Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

john van laarhoven

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over john van laarhoven

 • Titel
  Jr. prepper
 1. Hoi : Ik heb gewoon 5 pitten in een bloempot gedaan en er zijn er 4 uitgekomen. Ik wil 2 boompjes op ong. 2 mtr. uit elkaar zetten.
 2. Hoi : Dus als ik het goed begrijp is het niet echt nodig om te enten. Een amandelboompje in de buurt zetten zou dan voldoende zijn?
 3. Hoi : Ik heb van enkele pitten van abrikozen enkele beginnende boompjes gekweekt. Nu wil ik er 2 in grote bloembakken zetten om ze op te laten groeien. Nu hoor ik van mijn buurman dat ze dan geen vruchten gaan geven. Ze zouden ge-ent moeten worden met een takje van een andere fruitboom om in de toekomst vruchten te krijgen. Klopt dat, want ik dacht dat de bijen bij beide boompjes de bloesem zou verspreiden en dat dan beide boompjes bevrucht zouden worden. Ik hoor graag jullie mening.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...