Ga naar inhoud

Krullenbol

Lid
 • Items

  212
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Krullenbol won de laatste dag op 10 augustus 2015

Krullenbol had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Krullenbol's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

457

Reputatie

 1. Bedankt voor het meedenken. Dit draadje gaat echter over hoe/ of het mogelijk is om een auto accu naar 220v te krijgen (voor BIJVOORBEELD een elektrische deken) en niet over de oorzaak van waarom ik het zo koud heb 's nachts. En zoals ik eerder al zei ben ik vooral nieuwsgierig. Ik snap dat het niet de makkelijkste of beste manier zou zijn. Dat neemt niet weg dat het best goede kennis is om te weten hoe je zo'n systeem werkzaam zou kunnen krijgen. (imo)
 2. Bedankt allemaal voor de goede tips. Jammer dat het met een auto accu niet zo makkelijk, snel en goedkoop te doen is. Het was zoals @Shush zei inderdaad vooral ook voor de leuk, handig en niet perse voor de meest praktische oplossing. @wodan en @Raycoupe kruiken zijn waarschijnlijk hetgeen wat het wordt als er, om wat voor reden dan ook, geen stroom is. Het nadeel daaraan is dat het nogal knus is met minstens 6 van die dingen en dat ik dan doodstil moet liggen om het ook maar een beetje warmer te krijgen.
 3. Op zich is 3,5 uur goed te doen, het gaat vooral over het in slaap vallen. Maar ja dan is het niet de bedoeling dat hij meteen al leeg is. Helemaal als je er eigenlijk twee op aan zou willen sluiten. Wat betreft exped, ben ik het met jou en ook @Stuudje eens. Dit zit er alleen financieel niet in momenteel. En realistisch gezien is de kans groot dat ik zelfs dan nog een elektrische deken nodig heb omdat mijn interne thermostaat zodanig kapot is. Kan je me uitleggen wat een full tractie accu en een semi is?
 4. En er dan toch op klikken en alsnog schrikken van de prijs Mooi setje inderdaad ....*zucht*...
 5. De laatste sc heb ik op een matras geslapen, dat was al weer beter te doen (het feit dat het 17 graden was de tweede nacht hielp ook). Maar dankzij zuslief zit ik ook stiekem te lonken naar de exped megamat 10 lxw Kijk, zo leer ik nog eens wat Dank je wel!
 6. Ik als leek had eigenlijk ook gewoon een losse accu in mijn hoofd (als in zonder auto er om heen ) Wat betreft hoeveel watt de deken nodig heeft, daarvoor had ik de foto geplaatst. (60 watt dus als ik het goed interpreteer)
 7. Ik ben ontzettend nieuwsgierig of het mogelijk is om bijvoorbeeld een elektrische deken werkend te krijgen op een auto accu. Nu heb ik al wel rond gekeken op internet. En heb ik in ieder geval al geleerd dat er zoiets als AC en DC is. Maar dat is ook ongeveer het punt waar ik de weg kwijt raakte Ik heb werkelijk waar geen verstand van dit soort zaken, daar kom ik eerlijk voor uit. Daarentegen vind ik het wel interessant en logischerwijs moet het toch mogelijk zijn?! Vooral in combinatie met zoiets als dit (leek mij): https://prepshop.nl/portable-solar-power/goalzero-sherpa-universal-inverter Deze info is misschien nog handig in het hele verhaal:
 8. @Salty Unicorns Ik moet zeggen dat het bloed op zijn gezicht meer indruk maakt dan zijn kapsel... Volgens mij moet je ook met iets heel geks aankomen willen mensen nog opkijken van een kapsel.
 9. Mooi verwoord ! @bjo1998 ik snap best dat je vooruit wil, daarentegen herinneringen en de fysieke manifestatie daarvan (al dan niet in de vorm van fotografie) lijkt me niet per definitie niet vooruit willen. Daarbij is het bij mij ook zo'n gedachte dat ik dan nog foto's heb van de tijd " voordat ..." en ook voor mijn eventuele kinderen en hun kinderen iets om te zien hoe mijn leven eruit heeft gezien. (Ik zou dat heel leuk vinden om zoiets in te zien van mijn grootouders toen ze mijn leeftijd waren)
 10. Hm, dat lijkt toch wel heel erg op dit draadje.
 11. Het was een gewone dag, je lag natuurlijk weer later dan bedoelt pas in bed. Halverwege de nacht draai je je om, half wakker nog half slapend probeer je weer verder te slapen. Je hoort een geluid en langzaam wordt je wakker. Je luistert, kijkt om je heen. Iets is anders. Iets klopt niet. Zonder dat je het eigenlijk door hebt sta je al naast je bed. Terwijl je weg loopt van je bed zie je het uit een ooghoek door het raam. " Dit is niet goed, ik moet weg hier." De gedachtes vliegen door je hoofd, de meeste te vaag om werkelijk waar te nemen, behalve deze die dendert door je hoofd opnieuw en opnieuw. "Weg hier" Dagen, weken, maanden later zit je hier dan. Op het meeste was je voorbereid. Een vuurtje maken en een slaapplaats waren snel geregeld. De eerste dagen, weken, maanden waren hectisch, vluchtig, nu lijkt de rust langzaam terug te keren. Langzaam vind je je weg in deze nieuwe situatie. Dit is natuurlijk een van duizenden mogelijke situaties en iedereen prept voor anderen dingen. Hetgeen wat ze allemaal gemeen hebben zijn de eindeloze praktische items. Maar buiten deze items, waar kan jij niet zonder qua sentiment? Als je daar dan 's avonds zou zitten na een tijd van thuis, wat zou je dan graag in je BOB willen hebben gehad? Denk aan foto's of bijvoorbeeld muziek. En zit dit dan ook al in jouw BOB ? Ik me voorstellen dat als er een soortgelijke situatie zich voordoet, ik een heel aantal foto's graag mee zou willen nemen. Ik heb een jarenboekje waarin ik per kalenderjaar foto's heb en vaak wat bijgeschreven heb wat dat jaar heeft gedefinieerd. Dat zou dan ook het geen zijn wat na alle praktische dingen meteen mee zou gaan. (Mijn excuses als een soortgelijk draadje al bestaat, ik en de zoek-functie kunnen het nog niet zo goed vinden)
 12. Ja, want mensen leren nooit. Zoeken nooit mensen met de nodige skills. Goede argumenten dit ! *Sarcasm sign*
×
×
 • Nieuwe aanmaken...