Ga naar inhoud

KimPattiruhu

Lid
 • Items

  112
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

KimPattiruhu won de laatste dag op 26 mei 2015

KimPattiruhu had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Tilburg
 • Beroep
  Fotograaf, verhaler
 • Nieuwsbrief
  Ja
 • Homepage
  http://www.kimpattiruhu.nl

KimPattiruhu's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

336

Reputatie

 1. Maar met een kleiner worden horizontaal oppervlak zullen we toch een poging moeten doen ;-) Er staat nog een ander ontwerp in de planning. Volgend jaar misschien ;-) Eerst mijn fiets maar maken en mn auto tectileren!
 2. Klopt. Sommige planten zijn dan ook een try out en staan dus ook in de volle grond. Toch doen ze het tot nog toe supergoed in de pallets. In de toekomst zullen het vooral planten zijn die weinig wortels maken of die je juist niet wilt laten doorschieten... Je moet toch eens buiten het boekje gaan om achter nieuwe dingen te komen ;-) Enne; wat betreft slakken: google maar eens op planten waar slakken voor weg blijven. Om kruisbeveiliging staan sommige planten al vanouds naast elkaar ;-) Ik doe alles bio, geen zooi, geen Monsanto-zaad. Ik zal nog eens wat tips aan mn moeder vragen (die heeft er behoorlijk wat, doet ook alles bio)
 3. Geen last van slakken! (Tot nog toe dan)
 4. Misschien een overbodige tip; Vergeet geen gaatje in de onderkant van de potten en emmers te boren, anders verzuipt t...
 5. Mijn moeder heeft een eigen kas. Als je vragen hebt over hoe je het beste of makkelijkst kunt beginnen, kun je altijd via mij vragen stellen. Ik weet zelf ook wel e.e.a. Heb al sinds mijn 7e een eigen moestuin gehad. Wat ik nu heb is peanuts. De gele stokboon komt niet op en daar ben ik eigenlijk teleurgesteld in. Maar ik ben ook vrij ongeduldig...
 6. Hoi, Sinds afgelopen seizoen ben ik met mijn moestuin ook verticaal aan het gaan. Met behulp van europallets, worteldoek, een electrische of handtacker en wat zelfgemaakte ijzeren haken voor aan de schutting ben ik aan de slag gegaan. Op foto 1: De linker pallet met vlnr en vbnb bosui (komt niet op), zoete puntpaprika (komen alledrie goed op) Oregano, pompoen Olijfkomkommer (niet overleefd vanwege te weinig zon), Olijfkomkommer (Meer zon en is lekker aan het klimmen) Op foto 2: De rechter pallet met vlnr en vbnb Olijfkomkommer (nog meer zon, nog meer aan het klimmen), Citroenplant (tegen de muggen in de tuin) Rode Veldsla (is langzaam aan het opkomen), Zoete puntpaprika (beduidend minder zon, dus groeien niet zo snel als in de linkerpallet) Courgette (gaat als een tiet en er zit al een mooie bloem in), Leeg Op foto 3: Foto van de horizontale moestuin Krijgt veel minder zon en doet het dus ook een stuk minder goed. De pompoen (linksachter) is ondanks de volle grond, maar minder zon niet zo groot als die in de pallet. Geeft niks, zo hebben we op 2 momenten pompoenen en niet alles in 1 keer. Lenteui komt niet op, waren waarschijnlijk geen goede zaadjes... Op foto 4: Foto van de andere kant. Zoals je ziet is het niet zo groot. Er staat nog een ui in. En in de bakken onder de rechterpallet zit Indische Kers! Onder de linkerpallet staan nog wat moerbeien en frambozen. Nu nog weinig zon, straks meer (in hoogzomer). En natuurlijk de munt: die doet het al jaren heeeeeeel goed!
 7. Hey, ho, let's go!

 8. Nee, niet gezien! Wel afgelopen zaterdag flink wat afleveringen van 8 bikkels die in Alaska wedstrijdjes overleven doen.
 9. Wie zijn er nog meer bij tijdens de WinterKampeersessie over een paar weken? Ik ben er iig, dus wil je me ontmoeten en eens stevig aan de tand voelen of gewoon samen bikkelen: grijp uw kans!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...