Ga naar inhoud

caitlin

Lid
 • Aantal items

  129
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door caitlin

 1. Zelf mondkapje maken; ik zou er zelf nog een actief kool filter in maken denk ik. https://moeskersmoestuin.blogspot.com/2020/03/doe-het-zelven-en-een-heel-stevig.html
 2. Zoals hier gebeurd? https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2020/03/vrijwillig-infecteren-met-coronavirus-voor-4000-euro
 3. De maskers zijn op. Een vriendin van mij is verloskundige en kan niet meer aan maskers komen voor haar praktijk. Hebben jullie tips of weten jullie een manier om toch nog aan ffp2 of ffp3 maskers te komen? Liefs!
 4. https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/coronavirus-verandert-china-italie/ Er zijn verschillende varianten misschien heeft dit invloed?
 5. Kan dit verband hebben met de militairen die nu hier heen komen?
 6. Ik volg je op de voet en ben enorm blij met je bijdragen @Bunkerprepper
 7. My bad, long time ago. Excuus voor de extra moeite.
 8. Niet een ffp3 volgens mij, maar verder ben ik nog niet gekomen, ik wou deze nabootsen. Wat ik ook zie bij de maskers bij mij thuis en wat ik bij de handleidingen van gebruik terug zie komen is dat er bovenin een plaatje zit wat je kunt buigen om je neus heen.
 9. Ik ben ook info aan het zoeken. Ik heb voor de afzuigkap filters gevonden van koolstoffilter, deze leken mij goed te verwerken, volgens mij werkt dit ook tegen bacterieen en virussen, ben ook benieuwd of iemand hier meer over weet.
 10. In Duitsland (nrw) bij ons aan de grens gaan scholen en kindertuinen dicht. https://duitslandinstituut.nl/artikel/36247/scholen-dicht-in-meerdere-duitse-deelstaten
 11. Eens, ik vind het zelf erg interessant om de procedures te zien in andere landen. De mensen lijken onverschillig: mensen met masker worden lachend aangekeken door sommige. Ik ben benieuwd zometeen naar het beleid op het vliegveld (grensovergang?) maar voor nu lijkt het nieuws te vertellen dat daar geen problemen te verwachten zijn.
 12. Hi you guys, it's been a long time. Fijn om er weer te zijn. Ik ben op dit moment op weg terug naar huis (Gelderland) wij pakken zo het vliegtuig in Turijn en komen aan op Charleroi (België) . Ik zie dat er hier aardig wat georganiseerd is qua databank informatie en als ik daaraan iets kan bijdragen vanuit hier. Ask me anything. Ik zal mijn best doen om het hier uit te zoeken. Voor zover ik op dit moment weet gaat de regio (piemonte) waar we uitkomen waarschijnlijk aankomende week in lock down, het is niet meer te traceren wie er allemaal in contact zijn geweest met wie. Op straat is het rustig, nonchalant. Mensen lachen, maken corona grapjes het openbaar vervoer is rustig, een enkeling met een masker, supermarkten etc. Zijn gewoon open. Scholen zijn wel dicht. Op het vliegveld krijg je als het goed is een body check (temperatuur) Ik ben thuis voorbereid op een quarantaine en overweeg vrijwillig in quarantaine te gaan. Genoeg voorraad, vitamine C etc.
 13. Lieve Mr. Gold, bedankt! En ik hoop je gauw weer een keer te zien!
 14. @Rataplan help me, ik zou het niet weten. Volgens mij best oud, goed voor de kippensoep.
 15. Akkoord. Even vrouwlief lief aankijken? Wij zullen van het weekend er ook weer 2 gaan slachten samen. Allebei 1.
 16. Toen @Rataplan op het werk was bedacht ik me dat ik het nodig vind om te leren slachten. Ik eet zelf niet veel vlees, en als ik het eet dan is het biologisch. Maar ik heb altijd gezegd; als je vlees eet, moet je het ook kunnen slachten. Ik heb de kinderen achter de tv gezet, heb op het kippenforum opgezocht hoe een kip slachten werkt en heb een kip uit het hok gehaald. Het zweet brak me inmiddels aan alle kanten uit. Ga ik dit doen... kan ik dit? Ik besloot mijn verstand op nul te zetten, ik eet ook vlees uit een pakje dus moet de waarheid ook maar eens onder ogen zien. Toen ik de kip omdraaide werd hij rustig. Het verbaasde me hoe makkelijk en zonder weerstand ik hem op een stammetje heb kunnen leggen. Hak. Ah, @^^#&$ zijn hoofd hangt er half aan. Uit schrik laat ik hem los. Hij rent een rondje en ik gooi een zwembadje over hem heen. Na een paar seconde beweegt hij niet meer. Bij het afhakken van het hoofd komen de kinderen even buiten kijken. Ik vraag ze naar binnen te gaan maar ze willen het graag zien. Ik bind een touw aan zijn poten en hang hem boven een vuilniszak zodat het bloed eruit kan lopen. Dat valt wel mee. Ik had me voorbereid op liters bloedbad en het was nog niet eens een kopje, achteraf gezien logisch, maar ik heb altijd een enorm horror beeld gehad van slachten. Dan ga ik water koken. En nog meer, en nog een pan, en nog een. Ik vul een babybadje met heet water en dompel de kip erin. Ik begin te plukken. Mijn handen verbranden constant maar ik blijf doorgaan. De pennen in de vleugels moet ik er stuk voor stuk uittrekken want het lukt me niet om ze allemaal in 1 x te pakken. Hm, dit gaat makkelijker dan ik dacht. Ik vermijd het om naar de plek te kijken waar het hoofd aan gezeten heeft, ergens vind ik het toch nog een beetje spannend. Ik wil niet meer. En dan komt Rataplan thuis; lieverd, wil jij de binnenkant schoonmaken? Gelukkig stemt hij in. De volgende x zal ik er zelf aan beginnen maar dan moet ik eerst eens filmpjes bekijken hoe dit moet. Het liefst zou ik alles gebruiken van de kip, botten voor boullion, vlees, veren Etc. Hebben jullie nog tips? Wat kun je allemaal gebruiken?
 17. Oeps, te snel! Ik gebruik amazon altjd om uit de us te bestellen! My bad!
 18. @CrossbowClan vergeet niet dat als het buiten de EU boven de 22 euro komt dat er en 15 euro inklaringskosten worden gerekend en daarboven op ook nog eens invoerbtw
 19. Hey tof! Ik heb er vandaag ook een gehaald, wel ook een kleine versie! (En in camo kleuren om er helemaal bij te horen hahah)
 20. Hahahha die slager kende ik wel, wc eend dan weer niet! Ik heb er een gehaald, kon hem nieuw voor 30 euro halen dus altijd een fijne backup ga hem dit weekend is uitproberen! (Hij is wel groot. Mijn god.)
 21. Heeft er iemand hier ervaring met deze zak? (aangezien hij in de prepshop staat heb ik goede hoop dat iemand hier er iets zinnigs over kan vertellen!) Ik twijfel om het gewicht, ik vind hem eigenlijk net te zwaar. Alvast enorm bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...