou kijk, het probleem is dat ik ergens tussen scandinavië en spanje kan zitten en van engeland tot polen. Dus om dan eerst nog naar huis te komen om mijn BoB op te gaan halen als de pleuris uitbreekt is niet echt handig lijkt me.
 15. Ik heb de Condor 3-day assault pack besteld.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...