Ga naar inhoud

Vladimir

Lid
 • Aantal items

  2548
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door Vladimir

 1. Bij shtf hebben "the powers that be" wel betere dingen te doen dan jouw max 2 vuurwapens te confisqueren. Maar alle luchtdrukwapens zijn sowieso legaal en je hebt er geweren tussen zitten die meer schade doen dan een normaal klein kaliber (.22) vuurwapen. Daarnaast airsoft voor tactical training. En ja, die Amerikanen hebben wel een punt met hun second amendment. Australie, dat een paar jaar geleden is ontwapend, is nu veranderd in een dystopische samenleving waar het leger controleert of je je wel aan de coronamaatregelen houdt.
 2. Leuk verhaal van Hollandstadt maar als je in Thuringen in de kadasterdata gaat kijken is dat stuk ingegeven als boomgaard (streuobstwiese) en staat de bebouwing niet ingetekend in het kadaster. Dit betekent dat de bebouwing illegaal is en ze je in het ergste geval verplichten om het, inclusief fundament, af te breken. (Heringen FL13, 216/78) Ik zou eerst even gaan praten met de gemeente Heringen/Helme voor je zoiets koopt.
 3. Als je hard zoekt vindt je op het platteland in voormalig Oost-Duitsland nog wel bouwvallen onder de 10K. Je kan voor dat geld ook een vakantiehuisje in het bos kopen in Oost-Duitsland maar ook daar eisen ze dat je een inschrijfadres hebt. Dus ik zou zeggen ga een jaar hard werken en spaar zoveel mogelijk zodat je het alletwee kan kopen. Eventueel kan je in je huisje een "kamer" verhuren zodat iemand anders in jouw huis woont en je toch een inschrijfadres hebt.
 4. MRE's zijn nog jaren na de inspection date te gebruiken.
 5. Alle info die je op zo'n cursus krijgt staat ook gratis op youtube.
 6. Dus wat je eigenlijk zegt is dat je zelf verder geen ideeen hebt.
 7. Duidelijk, je hebt geen enkel vorbeeld van een finctionerende samenleving zonder centraal gezag en raaskalt verder maar wat. Succes verder.
 8. Iedereen die ooit Mad Max of The Purge gezien heeft kan zich wel voorstellen hoe zo'n maatschapij er uit ziet, of als je RL voorbeelden wil kijk naar landen als Libië en Somalie. Kan je een voorbeel noemen van een goed funtionerende maatschapij zonder centraal gezag en wetgeving?
 9. Idd, in "landen" als Somalie en Lybie werkt het ook prima, ik zeg doen!
 10. Nope, in de wet staat alleen dat de levering van beleggingsgoud is vrijgesteld van btw, zonder daar voorwaarden voor de afnemer aan te hangen. Wel grappig dat je jezelf in dezelfde zin tegenspreekt, de wet OB is ook gewoon een wet. Daarnaast is geen enkele wet gericht op ondernemers, hoogstens toepasbaar op ondernemers. Klopt, we hebben het hier over beleggingsgoud. Daarvan wordt leterlijk gezegd dat het vrijgesteld is van btw. Onzin, voor vrijstelling van btw hoeven niet beide partijen een btw numer te hebben, als dit zo was dan zou je een btw nummer nodig hebben om naar school of naar een tandarts te gaan Tuurlijk, de rest van de wereld is achterlijk en alleen jij ziet de waarheid. Face it, je dacht een maas in de wet te hebben gevonden en bent door de rechtbank meerdere keren in het ongelijk gesteld. Je kan dit gewoon accepteren en doorgaan met je leven, je kan er ook als een moderne Don Quichot in blijven hangen....
 11. Ik vraag me serieus af hoe jij ooit je rechtenbul hebt gehaald, zowel de wetgeving als de uitspraak van de rechtbank zijn glashelder in deze. Mag ik aannemen dat jij die drie zaken vanaf de mislukte wraking tot de afwijzing van de hoge raad pro bono gedaan hebt? (Aangezien je daar na herhaald vragn geen antwoord op wenst te geven neem ik aan dat jij hier gewoon voor betaald bent) Ps: Gezien je antecedenten en je dreigende taal voel ik me op dit moment ernstig bedreigd door Raoul Renique, daardoor zie ik me genoodzaakt om aangifte te doen en dit hele verhaal richting het register mailen. Ps2: Die zaak die je aanhaalt is een fraudezaak waar in het vonnis niet wordt gesproken over btw.
