Ga naar inhoud

caitlin

Lid niveau 2
 • Items

  129
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

caitlin won de laatste dag op 22 juli 2015

caitlin had de meest gelikete inhoud!

5 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Gelderland
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

704 profielweergaven

caitlin's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

335

Reputatie

 1. @Rataplan help me, ik zou het niet weten. Volgens mij best oud, goed voor de kippensoep.
 2. Akkoord. Even vrouwlief lief aankijken? Wij zullen van het weekend er ook weer 2 gaan slachten samen. Allebei 1.
 3. Toen @Rataplan op het werk was bedacht ik me dat ik het nodig vind om te leren slachten. Ik eet zelf niet veel vlees, en als ik het eet dan is het biologisch. Maar ik heb altijd gezegd; als je vlees eet, moet je het ook kunnen slachten. Ik heb de kinderen achter de tv gezet, heb op het kippenforum opgezocht hoe een kip slachten werkt en heb een kip uit het hok gehaald. Het zweet brak me inmiddels aan alle kanten uit. Ga ik dit doen... kan ik dit? Ik besloot mijn verstand op nul te zetten, ik eet ook vlees uit een pakje dus moet de waarheid ook maar eens onder ogen zien. Toen ik de kip omdraaide werd hij rustig. Het verbaasde me hoe makkelijk en zonder weerstand ik hem op een stammetje heb kunnen leggen. Hak. Ah, @^^#&$ zijn hoofd hangt er half aan. Uit schrik laat ik hem los. Hij rent een rondje en ik gooi een zwembadje over hem heen. Na een paar seconde beweegt hij niet meer. Bij het afhakken van het hoofd komen de kinderen even buiten kijken. Ik vraag ze naar binnen te gaan maar ze willen het graag zien. Ik bind een touw aan zijn poten en hang hem boven een vuilniszak zodat het bloed eruit kan lopen. Dat valt wel mee. Ik had me voorbereid op liters bloedbad en het was nog niet eens een kopje, achteraf gezien logisch, maar ik heb altijd een enorm horror beeld gehad van slachten. Dan ga ik water koken. En nog meer, en nog een pan, en nog een. Ik vul een babybadje met heet water en dompel de kip erin. Ik begin te plukken. Mijn handen verbranden constant maar ik blijf doorgaan. De pennen in de vleugels moet ik er stuk voor stuk uittrekken want het lukt me niet om ze allemaal in 1 x te pakken. Hm, dit gaat makkelijker dan ik dacht. Ik vermijd het om naar de plek te kijken waar het hoofd aan gezeten heeft, ergens vind ik het toch nog een beetje spannend. Ik wil niet meer. En dan komt Rataplan thuis; lieverd, wil jij de binnenkant schoonmaken? Gelukkig stemt hij in. De volgende x zal ik er zelf aan beginnen maar dan moet ik eerst eens filmpjes bekijken hoe dit moet. Het liefst zou ik alles gebruiken van de kip, botten voor boullion, vlees, veren Etc. Hebben jullie nog tips? Wat kun je allemaal gebruiken?
 4. Oeps, te snel! Ik gebruik amazon altjd om uit de us te bestellen! My bad!
 5. @CrossbowClan vergeet niet dat als het buiten de EU boven de 22 euro komt dat er en 15 euro inklaringskosten worden gerekend en daarboven op ook nog eens invoerbtw
 6. Hey tof! Ik heb er vandaag ook een gehaald, wel ook een kleine versie! (En in camo kleuren om er helemaal bij te horen hahah)
 7. Hahahha die slager kende ik wel, wc eend dan weer niet! Ik heb er een gehaald, kon hem nieuw voor 30 euro halen dus altijd een fijne backup ga hem dit weekend is uitproberen! (Hij is wel groot. Mijn god.)
 8. Heeft er iemand hier ervaring met deze zak? (aangezien hij in de prepshop staat heb ik goede hoop dat iemand hier er iets zinnigs over kan vertellen!) Ik twijfel om het gewicht, ik vind hem eigenlijk net te zwaar. Alvast enorm bedankt!
 9. Ik zat hier net in de speeltuin met een jongentje dat vertelde allemaal dieren te eten. Ondertussen was hij mieren aan het zoeken en eten, pissebed vond hij niet zo lekker en van een bij alleen zijn hoofd.
 10. Ik heb er ook geen! *veegt zweet van voorhoofd af hahahah*
 11. Hahahha interesseert mij da nou, ik praat wel; zou ik nog een leuk verhaaltje over me kinders vertellen @Toef? Hahahahhahaaha
 12. Hahahhaha! Het was geweldig lieverds, dankjewel voor je gastvrijheid, je hebt een prachtig stuk bos maar dat heb ik je natuurlijk al verteld! En je bent natuurlijk een fantastisch persoon @Heksenboot & @Toef jullie ook bedankt, stuk voor stuk pareltjes! De sfeer was top jongens, thanks!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...