Ga naar inhoud

caitlin

Lid niveau 2
 • Aantal items

  129
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

caitlin won de laatste dag op 22 juli 2015

caitlin had de meest gelikete inhoud!

5 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Gelderland
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

490 profielweergaven

caitlin's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

335

Community reputatie

 1. Zelf mondkapje maken; ik zou er zelf nog een actief kool filter in maken denk ik. https://moeskersmoestuin.blogspot.com/2020/03/doe-het-zelven-en-een-heel-stevig.html
 2. Zoals hier gebeurd? https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2020/03/vrijwillig-infecteren-met-coronavirus-voor-4000-euro
 3. De maskers zijn op. Een vriendin van mij is verloskundige en kan niet meer aan maskers komen voor haar praktijk. Hebben jullie tips of weten jullie een manier om toch nog aan ffp2 of ffp3 maskers te komen? Liefs!
 4. https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/coronavirus-verandert-china-italie/ Er zijn verschillende varianten misschien heeft dit invloed?
 5. Kan dit verband hebben met de militairen die nu hier heen komen?
 6. Ik volg je op de voet en ben enorm blij met je bijdragen @Bunkerprepper
 7. My bad, long time ago. Excuus voor de extra moeite.
 8. Niet een ffp3 volgens mij, maar verder ben ik nog niet gekomen, ik wou deze nabootsen. Wat ik ook zie bij de maskers bij mij thuis en wat ik bij de handleidingen van gebruik terug zie komen is dat er bovenin een plaatje zit wat je kunt buigen om je neus heen.
 9. Ik ben ook info aan het zoeken. Ik heb voor de afzuigkap filters gevonden van koolstoffilter, deze leken mij goed te verwerken, volgens mij werkt dit ook tegen bacterieen en virussen, ben ook benieuwd of iemand hier meer over weet.
 10. In Duitsland (nrw) bij ons aan de grens gaan scholen en kindertuinen dicht. https://duitslandinstituut.nl/artikel/36247/scholen-dicht-in-meerdere-duitse-deelstaten
 11. Eens, ik vind het zelf erg interessant om de procedures te zien in andere landen. De mensen lijken onverschillig: mensen met masker worden lachend aangekeken door sommige. Ik ben benieuwd zometeen naar het beleid op het vliegveld (grensovergang?) maar voor nu lijkt het nieuws te vertellen dat daar geen problemen te verwachten zijn.
 12. Hi you guys, it's been a long time. Fijn om er weer te zijn. Ik ben op dit moment op weg terug naar huis (Gelderland) wij pakken zo het vliegtuig in Turijn en komen aan op Charleroi (België) . Ik zie dat er hier aardig wat georganiseerd is qua databank informatie en als ik daaraan iets kan bijdragen vanuit hier. Ask me anything. Ik zal mijn best doen om het hier uit te zoeken. Voor zover ik op dit moment weet gaat de regio (piemonte) waar we uitkomen waarschijnlijk aankomende week in lock down, het is niet meer te traceren wie er allemaal in contact zijn geweest met wie. Op straat is het rustig, nonchalant. Mensen lachen, maken corona grapjes het openbaar vervoer is rustig, een enkeling met een masker, supermarkten etc. Zijn gewoon open. Scholen zijn wel dicht. Op het vliegveld krijg je als het goed is een body check (temperatuur) Ik ben thuis voorbereid op een quarantaine en overweeg vrijwillig in quarantaine te gaan. Genoeg voorraad, vitamine C etc.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...