 12. Nee, dat belegginsgoud is vrijgesteld van btw staat gewoon in de wet, zie verder mijn post hierboven van 22/4.
 13. Mislukt jurist (100% rechtszaken verloren) Raoul Renique blijft vrolijk verder schrijven aan zijn blogje in de hoop een paar nieuwe naievelingen te vinden om nog meer kansloze rechtszaken aan te spannen tegen de belastingdienst, waar taxihoudder Raoul Renique ongetwijfeld vorstelijk voor betaald wordt. Is Raoul Renique een oplichter? Is Raoul Renique betrouwbaar? Heeft Raoul Renique verstand van goud en btw? Raoul Renique + rechtszaak: 3 jaar lang kansloos procederen...
 14. Graag gedaan, ik begreep al dat je hier alleen was om je website te promoten, wilde alleen uitvinden of je zelf in de onzin die je verkondigt gelooft of dat je hier een verdienmodel in ziet door betaald "advies" te geven over dit onderwerp. Gezien je toon in eerdere posts en je antecedenten denk ik het tweede. Maar succes ermee. EDIT: Naschrift: 1, Dude: als je ieder bericht dermate aan moet passen dat je een compleet ander bericht krijgt kan je beter niet op een forum reageren, of misschien eerst even nadenken over wat je geschreven hebt voordat je post. 2, Jouw drie clienten hebben 3 jaar lang zinloos geprocedeerd, omdat jij denkt dat je het beter weet dan de rest van de wereld, of dat gevoel in ieder geval over weet te brengen op client. Is deze website een opmaat voor meer rechtszaken en zo ja, mag ik aannemen dat je deze pro bono doet? Voor belangstellenden zijn de uitspraken gewoon online in te zien. /EDIT
 15. Grappig dit, net even met een bevriende concullega van je gesproken en die bevestigde mijn interpretatie van de OB. Het is dus blijkbaar niet voor niets dat je de site "op een bepaalde manier geschreven hebt omdat je anders uit het register geschrapt zou worden" Maar veel succes met je windmolen ? /Vlad
 16. Het register voor taxihouders? Het register voor administratiebedrijfjes? Het register voor makers van kleine zeilbootjes? Of het register van witwasbedrijven? http://retro.nrc.nl/W2/Lab/Beursfraude-oud/121297eco.html
 17. Gezonde voeding draagt bij aan een gezond lichaam en sterk immuunsysteem. Dat beschermt je niet tegen besmetting maar geeft je daarna wel een betere kans om het te overleven.
 18. Artikel 28j is duidelijk: In deze wet en in de daarop berustende bepalingen wordt onderbeleggingsgoud verstaan: Waarmee de rest van je betoog in elkaar valt. Ik geloof dat je het zelf ook door hebt, vandaar je random ad-homs. Wat ik me wel afvraag is of je dit nu allemaal zelf echt gelooft of dat je dit vanuit financiele motieven opgezet hebt. Aan de schrijfstijl te zien zou je bijne gaan denken dat de website expres zo onoverzichtelijk mogelijk opgezet is met grote lappen woordenbrij die 90% van de lezers skipt of voor waar aanneemt.
 19. Volgens de overheid zelf is belegginsgoud dat wel: Publicatie van wetswijziging mbt vrijstelling van beleggingsgoud voor de OB, zie artikel 28K Geen idee hoe je aan deze wijsheid komt maar dit is niet hoe de overheid beleggingsgoud definieert in de OB, dat wordt gedaan op basis van fysieke eigenschappen: Artikel 28j Wet op de omzetbelasting 1968 Beleggingsgoud is dus gewoon vrijgesteld van btw (of je moet het argument belast tegen 0% willen maken) en je hoeft als eerzame burger geen btw nummer aan te vragen. Verder nog vragen?
 20. Die site heeft trouwens een hoog Cor van der Laak gehalte.
 21. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1939916257/dr-fauci-coronavirus-is-niet-man-made De kans dat vleermuizen in Yunnan gevangen worden en1000km+ verderop in Wuhan of all places op een markt terecht komen is natuurlijk veel groter dan een foutje in het lab 100 meter verder dat onderzoek doet naar corova virussen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...